Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 24 Юни 2008, 19:33

Здравейте! Не съм умрял, нямах нет 5 дена. Първо искам да кажа, че не си измивам ръцете с никой. Аз съм си аз, и си нося моята отговорност, за мойте си постъпки!
С оглед, отлежалата вече постъпка, мога да заключа че найстина си е било безрасъдно, но все пак съм тук!
Бих казал, на всички които, казват че нямало смисъл да се говори, че има голяма промяна в карането ми. Е пак превишавам скоростна, но в повечето случей си карам бавно. За пример ще ви дам миналата събота.
Изпратих една приятелка до Дружба. От там до Перник (там където стават 2 ленти за едната посока и 2 за другата и са разделени с мантинела) съм карал със 60 на т.нар. от много автопилот. Голям кеф е :D. Ама не там е идеята. С времето тези неща отминават. Така че, няма да се плашите! С времето намалява шанса да ви срещна и да ви убия на пътя :D. Бтв айде да не пишем повече глупости, защото ще излязат на още някой кирливите ризки.

И няма да си правя нов акаунт, защото не съм лицемер и няма да се правя за пред никой! Благодаря!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Killuminati » 24 Юни 2008, 22:11

Споко бе братле:) Дишай- а темата е за ЛОКумЧЕ вече май :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 30 Юни 2008, 20:10

наборе карай и хич да не ти дреми,и на мен ми е писнало от такива,които все натякват и недоволстват,че ние младите шофьори сме правили белите по пътищата,ама им казвам да се е..т в г.за и тва е ;)

П.С квото е писано да стане,ще стане :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 30 Юни 2008, 20:43

Тц, Тц, Тц, поредният "състезател" :evil: ! Локнете я тая тема, че вече и последователи се навъдиха :roll: !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 30 Юни 2008, 20:47

Със 16ката едва ли е рацер :mhihi: Мойта върти гумички, ама на обратен завой :mhihi: :mhihi: А тоя ВолФВагон едва ли е нещо :lol:
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 30 Юни 2008, 23:18

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 30 Юни 2008, 23:30

не само

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 30 Юни 2008, 23:30

батенца, на мен неми трябва да дигна 200 и да кажа,че съм голяма работа на мен си ми е кеф да си давам рачка(по агресивно каране),на светофара първа кола си за наляво,е гренота е,ако не влезнеш с вратите(или както каза колегата на обратен завои),но това си е мой стил на каране

и с това кадето го казах по-горе неизках да ви убида,просто ми дошло до гуша от ветераните със тва"внимавай,още си млад шофиор и.т.н"

извинявам се,ако съм ви убидил........

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 30 Юни 2008, 23:37

Съмнявам се да си обидил някой. Пък и няма значение млад, стар шофьор. (не само шофьорите са виновни за ПТП-тата, ама айде) Има правила, които трябва да се спазват, иначе кофти работата.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 01 Юли 2008, 17:18

Абе на серийна кола 1,6 или 1,4 колкото и да и даваш, колко да вирви :roll: то при тея кубици трябва агресивно да караш за да си в темпото на останалите водачи, особено ако колата тежи тон и нещо, не знам от кво се плашите и кви 200 кви 5лева. Ако това дигне 200 в града значи километража показва мечтите на задкормилното устройство.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 03 Юли 2008, 12:46

Това ми го прати брата вчера и не бях много очарован особено като разбрах, че са загинали 2ма невинни от стоящата кола. Не знам дали опита или акъла са виновни, но е добре да се замисли човек над тези неща. А иначе и аз преди много години май правих подобни неща с Москвича ма той никога не вдигна 200.http://vbox7.com/play:3f7d67b8
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3 3.0SD
Мечтае да кара: Koenigsegg
Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)

Мнение от EDS » 03 Юли 2008, 15:24

А аз какво да кажа като същото едва не стана пред очите ми - едно дупе с хонда сивик (тип ние сме безсмъртни и бързи и яростни) замалко да направи такава катастрофа но се размина на косъм спирайки и преминавайки покрай другата кола която по някаква ирония на съдбата беше пак таксиджийска вектра ! И знаете ли какво стана - вкара задна върна се до таксито което щеще да отнесе и започна да му крещи ще ти е.а майката - аз ако бях на бакшиша бих откачил за вас незнам ! Аман от надърпани боклуци

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 05 Юли 2008, 10:30

Абе аз заради такива насрещтни и безсмъртни си земах голяма кола да си призная.Нека се хакне в мене мамицата му мръсна, ако уживее слизам и го доубивам без да ми мигне.НА КЪВ СЕ ПРАЙШ ВЕ!!!!! Качил селската к**ва и селския пич и пред тях си показва колата как върви в градски условия.И да ме засече, както викаш със сивика и да спре да ми бучи, ще стане много бърз и яростен в опита си да избяга после :twisted: до 20м. вече ще спи на волана.

П.П.:Ей като я видях тая катастрофа направо не се здържах чесно ви казвам, като знам че и пред мен са излизали такива муруци, ама кото го видиш после на кво мяза като спре да се извинява да ти е кофти да го бутнеш, напрово ги съжалявам, хора дето освен в колата другаде не могат да бъдат нещо особено, с изкривена психика от безбройните им комплекси.
Аз за какво не карам с повече от 60 в града А??? Сигурно щото не мога да дигна повече нали??? Сега това че е бил пич преди завоя му струва двама невинни, дано в затвора да те научат да цениш живота поне малко, хора които не са безопасни за себе си, застрашават и околните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Юли 2008, 21:46

drmirchev написа:Абе аз заради такива насрещтни и безсмъртни си земах голяма кола да си призная.Нека се хакне в мене мамицата му мръсна, ако уживее слизам и го доубивам без да ми мигне.НА КЪВ СЕ ПРАЙШ ВЕ!!!!! Качил селската к**ва и селския пич и пред тях си показва колата как върви в градски условия.И да ме засече, както викаш със сивика и да спре да ми бучи, ще стане много бърз и яростен в опита си да избяга после :twisted: до 20м. вече ще спи на волана.

П.П.:Ей като я видях тая катастрофа направо не се здържах чесно ви казвам, като знам че и пред мен са излизали такива муруци, ама кото го видиш после на кво мяза като спре да се извинява да ти е кофти да го бутнеш, напрово ги съжалявам, хора дето освен в колата другаде не могат да бъдат нещо особено, с изкривена психика от безбройните им комплекси.
Аз за какво не карам с повече от 60 в града А??? Сигурно щото не мога да дигна повече нали??? Сега това че е бил пич преди завоя му струва двама невинни, дано в затвора да те научат да цениш живота поне малко, хора които не са безопасни за себе си, застрашават и околните.
абсолютно подкрепям ----такива като тоя в митсубишито нямат оправия , също като автора на темата. Ей как ми се иска понякага да има народен съд - на момента --- бой яко --ебане и накрая да го запалят ---дееба и изродите , ходещи кенефи ---невинни хора си отиват от изроди ......

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 05 Юли 2008, 21:53

живейте си животеца не е дълъг, карайте си любимите коли , спазвайте ограниченията (не са случайно сложени) , а когато искате скорост има си места , ч*кайте кучките , събирайте се с приятели пийте , веселете се !
не се мъчете да убивате хора по улиците , никой не иска да умре ;)

п.с мисля че темата е за КАТИНАР
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории