Лагер на първичен вал на скоростна кутия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Лагер на първичен вал на скоростна кутия
здравейте колеги. Искам да ви задам въпрос относно скоростната кутия на беемве 318 ис. явно имам промлем с лагер първичния вал на скоростната кутия и ме интересува дали смяната му е много сложна и трябва задължително да се ходи на сервиз или може да се извърши от хора който просто си разбират от коли, но не работят в сервиз. ако някой ми разясни нещата за този лагер ще съм му много благодарен.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Ако не трака много махай АТФ-а и слагай 80W90 до зимата колата ще е пушка но като стане студено ще почне трудно да вкарва скоростите преди да е загряла тогава шибваш отново АТФ и си пушка
Ако тракането обаче е в доста напреднал стадии те съветвам да си отидеш до първата морга и да си вземеш кутия щото филма е голям
Ако тракането обаче е в доста напреднал стадии те съветвам да си отидеш до първата морга и да си вземеш кутия щото филма е голям

- ___B___M___W___
- кандидат ентусиаст
-
колега днес се пояжи мисля сащия проблем при мен както си карам нещо изпука и взе да тропа помислиь си че идва от дифа щото преди това нещо старжеше и бях решил тази седмица да го правя.прибрах се бавно и я пуснах на канала,запо4нах да пускам и натискам рязко саединителя тропането идва от скоростите не от дифа,пак я изкарах на проба карам на парва и като спирам така тропа че имам чувството че ще падне кардана мисля утре да я закарм на сервиз за да се уточни проблема
6 мнения
• Страница 1 от 1