Европейско по Футбол
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тия немците са платили в базел да нема излъчване ,за да не гледаме половин час как се излагат!!!!! дееба и конспираторите...!
NStorm написа:Деба и Диемата, пропуснахме сигурно 20мин от мача![]()
Дано довечера да няма такива проблеми!
Иначе мача кво да го коментираме, както каза Скиса, колите им харесвам, футбола - НЕ![]()
Довечера яко руснаците мачкат
Само да поясна, проблемът не е в Диема. А в доставчикът на сигнал. И други държави са имали сходен проблем, поради някаква грамотевица...
Иначе, и аз смятам, че турците играха по-добре, но шанс...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ГЕРМАНИЯ Витрина на мача ТУРЦИЯ
3 ГОЛОВЕ 2
9 ОБЩО УДАРИ 20
3 ТОЧНИ УДАРИ 11
14 И ЗВЪРШЕНИ НАРУШЕНИЯ 15
0 ЖЪЛТИ КАРТОНИ 2
46 ПРИТЕЖАНИЕ НА ТОПКАТА (%) 54
3 точи удара - 3 гола! Успеваемост 100%
Вижда се че са направили и по-малко нарушения и нямат картони за разлика от турците! Та незнам Скиса за кви ръгане и за кви говеда говори????
Кво повече да кажа....ако на финала са с Русия няма да имам фаворит щото и двата отбора ме радват много! Ама до тогава..Deutschland uber alles
3 ГОЛОВЕ 2
9 ОБЩО УДАРИ 20
3 ТОЧНИ УДАРИ 11
14 И ЗВЪРШЕНИ НАРУШЕНИЯ 15
0 ЖЪЛТИ КАРТОНИ 2
46 ПРИТЕЖАНИЕ НА ТОПКАТА (%) 54
3 точи удара - 3 гола! Успеваемост 100%
Вижда се че са направили и по-малко нарушения и нямат картони за разлика от турците! Та незнам Скиса за кви ръгане и за кви говеда говори????
Кво повече да кажа....ако на финала са с Русия няма да имам фаворит щото и двата отбора ме радват много! Ама до тогава..Deutschland uber alles

- SKISA
-
-
ю нийд мъни, ние гледахме мача! не ми е нужна стаистика ,за да видя кой колко пъти се е ръгал и спъвал и дърпал за фанелките. просто играта на твойте фаворити е ужасна! тва е единствено игра ,която би удовлетворила някой немец ,защото си взеха победата!! всичко друго беше ужасно за тях с изключение на резултата. дори и преди центрирането на третият гол имаше фал на немеца. просто те не играят красиво и интересно ,а се бутат ,ръгат и тва е...! не знам....!всек иси има право да си харесва нещо ,но в случая наистина ви се чудя...
GaD написа:NStorm написа:Деба и Диемата, пропуснахме сигурно 20мин от мача![]()
Дано довечера да няма такива проблеми!
Иначе мача кво да го коментираме, както каза Скиса, колите им харесвам, футбола - НЕ![]()
Довечера яко руснаците мачкат
Само да поясна, проблемът не е в Диема. А в доставчикът на сигнал. И други държави са имали сходен проблем, поради някаква грамотевица...
Иначе, и аз смятам, че турците играха по-добре, но шанс...
Разбрах и аз че проблема е бил за всички телевизии, сега изчетох по сайтовете за метеорологичните проблеми. Иначе немската ЗДФ доколкото разбрах веднага е пуснал коментар на живо без картина(малко радиопредаване

21/02/08...speechless
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
eraziel написа:'Бе вие пак друг мач сте гледали![]()
Турците хич не се ръгаха и дузпа за Германия изобщо нямаше ...
А после онаа балерина, турската, падна в наказателното и се тръшка, че съдията не свирил ...![]()
Искам да гледам европейски държави на финала, Турция и Русия да си играят в Азиатското първенство, там им е мястото ... 'Ем вечно ще са си първи и втори ...
Направо ми прочете мислите

Аз мача го гледах по ЗДФ и само за около 5мин нямаше картина,после пуснаха сигнал от някаква швейцарска сателитна телевизия,коментатора коментираше по мобилен телефон

Без да си кривя душата,ще кажа че турците бяха по-добри,особено първите 20мин,когато германците бяха като дрогирани.
Но не винаги печели по-добрия!
Един финал Германия-Испания ми се вижда най-реален,ама да видим какво ще кажат и другите ясновидци

Футбола е проста игра - 22ма търчат след една топка 90 минути и след това германците побеждават.
Футбола на немците беше муден сравнение с резашкия, но естествено по тактичен - а чалмите сели напред и ако можеш със зъби и нокти да се добереш до топката и пак сел пред вратата... никаква мисъл в тая игра.
И изобщо кво очакваш в автомобилен форум сички да извадиме килимчетата и да започнеме да викаме алах акбар с поглед към полумесеца под звуците на някое мааане. В смисъл ти си по-читавия ма аз не съм толерантен ахахха
поздрави!
П.С.
http://euro2008.actualno.com/news_168162.html

Футбола на немците беше муден сравнение с резашкия, но естествено по тактичен - а чалмите сели напред и ако можеш със зъби и нокти да се добереш до топката и пак сел пред вратата... никаква мисъл в тая игра.
И изобщо кво очакваш в автомобилен форум сички да извадиме килимчетата и да започнеме да викаме алах акбар с поглед към полумесеца под звуците на някое мааане. В смисъл ти си по-читавия ма аз не съм толерантен ахахха

поздрави!
П.С.
http://euro2008.actualno.com/news_168162.html

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- SKISA
-
-
аз не намесвам геополитически въпроси тука...!! не съм фен на техната вяра!
аз гледах играта и тая на турците ми хареса много повече! техният футбол е повече моят футбол ,отколкото на швабите футбола. техника,раздаване от сърце и душа ми харесва повече от студена тактика и ръгане...! за тва бях за комшиите. не знам защо да гледам дали се кланят на аллах или на буда...!!! в случая ме интересува красивият и интересен футбол ,какъвто немците не играят...
аз гледах играта и тая на турците ми хареса много повече! техният футбол е повече моят футбол ,отколкото на швабите футбола. техника,раздаване от сърце и душа ми харесва повече от студена тактика и ръгане...! за тва бях за комшиите. не знам защо да гледам дали се кланят на аллах или на буда...!!! в случая ме интересува красивият и интересен футбол ,какъвто немците не играят...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
турците играха много добре,но все пак немците си играха играта и както винаги с грозен футбол стугнаха до финала,а нищо 4удно и да го спе4елят,дове4ера стискам палци на руснаците 

- SKISA
-
-
тая вечер аз съм за хиспанците...!
по-ме кефат ,но си признавам,че съм гледал около 2/3ти мач на руснаците общо на тва първенство и не знам как играят те.
нека има добър футбол , па който победи-да иде да нашока репите на швабите...
по-ме кефат ,но си признавам,че съм гледал около 2/3ти мач на руснаците общо на тва първенство и не знам как играят те.
нека има добър футбол , па който победи-да иде да нашока репите на швабите...
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
madpetio написа::bowdown:![]()
СБОРНАЯ

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |