Бмв Срещу Опел( или как опела ми огъна калника )
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
На мен ми се струва, че и двамата са сте си били виновни. Какви махания на знаци и т.н.? Тоя удар не е станал с някаква малка скорост освен ако единия не е влачил другия... Много сте ми странни понякога 

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Е какво да ти кажа пито ,платено ....нз не ми се струва да карах в бензиностанцията бързо ....15 км макс ,но кажи ми как да реатира човек като му секат пътя ....а си се беше засилил за към паркинга ужа да спира ....

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Smoocki написа:Е какво да ти кажа пито ,платено ....нз не ми се струва да карах в бензиностанцията бързо ....15 км макс ,но кажи ми как да реатира човек като му секат пътя ....а си се беше засилил за към паркинга ужа да спира ....
Знаеш на това ОМВ каква е лудница, особено като има сбирка. Пък и постоянно се влиза през забраненото място

- Emo_BaVaReCa
- Потребител
-
Тоя е за убиване с ,опела ясно е че бмв е уникален автомобил ,ако бях на твое място щях да му смажа кокалите на копелето
Стига с тая агресия, човека на дали е искал да си смачка и той колата.Дай да се изтрепем по улиците сега.Се пак това е само една кола пък и ми се струва че една зефира не е по евтина от едно е39 не знам кое му е уникалното.
И аз преди се палех заради колата "сакън да не ме чукне някой" ама вече ми стана ясно че това са излишни нерви.По добре да си гледам кефа от колкото да се ядосвам на хората.Пък ламарините се оправят се пак, а нервите се късат безвъзвратно.

И аз преди се палех заради колата "сакън да не ме чукне някой" ама вече ми стана ясно че това са излишни нерви.По добре да си гледам кефа от колкото да се ядосвам на хората.Пък ламарините се оправят се пак, а нервите се късат безвъзвратно.

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
Е за какво да му чупя кокалите ....разбирам да е искал да се удариме което ме съммнява .
Има КАТ за тая работа .А и едно такова нещо си е кофти ...ходи до застрахователи,до сервиз,до КАТ до незнам си каде си ...просто след като стана се зачудих що не си спрях директо от другата страна ама късно
НАй-важното е, че са само ламарини ...те се сменят
Има КАТ за тая работа .А и едно такова нещо си е кофти ...ходи до застрахователи,до сервиз,до КАТ до незнам си каде си ...просто след като стана се зачудих що не си спрях директо от другата страна ама късно

НАй-важното е, че са само ламарини ...те се сменят

- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
абе ,колега ми все пак как не си го видял че има такива намерния,все пак с тази скорост е направо смешно да се у дариш.пък и не сте с малки коли че да не се забелязват баси,просто незнам как се случват тези катастрофи
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2