Новият ни член и нестандартните му постове :)
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Новият ни член и нестандартните му постове :)
Pupeshut написа:Обективно погледнато Мерцедес превъзхожда Бе Ем Ве по доста показатели. По-голяма стабилност, по-въртящ въртящ момент, по-голяма сигурност на пътя и по-атрактивен дизайн. Да не допълвам факта, че името "Мерцедес" е утвърдено като класика в автомобилостроенето. По-силният тим на Щутгартци във Формула 1 е поредно доказателство за неоспоримото превъзходство на автомобила. Сравнението между Ес Класата и Седмицата е неуместно. Разликата между двата модела в полза на първия е почти такава каквато между А Класата и Единицата, между Джесика Алба и Росица Кирилова, межу Це Класата и Петицата... Емблемите също са сякаш от разликчни планети - семплите и изчистени три чертички при "Мерцедесите" и грозните разноцветни триъгълници при баварците. Ненапразно родните бизнесмени се доверяват изцяло на машината на хер Бенц за свои возила. бмв карат млади, неутвърдени в обществото лица и възрастни хора, които нямат нужда от тръпката и страстта в шофирането. От бмв и Пежо обаче - бих предпочел немците. Тъй като обаче не ми се налага да правя този отчаян избор - избирам КЛАСИКАТА.
За да не съм офтопик - КУПУВАМ скутера. Писах ти лично.
Изрових го от продава и го пускам тук да го видят повече хора... Явно е от феновете на Мерцедес ...

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Aхааа, ама то за скутери ставало въпрос
Харесвам чувството му за хумор:
- по-въртящ въртящ момент
- по-голяма сигурност на пътя
- неоспоримото превъзходство на автомобила
- Разликата между двата модела в полза на първия е почти такава каквато между А Класата и Единицата, между Джесика Алба и Росица Кирилова, межу Це Класата и Петицата...
- бмв карат млади, неутвърдени в обществото лица и възрастни хора
...Просто гениално...

Харесвам чувството му за хумор:
- по-въртящ въртящ момент
- по-голяма сигурност на пътя
- неоспоримото превъзходство на автомобила
- Разликата между двата модела в полза на първия е почти такава каквато между А Класата и Единицата, между Джесика Алба и Росица Кирилова, межу Це Класата и Петицата...
- бмв карат млади, неутвърдени в обществото лица и възрастни хора
...Просто гениално...

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
sonny написа:Абе ние му се хилим, както нормалните хора на нас, като говорим за Бе Ем ВеТо секи луд с номера си, а тоз потребител с целия цирк тръгнал, няма лошо, поне ни храни интелигентно, а не като голфаджиите и орелджиите, затова поне му свалям шапка
Специално за голфаджиите не си прав, аз членувам и в този форум, и не помня нещо лошо да се е писало по адрес на БМВ и БМВ-форума, дори напротив

За Орелите - не знам, но предполагам, че и там е така.
А за интелигентността на горния индивид не съм много сигурен - напомня ми малко на латерна

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- Azrail
- UFO Pilot
-
Дотук нищо като довод срещу това, което човекът е написал, не сте дали... Предавате ли се?
Ето, аз ще написа моите мисли по въпроса, защото мисля, че темата е доста интересна...
Започвам точка по точка. Стабилност на пътя... Очевидно този човек не се е возил на БМВ. Ако под стабилност на пътя се разбира каране по права линия по немските аутобани - да, ок, съгласен съм - Мерцедес печели. Нека пробва завои с неравности - тогава, ако е в Мерцедес, ще му побелеят косите преждевременно.
Мерцедес никога не са могли да правят по-добри двигатели от БМВ от чиста техническа гледна точка - самото сравнение е нескопосано и явно човекът не се интересува много-много от БМВ.
Относно дизайнът - БМВ бяха първите (както винаги), които се опитаха да имплементират на пазара по-футуристичен дизайн, по-голяма иновативност - да, това се посрещна с доста отрицателни възгласи от заклетите фенове на акулските форми, но пазарът се произнесе другояче. Просто четирите фара и "акулата" наистина се бяха изчерпали и каквото и да си говорим - БМВ за да продължи да се продава така успешно на пазара, трябваше да сменят концепцията, да завият в друга насока. Пак казвам - доста успешно, според цифрите. Мерцедес правят фейслифт на фейслифта на фейслифта на класическия си дизайн - ОК, но нищо иновативно.
Апропо класика - ДА, Мерцедес е класика... 80те години. В момента страдат от адски много малки, но дразнещи софтуерни проблеми, както и недомислици по самата механика на колата. Няма спор, че изкарват прекрасни модели, но по-скоро почиват на стари лаври и излишен лукс, чиито проблеми един 60-70-годишен човек не би забелязал, но не това е колата за младия, търсещ нещо НОВО човек с тези възможности. По същия параграф вече сравненията между 7-ма серия и Супер-класата - БМВ винаги са били по-скотския автомобил, въпреки дизайна и екстрите, лукса ако щете, които вкарват вътре - всичко в името на усещането човек-машина-път. Мерцедес се опитват точно обратното - да отдалечат човека от машината и пътя и да го вкарат в един супер-луксозен ресторант-вагон, в който той да не усети 4те (или колкото и да са там) часа път по безкрайния немски аутобан. Останалите сравнения са детски и недомислени и не смятам да ги коментирам точно поради тази причина.
Като краен извод: "Всеки с вкуса си" - казало кучето и си близнало под опашката...
Ето, аз ще написа моите мисли по въпроса, защото мисля, че темата е доста интересна...
Започвам точка по точка. Стабилност на пътя... Очевидно този човек не се е возил на БМВ. Ако под стабилност на пътя се разбира каране по права линия по немските аутобани - да, ок, съгласен съм - Мерцедес печели. Нека пробва завои с неравности - тогава, ако е в Мерцедес, ще му побелеят косите преждевременно.
Мерцедес никога не са могли да правят по-добри двигатели от БМВ от чиста техническа гледна точка - самото сравнение е нескопосано и явно човекът не се интересува много-много от БМВ.
Относно дизайнът - БМВ бяха първите (както винаги), които се опитаха да имплементират на пазара по-футуристичен дизайн, по-голяма иновативност - да, това се посрещна с доста отрицателни възгласи от заклетите фенове на акулските форми, но пазарът се произнесе другояче. Просто четирите фара и "акулата" наистина се бяха изчерпали и каквото и да си говорим - БМВ за да продължи да се продава така успешно на пазара, трябваше да сменят концепцията, да завият в друга насока. Пак казвам - доста успешно, според цифрите. Мерцедес правят фейслифт на фейслифта на фейслифта на класическия си дизайн - ОК, но нищо иновативно.
Апропо класика - ДА, Мерцедес е класика... 80те години. В момента страдат от адски много малки, но дразнещи софтуерни проблеми, както и недомислици по самата механика на колата. Няма спор, че изкарват прекрасни модели, но по-скоро почиват на стари лаври и излишен лукс, чиито проблеми един 60-70-годишен човек не би забелязал, но не това е колата за младия, търсещ нещо НОВО човек с тези възможности. По същия параграф вече сравненията между 7-ма серия и Супер-класата - БМВ винаги са били по-скотския автомобил, въпреки дизайна и екстрите, лукса ако щете, които вкарват вътре - всичко в името на усещането човек-машина-път. Мерцедес се опитват точно обратното - да отдалечат човека от машината и пътя и да го вкарат в един супер-луксозен ресторант-вагон, в който той да не усети 4те (или колкото и да са там) часа път по безкрайния немски аутобан. Останалите сравнения са детски и недомислени и не смятам да ги коментирам точно поради тази причина.
Като краен извод: "Всеки с вкуса си" - казало кучето и си близнало под опашката...
MORE BEER!
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Re: Новият ни член и нестандартните му постове :)
Pupeshut написа:....бмв карат млади, неутвърдени в обществото лица и възрастни хора, които нямат нужда от тръпката и страстта в шофирането. ...
Цял форум с неутвърдени има тук

Както казвам - Пълно е с пациенти

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
Azrail, според мен просто няма какво да се хабиш. На човек, който сравнява А-класа с 1-ца, и говори за по-голямото удоволствие от шофирането в полза на А-класата... Който смята, че „Це“-класата е в един и същ клас с 5-цата... Според който емблемата на БМВ е съставена от „разноцветни триъгълници“... Който в тема за продажба на скутер е пуснал такова мнение... На такъв човек, каквото и да му кажеш, няма да те разбере, а ще си повтаря наизустеното като латерна, докато те изкара извън нерви
Иначе за дизайна тип „акула“ - аз съм от тези, които наистина тъгуват по него. Не мисля, че е изчерпан, дори напротив. Доказват го Мицубиши, които си имат свой поглед над него, и го доразвиват донякъде с модели като новия Лансер:
Според мен, ако БМВ се върнат към предницата с обратен наклон тип акула, но реализирана по съвременен начин, би се получил страхотен резултат. Дано някой ден доживеем

Иначе за дизайна тип „акула“ - аз съм от тези, които наистина тъгуват по него. Не мисля, че е изчерпан, дори напротив. Доказват го Мицубиши, които си имат свой поглед над него, и го доразвиват донякъде с модели като новия Лансер:

Според мен, ако БМВ се върнат към предницата с обратен наклон тип акула, но реализирана по съвременен начин, би се получил страхотен резултат. Дано някой ден доживеем

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Бе то и аз между Мерцедес и Пежо ще избера немците,ама между БМВ и Мерцедес едва ли ще заложа на семплите три чертички на Мерцедес
Не ми се ще да пиша по колко показатели БМВ е пред Мерцедес,мисля че всеки който има шофъорска книжка го знае.
Радвам се че не съм стигнал до там да правя тоя отчаян избор,и съм супер щастлив че карам БМВ

Не ми се ще да пиша по колко показатели БМВ е пред Мерцедес,мисля че всеки който има шофъорска книжка го знае.
Радвам се че не съм стигнал до там да правя тоя отчаян избор,и съм супер щастлив че карам БМВ

Незнайно защо постингът ми... бе обособен в отделна тема. Още по-незнайна обаче ми е иронията на някои потребители спрямо думите ми, които са плод на задълбочени наблюдения и десетилетия шофьорски експириънс из пътната мрежа на България, Румъния, Сан Марино и много други.
Учил съм се на Бе Ем Ве, от богато семейсво съм и тате можеше да си позволи да ми наеме бивш пилот от Ве Ер Це-то за инструктор (не е от най-известните) и Баварец Осмак за първа кола. Не мога да си кривя душата - бях доволен. Колата беше бърза, имаше 5 скорости, стъклата се отваряха с натискане на копченца, а радиото си го пусках от волана. Екстри, за които повечето от вас вероятно не са и подозирали, че съществуват (не се заяждам) - аз ги приемам за даденост. Пораснах обаче и почнах да разбирам...
Колата не е само средство за придвижване, колеги - тя е НАЧИН НА ЖИВОТ... Лилави тасове, затъмнено задно дясно стъкло с фолио (от скъпото), големи сребърни лепенки (кур за Голфарите и техните семпли ваденки) - така изглежда Бенца ми сега. Естествено и вие може да си украсите баварците, но на Мерцедес изглежда по съвсем различен начин. Вдъхва респект и като отвориш джама и хванеш волана с една ръка по средата - си с едно ниво над мишките, които те гледат и ти завиждат. Ако искате и след тоя пост ме нахранете, ама мен не ме ебе... който е по-отворен - към 01:36 ще бъда на светофара до НДК-то на културата (ония дето свети половин час червено). Ако сте силни и на действия, а не разчитате само на интернет да ви дава неподозирани сили, които не притежавате - ви чакам да се дърпаме. Ще бъда във втората лента отдясно-наляво спрямо МакДонадлс.
Поздрави на разумните, които ще си останат вкъщи и няма да се излагат!
Учил съм се на Бе Ем Ве, от богато семейсво съм и тате можеше да си позволи да ми наеме бивш пилот от Ве Ер Це-то за инструктор (не е от най-известните) и Баварец Осмак за първа кола. Не мога да си кривя душата - бях доволен. Колата беше бърза, имаше 5 скорости, стъклата се отваряха с натискане на копченца, а радиото си го пусках от волана. Екстри, за които повечето от вас вероятно не са и подозирали, че съществуват (не се заяждам) - аз ги приемам за даденост. Пораснах обаче и почнах да разбирам...
Колата не е само средство за придвижване, колеги - тя е НАЧИН НА ЖИВОТ... Лилави тасове, затъмнено задно дясно стъкло с фолио (от скъпото), големи сребърни лепенки (кур за Голфарите и техните семпли ваденки) - така изглежда Бенца ми сега. Естествено и вие може да си украсите баварците, но на Мерцедес изглежда по съвсем различен начин. Вдъхва респект и като отвориш джама и хванеш волана с една ръка по средата - си с едно ниво над мишките, които те гледат и ти завиждат. Ако искате и след тоя пост ме нахранете, ама мен не ме ебе... който е по-отворен - към 01:36 ще бъда на светофара до НДК-то на културата (ония дето свети половин час червено). Ако сте силни и на действия, а не разчитате само на интернет да ви дава неподозирани сили, които не притежавате - ви чакам да се дърпаме. Ще бъда във втората лента отдясно-наляво спрямо МакДонадлс.
Поздрави на разумните, които ще си останат вкъщи и няма да се излагат!
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Този с тези изказвания изби рибата някои чичко му е наговорил една камара глупости и гледаи какво става после . 

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5