пътуване до кушадасъ...
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
пътуване до кушадасъ...
кажете за пътя през българия!?
аз съм го минавал,ама обърках некъде при хасково май и се набих нагоре и минах 45км повече. щото през ноща и тръгнах по едни табели, а те били за тировете само. къде трябва да фана за свиленград и капитан андреево и после вече май знам надолу.
и още нещо! за турция са требват ли визи или си влизам без проблеми!?!? за междунаредон паспорт-ясно!имаме!
за горивото вече разбрах ,че е дебело там ,ма ше сипа на излизане от бг и после ше зареда и там. минавам през чанаккале - ферибота . то там май има два ма не знам кой е по-малко натоварен.
аз съм го минавал,ама обърках некъде при хасково май и се набих нагоре и минах 45км повече. щото през ноща и тръгнах по едни табели, а те били за тировете само. къде трябва да фана за свиленград и капитан андреево и после вече май знам надолу.
и още нещо! за турция са требват ли визи или си влизам без проблеми!?!? за междунаредон паспорт-ясно!имаме!
за горивото вече разбрах ,че е дебело там ,ма ше сипа на излизане от бг и после ше зареда и там. минавам през чанаккале - ферибота . то там май има два ма не знам кой е по-малко натоварен.
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
най лесно е втората отбивка за Пловдив от магистралата и от там няма къде да идеш!!!
За околовръсното на Пловдив е третата отбивка!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- SKISA
-
-
е нема ама....!
отидох. на хасково има некъв път дет отбиват големите камиони и с жълти табели пишеше за свиленград и ме заби по едни села и утекох. а камионите си караха нататък ,а аз се преебах....!
от пловдив-ясно до хасково...
отидох. на хасково има некъв път дет отбиват големите камиони и с жълти табели пишеше за свиленград и ме заби по едни села и утекох. а камионите си караха нататък ,а аз се преебах....!
от пловдив-ясно до хасково...
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
От магистралата отбивката вдясно за Свиленград/Истанбул....след това караш, караш...през някви села...после покрай Хасково...Харманли....и има една нова велика "магистрала" дето плуваш все едно си в морето на лодка и трябва да стигнеш до границата....и там ще ти искат зелена карта или каквото там искат....после в Турция минаваш там покрай пйрвия град....не му помня името...и после на някакъв феробит се качваш....абе то там си има табели, нема се изгубиш.
- SKISA
-
-
а има ли навигация там!
по принцип имам в колата ,ма ако не-има ли такава за джипиес телефон!?
интересното е минаването покрай хасково-там затрих пътя...!надявам се ,че тела ше ме води ма да не ме качи на некой път пак за тирове...
интересното е минаването покрай хасково-там затрих пътя...!надявам се ,че тела ше ме води ма да не ме качи на некой път пак за тирове...
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:а има ли навигация там!
На колата навигация няма.
Можеш да си извадиш пътя от ViaMichelin
- SKISA
-
-
имам качено i-go на тела и ако има покритие със спътници би требвало да се оправа....! иначе карти имам бол...! ма за срам се оплетох у бг вместо в турция. там само в един град фанах по един булевард 50м ма се усетих и се върнах и нямах ядове...
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:имам качено i-go на тела и ако има покритие със спътници би требвало да се оправа....! иначе карти имам бол...! ма за срам се оплетох у бг вместо в турция. там само в един град фанах по един булевард 50м ма се усетих и се върнах и нямах ядове...
Еее нема страшно, то в Б-я е нормално да се изгубиш....аз се изгубих за морето...там дето се отбива наляво от магистралата за Сл.бряг и кво стана после....през бахти джунглата минах дето пътя е строен преди баба ми да се роди

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Бате фани самолета до ИЗМИР,че ако знаеш къф филм е тва пътуване тая година 2пъти го минавам....турците карат като на руска ролетка...
Незнам каде си се объркал то нема каде да се объркаш по-принцип?
От магистралата отбиваш на третата отбивка за Пловдив там пише и Свиленград...караш си по главното шосе и си там
От Хасково си цепиш направо,сега ако има некъв ремонт незнам?
В турция гониш Ченакуле феребота се го дигнаха дееба
Виж каде ще слезнеш от магистралата в Турция че около Одрин имат ремонти.....аз си карам по нея и слез около 22-23км има отбивка за Чанакале и некъв по близък град..
Паспорт ти трябва! Колата с която се пътува собственика трябва да пътува и той! Ако го няма трябва ПЪЛНОМОЩНО преведено на турски и заверено и легализирано от посолството в София!!!
В рамките на 7дни неможеш да влезнеш два пъти с една и съща кола от един граничен пункт! - тва не ме питай от каде го знам
Че ще научиш как да влезеш в Турция през Гърция или през ГКПП Радовец - не съм сигурен в посока Малко Търново е 

Незнам каде си се объркал то нема каде да се объркаш по-принцип?

От магистралата отбиваш на третата отбивка за Пловдив там пише и Свиленград...караш си по главното шосе и си там

В турция гониш Ченакуле феребота се го дигнаха дееба

Виж каде ще слезнеш от магистралата в Турция че около Одрин имат ремонти.....аз си карам по нея и слез около 22-23км има отбивка за Чанакале и некъв по близък град..
Паспорт ти трябва! Колата с която се пътува собственика трябва да пътува и той! Ако го няма трябва ПЪЛНОМОЩНО преведено на турски и заверено и легализирано от посолството в София!!!
В рамките на 7дни неможеш да влезнеш два пъти с една и съща кола от един граничен пункт! - тва не ме питай от каде го знам

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- SKISA
-
-
не става със самолета по няколко причини-
първо -тия чартърни самолети са ебати кенефите и не ща втори път да се пробвам.имам сигурно над 500 полета от тях 450 са с ан24 ,ма такова чудо като до турция не бех виждал и се кръстих и целувах пистата като кацнахме.
второ-отивам за повече дни ,отколкото е в почивките по принцип и не влизам в цените нито в полетите...!
трето-искам да си се повоза на мойта си кола.
четвърто-аз тоя път съм го минавал преди няколко години и си беше екстра-верно че турците с камионите са малко диваци ма става. стигнах за 10ч пътя е 1100км до кушадасъ.
колата си е моя,паспорти -имаме,зелена карта-също! така че се метам и пала ,само тая глупост дет напраих на хасково не искам пак да я права ,че ме заболе сърце по едни пътища селски със старата петица...
колко е курса на лирата към лева или еврото и колко е цената на ферибота...!?
има ли некви винетки или си се плаща тол-такса на магистралата и чао...!?!?
първо -тия чартърни самолети са ебати кенефите и не ща втори път да се пробвам.имам сигурно над 500 полета от тях 450 са с ан24 ,ма такова чудо като до турция не бех виждал и се кръстих и целувах пистата като кацнахме.
второ-отивам за повече дни ,отколкото е в почивките по принцип и не влизам в цените нито в полетите...!
трето-искам да си се повоза на мойта си кола.
четвърто-аз тоя път съм го минавал преди няколко години и си беше екстра-верно че турците с камионите са малко диваци ма става. стигнах за 10ч пътя е 1100км до кушадасъ.
колата си е моя,паспорти -имаме,зелена карта-също! така че се метам и пала ,само тая глупост дет напраих на хасково не искам пак да я права ,че ме заболе сърце по едни пътища селски със старата петица...
колко е курса на лирата към лева или еврото и колко е цената на ферибота...!?
има ли некви винетки или си се плаща тол-такса на магистралата и чао...!?!?
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Забравих да ти кажа,че Филма е в ИЗМИР има ремонти и големи строежи на пътя на отиване вътре в града е ужас.... следи табелките че аз пътувах с едни каде знаеха пътя и аз стигнах 30мин преди тех
Винетки няма.
Магистралата е платена и онази от Измир до отбивката до Кушадасъ.
струва некви дребни
една лира струва 1.05лв. На всекаде взимат ЛИРИ,ДОЛАРИ,ЕВРО и левове
и гонят от магазините като много се пазариш
Ферибота беше 20лири в едната посока първия път като ходих,но втория беше 22.50лири сега може още да са го вдигнали

Винетки няма.
Магистралата е платена и онази от Измир до отбивката до Кушадасъ.
струва некви дребни
една лира струва 1.05лв. На всекаде взимат ЛИРИ,ДОЛАРИ,ЕВРО и левове

Ферибота беше 20лири в едната посока първия път като ходих,но втория беше 22.50лири сега може още да са го вдигнали

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- SKISA
-
-
madpetio написа:Забравих и гонят от магазините като много се пазариш![]()
![]()
е аз за тва отиваме бе! да си опресним турския....!!

много се надявам да ми работи джипиеса там и да ме води ,щото си е хирибиня,ма ако ли не-щом миналият път стигнах само по карти и за пръв път-вторият ше е по-лесен!
а такава магистрала като измирската не съм виждал-ебаси широката!!!там ше вида колко дига петицата с един тон багаж и челядта вътре...

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
След Одрин гониш Кешан, след Кешан гониш или Гелиболю или Чанаккале,
в Измир още в самото начало на града.. не предградията който караш 30 км за да ги минеш.. има табелка с магистрала за Айдън, трябва да се качиш на нея иначе минаваш през Измир и се бавиш поне 2 часа
След Измир след като се качин на платената магистрала търсиш отбивка за Айдън. след айдън ще видиш Кушадасъ.. Ефес и Куишадасъ мисля бяха на една табелка
Ферибота е както каза Пецата ..
в Измир още в самото начало на града.. не предградията който караш 30 км за да ги минеш.. има табелка с магистрала за Айдън, трябва да се качиш на нея иначе минаваш през Измир и се бавиш поне 2 часа

След Измир след като се качин на платената магистрала търсиш отбивка за Айдън. след айдън ще видиш Кушадасъ.. Ефес и Куишадасъ мисля бяха на една табелка

Ферибота е както каза Пецата ..
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
GPS си лови спътници без проблем, щом аз с NOKIA 6110 Navigator си ги ловя и си поддръжа сигнала значи и ти съвсем никви грижи няма да имаш

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2