Колите, жените, интернета.....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
muhihihihi ДА! "силен" първи пост

Много истина има в тези думи!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Приятел, чета този форум от близо 3 години...но нещо по-качествено и вярно не съм срещал. Прекланям ти се...а вярвай ми рядко го правя. Евала, човече, хванал си перфектно материята! Нека това да не е последния ти пост...
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
мога да кажа едно - обичайте си колите, поне не могат да ви разбият сърцето
поздравления на автора за силната и ясно формулирана тема

поздравления на автора за силната и ясно формулирана тема

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Честно казано, доста тъпо ми става да прочета подобно цинично сравнение и толкова много
и "браво" след това. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M

Направо ме изуми. много добре си го написал.
(ако има продължение напиши за хората, които предпочитат сами да си тунинговат автомобилите)

Re: Колите, жените, интернета.....
Lensky написа:Колите, жените, интернета.....
хубав първи пост- да

тая теория за блондинките, фераритата, невзрачните девойки и волвотата и свързаните консумативи, рискове за кражба и ежедневието със и без тези елементи и тн... е развита доста отдавна.
аз само ще допълня следствието на тази теория... също формулирано преди много много години

"няма кола на този свят която да гори 4 на 100, да дава 3 сек 0-100км, да можеш да я натовариш със 3 тона тухли, да те гледат всички със възхищение като си със/във нея и да не те е страх че ще ти я откраднат и да може да форсираш метър дълбок воден ров и да не затънеш... това са все различни коли"
Последна промяна alx на 25 Юни 2008, 17:34, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Feanor написа:Честно казано, доста тъпо ми става да прочета подобно цинично сравнение и толкова многои "браво" след това.
Аха....да се чуди човек кое му е толкова смисленото и "силното" на поста.....дано му е последен такъв. Надявам се някои от колегите, без да конкретизирам кои имам предвид да се шегуват с хвалбите.....
Това за мене и доста дъвкана тема даже ми се цупят вече като сравнявам колите с жени, но си е самата реалност това всичко което представлява интерес за мъжете се третира по един и същ начин, пък било то коли, пари, жени, компютри и какво ли още не можеше да се напише за всичко.Човека е решил да го събере на едно място преди другите или му се е сторило че идеята му е уникална, само той си знае
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ми туу..Feanor написа:Честно казано, доста тъпо ми става да прочета подобно цинично сравнение и толкова многои "браво" след това.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Не мога да разбера по какъв начин третирането на една жена като предмет би могло да е обект на хвалебствия и съгласие. После защо имало теми "Моля ви пуснете смс...". Доста тъпо и определено обидно за всяка жена, която не се възприема като машина, предоставяща секс и разнообразие от други удоволствия, в замяна на возене в лъскави автомобилчета и шарени парцалки за един куп пари.
Аз също се възприемам като нормално същество от мъжки пол- привлечен съм и от жените, и от автомобилизъм, и от компютри... но гледайки толкова праволинейно и типично като "кон с капаци" се обричате на живот само с колата и компютъра.
Хайде със здраве.
Аз също се възприемам като нормално същество от мъжки пол- привлечен съм и от жените, и от автомобилизъм, и от компютри... но гледайки толкова праволинейно и типично като "кон с капаци" се обричате на живот само с колата и компютъра.
Хайде със здраве.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Archangel написа:Не мога да разбера по какъв начин третирането на една жена като предмет би могло да е обект на хвалебствия и съгласие..
не мисля че е въпрос на третиране. просто коментираме колко много сходни характеристики имат множествата на жените и колите и забавно как се "напасват" нещата. нищо обидно не виждам във това...
по темата мисля че жените гледат на нас далеч по практично от колкото ние на тях така че не виждам нищо вредно във това да ги закачаме понякога

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3