Проблем с радиатора в купето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- presledvach
- Потребител
-
Проблем с радиатора в купето
Колеги помагайте, имам следния проблем заредихме климатроника с фреон и всичко беше наред но след 10-тина дни никой и отивам аз пак в сервиза мерят струват гледат светят с ув лампа и отпред всичко е наред, да ама системата празна и ми козаха че трябвало да се разглоби за да се достигне до него и да се види дали от там не изтичал фреона, добре ама то ужас, търсих в форума и това което успях да намеря е че трябва да сваля цялото табло за да се стигне до него-ужас, сам май няма да се справя. Та въпроса ми е дали няма начин да се разглоби някъде от към жабката от тази страна и да се види от там, дали там е проблема, защото доколкото прочетох във форума най-вероятно би било да е ТРВ. Става дума за дигиталния климатроник. Благодаря на всички.

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
и при мен е то4но така и се отказах да го правя 6тото е страхотна игра4ка,трябва да се смени изпрителя
- presledvach
- Потребител
-
PIPERKOV написа:и при мен е то4но така и се отказах да го правя 6тото е страхотна игра4ка,трябва да се смени изпрителя
Ами колега аз за сега съм се надъхал да го правя и ще видя ако някой колега който го е правил даде малко инфо ще е супер че иначе ще е на сляпо
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
аз съм виждал разглоб3ено табло и не ми се запо4ва знам за какво става дума(трябва да се прусне цялата отпред горе долу трябва да остане само предното стъкло)Успех
- presledvach
- Потребител
-
Колеги положението от вчера е че разглобих от към жабката, измъкнах филтъра, с триста зора и мъки успяхда сваля и едно капаче отстрани на радиатора и се откри ТРВ клапана и радиатора и се установи че е радиатора. Другата седмица съм се разбрал да го смъкваме с един приятел и ще пиша как е минало.
5 мнения
• Страница 1 от 1