дали си струва тази количка, или ниската цена е плашеща
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
дали си струва тази количка, или ниската цена е плашеща
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
демек за тия пари има ли шанс да е читава, тези дни може да отскоча да я погледна..... за колко мога да си взема някакво купе.... ограничен съм с финансиите, а искам купе мотор без значение, само да не е 2 литра мотор
демек за тия пари има ли шанс да е читава, тези дни може да отскоча да я погледна..... за колко мога да си взема някакво купе.... ограничен съм с финансиите, а искам купе мотор без значение, само да не е 2 литра мотор
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Здрасти братле, ами така като я гледам отвън долу горе добре изглежда,малко ми се вижда че гланца на боята си е поотишъл ама може и да е от снимката. Това обаче ми направи впечетление че е 93 година а пък бронята е след фейслифта(малко е самнително това).Така по снимка никой неможе да ти каже дали е читава, затова най добре ако имаш възможност иди на място и ако имаш човек дето разбира(някой майстор) с теб най добре, щото няма гаранция че не е удряна.
Успех колега
и щом си решил да зимаш БМВ добре дошъл 
Успех колега

- boywalking
- младши ентусиаст
-
просто съм твърдо решен да взема е36... за предпочитане 1.6 или 1.8 купе... но ако изпадне читаво 1.8ис купе... пак може.... в краен случай с 4 вратички.... горе долу тази цена ми е лимита, и се надявам да мога да си намеря за тези пари... имам човек и мисля още утре да я погледна.... но мислех, че за 1.8ис и то купе цената е ниска, и се чудя има ли смисъл да бия 20-30км път и да се разочаровам
.
колега колата я бива за тия пари. По точно толкова струва една кола 93 година. лошото е че тук ни гърбят яката с пари, но... нямам коментар. отиваи, караи това в един сервиз, помоли го да я огледа за удари ..те знаят къде да гледат, мери компресия на тоя 1.8 ис, че може бая да е издънен, една диагностика хубава и звемаи машината че наистина е малко пари... каквото и да и е се прави. само гледаи да не купиш крадена кола че.. огледаи ВИН номера на няколко места. Тук във форума колегите ще ти кажат къде е ..има го поне на 12 - 13 места по купето
успех
успех
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
boywalking написа: и се чудя има ли смисъл да бия 20-30км път и да се разочаровам
Аз за моята 1600км бих път, ти за 20-30 се чудиш

Търсене и обикаляне трябва, особено както си с ограничен бюджет.За тази от обявата мога да ти кажа само, че километрите са и много, ако съдя по изтърканата топка на скоростния лост.Но това не я прави лоша кола.Трябва да си я видиш на място.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
boywalking написа:просто съм твърдо решен да взема е36... за предпочитане 1.6 или 1.8 купе... но ако изпадне читаво 1.8ис купе... пак може.... в краен случай с 4 вратички.... горе долу тази цена ми е лимита, и се надявам да мога да си намеря за тези пари... имам човек и мисля още утре да я погледна.... но мислех, че за 1.8ис и то купе цената е ниска, и се чудя има ли смисъл да бия 20-30км път и да се разочаровам
Поздрави за решението да вземеш е36

Поздрави

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Аз моята я зех за 4200...Дори не беше с тези джанти,веждите и т.н,но съм супер доволен от нея!Добре е преди да я вземеш да има някой който разбира с теб 

То верно че сравняваме със собствените си коли, и все ни се виждат скъпи, ама лично за мен тази цена е леко плашеща....имайки предвид факта че и винаги можеш да се пазариш за 200-300 лв от обявената....ис-ка, с джанти и купе за тези пари.......
Пътя ще го биеш щом я искаш, от картинка няма да стане, но на диагностика задължително. И в крайна сметка не брой толкова вратите, колкото гледай под капака да е читава
Пътя ще го биеш щом я искаш, от картинка няма да стане, но на диагностика задължително. И в крайна сметка не брой толкова вратите, колкото гледай под капака да е читава

- boywalking
- младши ентусиаст
-
днес ходих да огледам колата, та значи външно беше перфектна колата със спортна броня, незнам колко си личеше на снимките, отзад беше страхотна, но отвътре седалките бяха като, че на тях бяха навъртяни над 400 хил км, волана и скоростния лост бяха отчайващи... беше с чисто нови перка и радиатор и капака беше малко по-различен цвят.... от което си вадя изводи, че е имало сериозен удар, и просто се отказах да влизам вътре и да паля двигателя....
та това е за тази тема... изчерпана е... дано успея за тези парички да си намеря нещо сносно, органичен съм колкото и да ми се иска нещо по-хубаво, това е положението...
лека вечер и благодаря на всички изказали мнение по темата
та това е за тази тема... изчерпана е... дано успея за тези парички да си намеря нещо сносно, органичен съм колкото и да ми се иска нещо по-хубаво, това е положението...
лека вечер и благодаря на всички изказали мнение по темата
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2