Европейско по Футбол
Модератор: Общи модератори
- agent smit
- младши ентусиаст
-
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Ебаси, аз съм бил заспал преди края на мача... мислех, че е свършил 2:1, а то имало още... ша утепам жена ми, че не ме е събудила...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е голема радост!! "заслужена" победа на грозният футбол и говедата.
кво им се радвате на тия ,бе!?!? не виждате ли ,че те играят неква друга игра-не футбол!!!!
да беха наще да се радвам както и да бием,ма тия мачове ги гледам за кеф и за радост на окото ,а не как некви говеда се ръгат,блъскат и накрая бият....!!
абсолютно незаслужена победа. несвирена дузпа,три греди....!! напрао не ми се говори...! ако тва е футбола и логиката в него -ебал съм го във футбола....!!
кво им се радвате на тия ,бе!?!? не виждате ли ,че те играят неква друга игра-не футбол!!!!
да беха наще да се радвам както и да бием,ма тия мачове ги гледам за кеф и за радост на окото ,а не как некви говеда се ръгат,блъскат и накрая бият....!!
абсолютно незаслужена победа. несвирена дузпа,три греди....!! напрао не ми се говори...! ако тва е футбола и логиката в него -ебал съм го във футбола....!!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
SKISA написа:е голема радост!! "заслужена" победа на грозният футбол и говедата.
То и наште един футбол играят... затва от 1996 г. не гледам мачове, а само се бъзикам с тях...
да бе деба, а тоя бреби само се лендзи от телевизора : "аз обичам да вкарвам голове за радост на феновете" 

Последна промяна Пешо на 26 Юни 2008, 0:12, променена общо 1 път
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Аре и резаните отпаднаха, само ме е яд че съдията леко подпря Германия ( не съм за Турця, нито за Германия).
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
немецаси е немец...пак лекичко си взеха победата.Турците нападаха яко ама майстора си е майстор.То и БМВтата всеки ги бие като чета в темите на рейсърите ама ги карате пак.

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
'Бе вие пак друг мач сте гледали
Турците хич не се ръгаха и дузпа за Германия изобщо нямаше ...
А после онаа балерина, турската, падна в наказателното и се тръшка, че съдията не свирил ...
Искам да гледам европейски държави на финала, Турция и Русия да си играят в Азиатското първенство, там им е мястото ... 'Ем вечно ще са си първи и втори ...

Турците хич не се ръгаха и дузпа за Германия изобщо нямаше ...
А после онаа балерина, турската, падна в наказателното и се тръшка, че съдията не свирил ...

Искам да гледам европейски държави на финала, Турция и Русия да си играят в Азиатското първенство, там им е мястото ... 'Ем вечно ще са си първи и втори ...
In Ban We Trust!
Deutschland, Deutschland Uber Alles!
Пак ги опънаха резаните пред Виена, стават абонати вече хаха
Пак ги опънаха резаните пред Виена, стават абонати вече хаха

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бе май вие друг мач сте гледали...!
дузпа за германия нямаше-имаше фал! нарушението беше извън наказателното поле,докато турчина го дръпнаха за фанелката и си го свалиха по гръб вътре в полето...! ма както и да е! хората поне могат да си се приберат дома с високо вдигната глава ,щото показаха кой играе по-добрият футбол от двата отбора...!
те и бразилците почти винаги падат на световни и трудно зимат купата ,ма па играеха ебати футбола!!аз тва искам да гледам ,а не некви тактики и ръгания и щипания за гол!!!
пълни нещастници са тия шваби и ако щат нека си земат и купата ,ма нема как да ги харесам с такъв футбол,дет играят....
колите им харесвам ,ма футбола-не!!!
дузпа за германия нямаше-имаше фал! нарушението беше извън наказателното поле,докато турчина го дръпнаха за фанелката и си го свалиха по гръб вътре в полето...! ма както и да е! хората поне могат да си се приберат дома с високо вдигната глава ,щото показаха кой играе по-добрият футбол от двата отбора...!
те и бразилците почти винаги падат на световни и трудно зимат купата ,ма па играеха ебати футбола!!аз тва искам да гледам ,а не некви тактики и ръгания и щипания за гол!!!
пълни нещастници са тия шваби и ако щат нека си земат и купата ,ма нема как да ги харесам с такъв футбол,дет играят....
колите им харесвам ,ма футбола-не!!!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
German people са ебати машините
Вярно, че турците играха по-добре от тях и имаха възможност за ебати голове....ама шанс

Вярно, че турците играха по-добре от тях и имаха възможност за ебати голове....ама шанс