Жената се вари Помош

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Жената се вари Помош

Мнение от jullydjs » 26 Юни 2008, 7:01

Колеги става въпрос за компакта на жената, нема клима, та проблемът е следният, прозорците отказаха извенъж, ако някои има идея от какво може да е нека я сподели, не са коп4етата пробвах ги, проверих и бушоните тез в двигателният отсек, но не знам тез за прозорците каде се намират :uups: , та ако можете помагаите :help: :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 26 Юни 2008, 7:38

Писано е по темата имало някакво реле, което дефектира май зад кората под волана се намирало.

ентусиаст
Аватар

Мнение от jullydjs » 26 Юни 2008, 8:31

Мммм да има доста изписано по темата та попро4етох малко за туи реле, поразглобих леко компота, аз имам само( едно )реле под волана,синио зеленикаво такова в него влизат някакви дебели жици, та за него ли става въпрос , компота е 94 година

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 26 Юни 2008, 10:16

jullydjs написа:Мммм да има доста изписано по темата та попро4етох малко за туи реле, поразглобих леко компота, аз имам само( едно )реле под волана,синио зеленикаво такова в него влизат някакви дебели жици, та за него ли става въпрос , компота е 94 година

Баш за него става дума.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 26 Юни 2008, 11:01

Имах същия проблем зимата (естествено прозорците запецнаха в отворено положение), ходих при някакъв жичкаджия и той ми каза, че е изгорял "комфорт модула", но така и не разбрах къде се намира въпросният модул :)
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

ентусиаст
Аватар

Мнение от jullydjs » 26 Юни 2008, 13:18

BFM написа:Имах същия проблем зимата (естествено прозорците запецнаха в отворено положение), ходих при някакъв жичкаджия и той ми каза, че е изгорял "комфорт модула", но така и не разбрах къде се намира въпросният модул :)

Кокфорд модула се намира зад жапката, аз разглабях и там но нищо не може да се разбере, неви жици яко и тва е :banghead: :dunno:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 26 Юни 2008, 14:54

Ела да ти дам кабриото - то си има и клима и 4 ел. отварящи се джама та даже и гюрука може да си сваля жена ти ако не й стига стига въздух, пък ти ще ми направиш отбивка от цената за сватбата :mhihi: :bchug:

Юли, бих те посъветвал да не си правиш експерименти, а да отидеш на жичкаджия за да не направиш по-голяма беля ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 26 Юни 2008, 15:49

Не съм сигурен колко ще ти помогна, но като си сменях филтъра на климатика, попаднах на едни букси, които ми отговарят за тоците към стъклата. Поне докато ги размествах, стъклата си парвеха каквото си искат :mhihi:

Става дума за тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=46732&start=0

След като свалиш жабката, при мен бяха синьо и жълто като букси, имат едни закопчалки, може да са се разместили. Става дума за купе, незнам с компакта дали са пак така ...
bmw

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 26 Юни 2008, 16:43

ОФФ:

нененененне счупих се от смях при името на темата

хахахах няма такъв хилеж :mhihi:

пич дано се оправи компакта ама името на темата е адско ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от jullydjs » 26 Юни 2008, 18:47

X-citer написа:Ела да ти дам кабриото - то си има и клима и 4 ел. отварящи се джама та даже и гюрука може да си сваля жена ти ако не й стига стига въздух, пък ти ще ми направиш отбивка от цената за сватбата :mhihi: :bchug:

Юли, бих те посъветвал да не си правиш експерименти, а да отидеш на жичкаджия за да не направиш по-голяма беля ;)

Ми Юбе навит съм бате, давам ти компота за жена ти, и взимам кабриото = а сватбата я правиме без пари :mhihi: :mhihi: ти така или ина4е ще си вземеш Е38 :driving: :twisted:
Последна промяна jullydjs на 26 Юни 2008, 21:36, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TEODORO6 » 26 Юни 2008, 19:53

Това синиото реле под волана е.Аз го имах сащия проблем смених го и готово.Оригиналното струва 45лв.

ентусиаст
Аватар

Мнение от jullydjs » 26 Юни 2008, 21:26

Най лошото оба4е е 4е при мен тоо4но това не саществува :( това което имам е зелено и е само едно, има гнезда за още 2 релета но няма нищо там даже и жици нема. ако някои може да каже нещо да заповяда

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TEODORO6 » 26 Юни 2008, 21:40

jullydjs написа:Най лошото оба4е е 4е при мен тоо4но това не саществува :( това което имам е зелено и е само едно, има гнезда за още 2 релета но няма нищо там даже и жици нема. ако някои може да каже нещо да заповяда

Тачно така!
Но за да сме сигорни;извадиго и ако спре да работи и осветлението в купето е вапросното реле.При мен беше така.

ентусиаст
Аватар

Мнение от jullydjs » 26 Юни 2008, 21:56

TEODORO6 написа:
jullydjs написа:Най лошото оба4е е 4е при мен тоо4но това не саществува :( това което имам е зелено и е само едно, има гнезда за още 2 релета но няма нищо там даже и жици нема. ако някои може да каже нещо да заповяда

Тачно така!
Но за да сме сигорни;извадиго и ако спре да работи и осветлението в купето е вапросното реле.При мен беше така.

Мерси колега за това не знаех но утре ще пробвам

забравих да спомена 4е извадих въпросното (зелено) реле, разглобих го и вътре имаше бобинка а под нея едно сапротивление което въобще не е запоено в единият край, като го поставих така без капа4е ми се стори 4е леко грее докъто колата работеше

пп. Има ли още колеги с блестящи идеи - и ще има бираааа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TEODORO6 » 26 Юни 2008, 22:05

Същото е!Мойто старото преди малко го разглобявах.Жалко че немога да кача снимки.
Успех и пиши какво е станало.

Следваща

Назад към E36