Новият ни член и нестандартните му постове :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Новият ни член и нестандартните му постове :)

Мнение от zvezdo88 » 26 Юни 2008, 20:43

Pupeshut написа:Обективно погледнато Мерцедес превъзхожда Бе Ем Ве по доста показатели. По-голяма стабилност, по-въртящ въртящ момент, по-голяма сигурност на пътя и по-атрактивен дизайн. Да не допълвам факта, че името "Мерцедес" е утвърдено като класика в автомобилостроенето. По-силният тим на Щутгартци във Формула 1 е поредно доказателство за неоспоримото превъзходство на автомобила. Сравнението между Ес Класата и Седмицата е неуместно. Разликата между двата модела в полза на първия е почти такава каквато между А Класата и Единицата, между Джесика Алба и Росица Кирилова, межу Це Класата и Петицата... Емблемите също са сякаш от разликчни планети - семплите и изчистени три чертички при "Мерцедесите" и грозните разноцветни триъгълници при баварците. Ненапразно родните бизнесмени се доверяват изцяло на машината на хер Бенц за свои возила. бмв карат млади, неутвърдени в обществото лица и възрастни хора, които нямат нужда от тръпката и страстта в шофирането. От бмв и Пежо обаче - бих предпочел немците. Тъй като обаче не ми се налага да правя този отчаян избор - избирам КЛАСИКАТА.

За да не съм офтопик - КУПУВАМ скутера. Писах ти лично.

Изрових го от продава и го пускам тук да го видят повече хора... Явно е от феновете на Мерцедес ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :confused: :help: :help:
Изображение

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 26 Юни 2008, 20:52

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Луд за връзване е тоя :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 26 Юни 2008, 20:57

Aхааа, ама то за скутери ставало въпрос :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Харесвам чувството му за хумор:
- по-въртящ въртящ момент
- по-голяма сигурност на пътя
- неоспоримото превъзходство на автомобила
- Разликата между двата модела в полза на първия е почти такава каквато между А Класата и Единицата, между Джесика Алба и Росица Кирилова, межу Це Класата и Петицата...
- бмв карат млади, неутвърдени в обществото лица и възрастни хора

...Просто гениално...
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 26 Юни 2008, 21:07

Тоя е ненормален! :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Юни 2008, 21:12

Абе ние му се хилим, както нормалните хора на нас, като говорим за Бе Ем Ве :mhihi: То секи луд с номера си, а тоз потребител с целия цирк тръгнал, няма лошо, поне ни храни интелигентно, а не като голфаджиите и орелджиите, затова поне му свалям шапка ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 26 Юни 2008, 21:15

sonny написа:Абе ние му се хилим, както нормалните хора на нас, като говорим за Бе Ем Ве :mhihi: То секи луд с номера си, а тоз потребител с целия цирк тръгнал, няма лошо, поне ни храни интелигентно, а не като голфаджиите и орелджиите, затова поне му свалям шапка ;)

Специално за голфаджиите не си прав, аз членувам и в този форум, и не помня нещо лошо да се е писало по адрес на БМВ и БМВ-форума, дори напротив ;)
За Орелите - не знам, но предполагам, че и там е така.
А за интелигентността на горния индивид не съм много сигурен - напомня ми малко на латерна :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 26 Юни 2008, 21:23

Човека е в абстиненция...
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 26 Юни 2008, 21:26

Дотук нищо като довод срещу това, което човекът е написал, не сте дали... Предавате ли се?

Ето, аз ще написа моите мисли по въпроса, защото мисля, че темата е доста интересна...

Започвам точка по точка. Стабилност на пътя... Очевидно този човек не се е возил на БМВ. Ако под стабилност на пътя се разбира каране по права линия по немските аутобани - да, ок, съгласен съм - Мерцедес печели. Нека пробва завои с неравности - тогава, ако е в Мерцедес, ще му побелеят косите преждевременно.
Мерцедес никога не са могли да правят по-добри двигатели от БМВ от чиста техническа гледна точка - самото сравнение е нескопосано и явно човекът не се интересува много-много от БМВ.
Относно дизайнът - БМВ бяха първите (както винаги), които се опитаха да имплементират на пазара по-футуристичен дизайн, по-голяма иновативност - да, това се посрещна с доста отрицателни възгласи от заклетите фенове на акулските форми, но пазарът се произнесе другояче. Просто четирите фара и "акулата" наистина се бяха изчерпали и каквото и да си говорим - БМВ за да продължи да се продава така успешно на пазара, трябваше да сменят концепцията, да завият в друга насока. Пак казвам - доста успешно, според цифрите. Мерцедес правят фейслифт на фейслифта на фейслифта на класическия си дизайн - ОК, но нищо иновативно.
Апропо класика - ДА, Мерцедес е класика... 80те години. В момента страдат от адски много малки, но дразнещи софтуерни проблеми, както и недомислици по самата механика на колата. Няма спор, че изкарват прекрасни модели, но по-скоро почиват на стари лаври и излишен лукс, чиито проблеми един 60-70-годишен човек не би забелязал, но не това е колата за младия, търсещ нещо НОВО човек с тези възможности. По същия параграф вече сравненията между 7-ма серия и Супер-класата - БМВ винаги са били по-скотския автомобил, въпреки дизайна и екстрите, лукса ако щете, които вкарват вътре - всичко в името на усещането човек-машина-път. Мерцедес се опитват точно обратното - да отдалечат човека от машината и пътя и да го вкарат в един супер-луксозен ресторант-вагон, в който той да не усети 4те (или колкото и да са там) часа път по безкрайния немски аутобан. Останалите сравнения са детски и недомислени и не смятам да ги коментирам точно поради тази причина.
Като краен извод: "Всеки с вкуса си" - казало кучето и си близнало под опашката...
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Re: Новият ни член и нестандартните му постове :)

Мнение от KIARA_G » 26 Юни 2008, 21:36

Pupeshut написа:....бмв карат млади, неутвърдени в обществото лица и възрастни хора, които нямат нужда от тръпката и страстта в шофирането. ...

Цял форум с неутвърдени има тук :mhihi:

Както казвам - Пълно е с пациенти :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ACCELERATOR » 26 Юни 2008, 21:51

Azrail, според мен просто няма какво да се хабиш. На човек, който сравнява А-класа с 1-ца, и говори за по-голямото удоволствие от шофирането в полза на А-класата... Който смята, че „Це“-класата е в един и същ клас с 5-цата... Според който емблемата на БМВ е съставена от „разноцветни триъгълници“... Който в тема за продажба на скутер е пуснал такова мнение... На такъв човек, каквото и да му кажеш, няма да те разбере, а ще си повтаря наизустеното като латерна, докато те изкара извън нерви :roll:
Иначе за дизайна тип „акула“ - аз съм от тези, които наистина тъгуват по него. Не мисля, че е изчерпан, дори напротив. Доказват го Мицубиши, които си имат свой поглед над него, и го доразвиват донякъде с модели като новия Лансер:
Изображение

Според мен, ако БМВ се върнат към предницата с обратен наклон тип акула, но реализирана по съвременен начин, би се получил страхотен резултат. Дано някой ден доживеем ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 26 Юни 2008, 21:52

Бе то и аз между Мерцедес и Пежо ще избера немците,ама между БМВ и Мерцедес едва ли ще заложа на семплите три чертички на Мерцедес :mhihi:
Не ми се ще да пиша по колко показатели БМВ е пред Мерцедес,мисля че всеки който има шофъорска книжка го знае.
Радвам се че не съм стигнал до там да правя тоя отчаян избор,и съм супер щастлив че карам БМВ :!:

Потребител
Аватар

Мнение от Pupeshut » 26 Юни 2008, 22:20

Незнайно защо постингът ми... бе обособен в отделна тема. Още по-незнайна обаче ми е иронията на някои потребители спрямо думите ми, които са плод на задълбочени наблюдения и десетилетия шофьорски експириънс из пътната мрежа на България, Румъния, Сан Марино и много други.

Учил съм се на Бе Ем Ве, от богато семейсво съм и тате можеше да си позволи да ми наеме бивш пилот от Ве Ер Це-то за инструктор (не е от най-известните) и Баварец Осмак за първа кола. Не мога да си кривя душата - бях доволен. Колата беше бърза, имаше 5 скорости, стъклата се отваряха с натискане на копченца, а радиото си го пусках от волана. Екстри, за които повечето от вас вероятно не са и подозирали, че съществуват (не се заяждам) - аз ги приемам за даденост. Пораснах обаче и почнах да разбирам...

Колата не е само средство за придвижване, колеги - тя е НАЧИН НА ЖИВОТ... Лилави тасове, затъмнено задно дясно стъкло с фолио (от скъпото), големи сребърни лепенки (кур за Голфарите и техните семпли ваденки) - така изглежда Бенца ми сега. Естествено и вие може да си украсите баварците, но на Мерцедес изглежда по съвсем различен начин. Вдъхва респект и като отвориш джама и хванеш волана с една ръка по средата - си с едно ниво над мишките, които те гледат и ти завиждат. Ако искате и след тоя пост ме нахранете, ама мен не ме ебе... който е по-отворен - към 01:36 ще бъда на светофара до НДК-то на културата (ония дето свети половин час червено). Ако сте силни и на действия, а не разчитате само на интернет да ви дава неподозирани сили, които не притежавате - ви чакам да се дърпаме. Ще бъда във втората лента отдясно-наляво спрямо МакДонадлс.

Поздрави на разумните, които ще си останат вкъщи и няма да се излагат!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 26 Юни 2008, 22:28

Този с тези изказвания изби рибата някои чичко му е наговорил една камара глупости и гледаи какво става после . :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 26 Юни 2008, 22:32

Леле тоя маи съвсем превъртя. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5