Молба за превод на английски.
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Молба за превод на английски.
Здравейте,как е на английски следното:
Здравейте,съгласен съм с офертата,която ми предложихте за апартамента под наем и искам да го наема.Бихте ли ми го запазили?Трябва ли да Ви изпратя нещо допълнително или когато пристигна септември месец ще мога веднага да се настаня там с моята приятелка?
Здравейте,съгласен съм с офертата,която ми предложихте за апартамента под наем и искам да го наема.Бихте ли ми го запазили?Трябва ли да Ви изпратя нещо допълнително или когато пристигна септември месец ще мога веднага да се настаня там с моята приятелка?
според мен е така :)
Надявам се че написаното от мен е правилно
Hello,
I accept your offer for the apartment you are renting. I would like you to save it for me. Do I need to send you some more information or when you arrive September I will be able to move in the apartment straight away with my girlfriend.

Hello,
I accept your offer for the apartment you are renting. I would like you to save it for me. Do I need to send you some more information or when you arrive September I will be able to move in the apartment straight away with my girlfriend.

- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Re: Молба за превод на английски.
520i написа:Здравейте,как е на английски следното:
Hello, I agree with the offer which you presented to me for the apartment and would like to hire it. May I ask you to reserve it to me. Should I send you anything else or when I come in September I can hire it right away.

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
щом ще взима пари, както и да го напишеш ще те разбере 

Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
5 мнения
• Страница 1 от 1