Tiesto 17sep2008...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 25 Юни 2008, 11:57

sappa написа:та значи транса не е електронна музика.. :mhihi: и тиесто не пуска по същите тези места където пускат и техно dj-и е не може да се прави каквото и да било сравнение, така ли :?: и още един въпрос, по какво съдите, че тиесто е най-добрия? най-слушания ли е, най-продавания или най-търсения?? освен това не ви ли дразни да сте слушали някое парче 20-30 пъти и на партито да пускат старата позната мелодия..?

Ти приятелю като не слушаш eurotrance и изобщо trance от къв зор ми изказваш компетентни мнения - слушай си хардстайла и DnB-то на HMSU-то, лапай бонбоните и те така...
И кво ми говориш за електронната музика като цяло - в електронната музика има толкова много подстилове, които се различават от земята до небето.. кво ми сравнява Тиесто с Кокс, земи го сравни с Балтазар и Джак Рок или с Джош Уинк или пък де да знам с някой друг дж дето няма грам общо с транс музиката?
Май май ти нищо не разбираш от електронна музика а?
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 25 Юни 2008, 13:37

съгласен съм с Веселин|Василев ,че си зависи от вкуса на човек. изразявам мнение, негативно но това което мисля ;) няма да споря повече

старши ентусиаст
Аватар

и аз

Мнение от Любо Мегов » 25 Юни 2008, 14:41

гледах концерта от Копенхаген на 720p 8) и искам да го гледам и на живо, така че и мен пишете 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 25 Юни 2008, 15:23

Преди малко си взех билет :) ще се видим там ! :lalala:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 25 Юни 2008, 17:25

броиката на билетите има ли някъв лимит,щото в стз няма откъде да се купят и смятам на място
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 25 Юни 2008, 17:45

B U L L I написа:броиката на билетите има ли някъв лимит,щото в стз няма откъде да се купят и смятам на място

Ако съдя по броя на желаещите да отидат от моето обркъжение (тоест всички) съмнявам се да има билети точно в деня на партито. Ако ти се отдаде идване до София, можеш да си купиш билети от билетния център на НДК или от Сити Център София ... че са по-централно ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel eyes » 26 Юни 2008, 13:25

Ооо супер! :P Ще "тичам" към някой билетен център! :mhihi: Преди ме беше много яд,че не можах да отида! :roll:
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 26 Юни 2008, 14:21

B U L L I написа:броиката на билетите има ли някъв лимит,щото в стз няма откъде да се купят и смятам на място

Оn-line що не си купиш?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 26 Юни 2008, 14:26

аз тия дни като се рахождам може да ти зема були ама незнам нали за випа или обикновените
ИзображениеИзображение
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 26 Юни 2008, 20:05

обикновен,моито момче,щото преди две години випа беше факън и никои не стоеше там ще съм ти много задължен,а и този път няма да забравя за подаръка ти
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 26 Юни 2008, 22:07

B U L L I написа:обикновен,моито момче,щото преди две години випа беше факън и никои не стоеше там ще съм ти много задължен,а и този път няма да забравя за подаръка ти

e a dano :mhihi: нема ядове като илизам ще мина и ще зема
ИзображениеИзображение
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата