Молба за картинки с BMW-та :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Молба за картинки с BMW-та :)

Мнение от amd » 26 Юни 2008, 22:37

Инсталирах си Windows Vista и има опция едно екранче да ми върти разни снимчици през определено време. Може ли някой от вас да ми услужи с по-голям набор (архив) от снимки с БМВ-та, най-различни, да са повечко и по-малки картинките. Ако се свърже с мен ще му дам адрес да ми ги изпрати. Благодаря много, извинявайте за глупавата тема :confused:
BMW only!

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 26 Юни 2008, 22:42

Човече, точно 5 минути работа с гугъл и няколко всеизвестни сайта и ще имаш такъв набор от картинки, какъвто и този форум няма да ти даде...
Но няма значение, дано има някой потребител с повечко време за губене от твойто, барем ти помогне...
MORE BEER!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 26 Юни 2008, 22:46

Azrail написа:Човече, точно 5 минути работа с гугъл и няколко всеизвестни сайта и ще имаш такъв набор от картинки, какъвто и този форум няма да ти даде...
Но няма значение, дано има някой потребител с повечко време за губене от твойто, барем ти помогне...

... да не говорим за торент-сайтовете - гигабайти със снимки, трябва само да ги дръпнеш...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Молба за картинки с BMW-та :)

Мнение от Мишел » 26 Юни 2008, 22:48

amd написа:Инсталирах си Windows Vista и има опция едно екранче да ми върти разни снимчици през определено време. Може ли някой от вас да ми услужи с по-голям набор (архив) от снимки с БМВ-та, най-различни, да са повечко и по-малки картинките. Ако се свърже с мен ще му дам адрес да ми ги изпрати. Благодаря много, извинявайте за глупавата тема :confused:

Светльо, виж в темата за Арт фотографията, там има много красиви снимки....лично аз съм си свалила някои от там, в които са ми останали очите, едната до скоро ми беше десктоп :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 26 Юни 2008, 23:13

Eй, вие зор да осерете още повече :mhihi: Ми мързи ме да, не ме е срам :lol: Една услужлива и красива фенка вече ми праща снимчици, за което много и благодаря ;)
Благодаря и на Мишел, че даде идеята, ще видя в АРТ фотографията, там със сигурност има много хубави снимки, само трябва да ги смаля, че няма смисъл в прозорче, толкова малко да се прожектират големи снимки.
Не ми се събират снимки 1 по 1, нито ми се теглят Уоупейпъри. Исках някой да ми помогне и това вече се случва. Аз винаги бих споделил моя колекция с вас!
BMW only!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 26 Юни 2008, 23:23

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 27 Юни 2008, 1:15

МНБОО ЯКА КАРТИНКА : Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 27 Юни 2008, 4:27

да бе ама на малкото екранче дали ще се види М3-то ?
цъкни на скайпа, ще ти пратя :roll:
ама т'ва верно е мнооо мързел твойто бате ... :help: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Назад към Извън Темата