ПОМАГАЙТЕ!!!!
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Access_Denied
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
ПОМАГАЙТЕ!!!!
Значи да ви обясня за какво става въпрос. От близо седмица ми загрява колата като работи на место. Като тръгна и температурата пада. Обиколих всички сервизи в града и всеки ми казва различно. Правиха ми тест на гарнитурата всичко е наред при нея. Термостата си работи. Като работи на бензин няма проблем, не загрява. Проблема е при газта. Изпарителя е добре, не вкарва газ във водата. Като работи на газ изкарва въздух, а при бензина го няма. Ако някой има идея какъв е проблема моля да пише. От Пазарджик съм, ако има някой от Пловдив или околността, който може да помогне да пише.
За мен BMW не е мания, а религия!
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Значи пролема е в съединенията по които отива водата до изпарителя и излизат от него или самия изпарител е проблемен 

- Access_Denied
- кандидат ентусиаст
-
Някой от Пловдив да знаеш, който се занимава с това, че тук в Пазарджик само некадърници. Писна ми вече. Обиколих всички сервизи и газаджии и нищо.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Access_Denied написа:Някой от Пловдив да знаеш, който се занимава с това, че тук в Пазарджик само некадърници. Писна ми вече. Обиколих всички сервизи и газаджии и нищо.
А тука ударихме на камък ще ти каже някой колега който е на газ да не те подведа аз

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Re: ПОМАГАЙТЕ!!!!
Access_Denied написа:... Като работи на газ изкарва въздух, а при бензина го няма. ..
Това не го разбирам... от къде изкарва въздух, от водата ли? Ако е така, значи изпарителя е проблема... няма от къде другаде да вкарва въздух... може да ти изтича охладителна течност, но не и да вкарва въздух...
- Access_Denied
- кандидат ентусиаст
-
Значи като работи на газ и се отвори да се обезвъздушава излиза въздух и при работа на обороти загрява към 110 градуса, а на бензин няма никакъв проблем. Нито вади въздух от водата нито загрява.
- Fakiro
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е32 740IL E34 525i
- Мечтае да кара: E24 M635CSI(M6) , E34M5 , 850CSI (M8)
Най вероятно е от изпарителя- вкарва по малко газ във водната система, през мембраните! Смяна на мембраните или на изпарителя! УСПЕХ!
hi
Колега,стегни си болтчетата които стягат платната от страни ,които са на мембраните/платната/,казвам го от опит.
8 мнения
• Страница 1 от 1