как да сваля корите на вратите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- metodi80
- старши ентусиаст
-
как да сваля корите на вратите
Решил съм да сваля корите на вратите на Е36-цата ми понеже нещо ми дранчи във вратите. Но забелязах че освен болтовете ,които са в основата на корите има и по два болта (звезда) ,които са точно зад дръжките.Освен тези болтове вероятно трябва да се свалят и пластмасовите дръжки за стъклата и дръжката за отваряне на вратата.Именно тях ги гледах и се чудя как се изкарват (предполатам че дръжката за стъклата е на шлици и просто трябва да я издърпам но дръжката за отваряне на вратата нямам представа как да я изкарам ) .Страх ме е да не счупя нещо ,та за това моля за помощт. Дайте съвет в каква последователност (ако има значение разбира се) да свалям джадите ,кои джаджи и как да свалям 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
дърпаш ги към таблото
на 4ри крачета се държат, няма нищо страшно, страшното е после (слагането)
Другото, което може да те притеснява са 10+ копчета на които се държи кората към вратата... Изключително неприятно се чупят и по-добре си зареди една торба от тях, току-виж ти потрябвали.

Другото, което може да те притеснява са 10+ копчета на които се държи кората към вратата... Изключително неприятно се чупят и по-добре си зареди една торба от тях, току-виж ти потрябвали.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
2 мнения
• Страница 1 от 1