Съвет за стария звяр???
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- kompi
- младши ентусиаст
-
естествено че 5-ца ,поне за мен е така
, а тръпката е уникална да се занимаваш с такива машини.Всяка минута прекарана за да е приведа във достоен за нея вид ми прави огромно удоволствие и не съжалявам за времето отделено за реставрация , а то е почти вс. ден по 2 часа (малко е но .....) трябва и да се бачка
без кинти не става!

Сучииии!
- paradox_design
- Потребител
-
цената я казах някаде около 600-700лв.заслужава ли ??? и си мисля че за едно 1500-2000лв да я вкарам в ред поне на първо време
С 2000 лева ще трябва да си избереш дали да оправиш ходовата част и двигателя или да оправиш купето. Няма да ти стигнат за всичко. И по добре изчакай ако ги нямаш в момента тия пари накуп, щото ако ще почваш малко по малко, няма да ти издържат нервите.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- nightwatch
- Потребител
-
колега ще ти го кажа така тоя ти я дава на цената на старо желязо зимаи и не се бави дори да е мнооогооооо зле което не се вижда на пръв поглед остава за донор и краи на мача 

- ivvo_bg320
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 320i, E30 316i,E28 525,E34 527i
- Мечтае да кара: E30 ALPINA B6
тая кола е карана от карач-демек само кара без да поддържа -изброявам какво не ми харесва в тая кола,а всеки да си решава:
-предницата е тоталка
-двигателя му има нещо,щото от 3-4 месеца стой при майстор
-вътре салона е леш
-не е плащано нищо от година две
-струва си да я вземеш ако имаш още една такава и ще правиш от двете една
-ако се случи нещо с мен
заради по горните думи-вие ще сте виновни

-предницата е тоталка
-двигателя му има нещо,щото от 3-4 месеца стой при майстор
-вътре салона е леш

-не е плащано нищо от година две

-струва си да я вземеш ако имаш още една такава и ще правиш от двете една
-ако се случи нещо с мен

- paradox_design
- Потребител
-
ясно значи да не се хвърлям през глава
но все пак ше отида с някои по разбиращ да го огледаме по обстоино.Ако има врачани и не само и могат да намерят нещо от "порода shark" да пишат защото видях някаде снимки в нета с няколко врачнски Sharka

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
тука в сф има една в моя квартал черна много арна с бели алпини май беше,скоро е боядисвана,ако не се лъжа е с м20б25 матор и шпер,и ако не не лъжа преди беше бяла,ако искаш ще те се свърже с момчето да го питам за пари и подробности 

- Kompressor
- кандидат ентусиаст
-
Черната дето се разхожда по Младост и Левски е 518 куме със барабани отзад и мотор МАЙ не е сигурно м20б23.Пребоядисана е ама до там колко да се прикрият много работи.Че има шпер има ама мотора е вечно на маслена баня
.И тн но по си заслужава от тая бялата само дето има едни дупки по душемето и отзад тракат тампони и клати доде вози ама карай.
Отностно бялата мисля че за малко повече пари можеш да си вземеш малко по-добър котор.
ото е ясно че такава кола в добро състояние и тн струва майка си и баща си.Успех ти пожевам и дано намериш истинска кола за тебе!

Отностно бялата мисля че за малко повече пари можеш да си вземеш малко по-добър котор.
ото е ясно че такава кола в добро състояние и тн струва майка си и баща си.Успех ти пожевам и дано намериш истинска кола за тебе!

- paradox_design
- Потребител
-
единственото нещо заради което се спрях на автомобила е че уж е някаде около 190к.с нз колко е вярно и че е регната като по слаб агрегат.Като я гледам не е мн изгнила и предницата е била нова(окачването) 

44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3