Максималното за Е36 Купе без да режа кората...
Модератор: Icco
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Максималното за Е36 Купе без да режа кората...
Та интересуваме какво мога да лепна на кората без да поправям защото има само двечки дупки страно раположени...
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Много се радвам че се интересуваш от максималното но за да разбереш отговора на въпроса който толкова е дъвкан най ще ти е лесно да ползваш търсачката .
- disasterguy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330
И аз това точно исках да питам.
Искам да си сложа говорител на кората 10' или 12' , но понеже не съм запознат искам да попитам какви са слабостите на този вид монтаж. По-силно ли ще е или обратното вместо туба... И основния нещо, заради което ме е страх, а именно като се надуе тоя говорител както си е закрепен на кората от бас нещо няма ли варянт да се откачи тъй като е на винчета и баса си е бас.... ? !?

Искам да си сложа говорител на кората 10' или 12' , но понеже не съм запознат искам да попитам какви са слабостите на този вид монтаж. По-силно ли ще е или обратното вместо туба... И основния нещо, заради което ме е страх, а именно като се надуе тоя говорител както си е закрепен на кората от бас нещо няма ли варянт да се откачи тъй като е на винчета и баса си е бас.... ? !?

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Icco
- Музикално деформиран
-
Obelski написа:значи аз съм с туба в багажника и само с предни колони и свири доста добре ама си трябжа и нешто от заде без бас за да се врътка звукчето и да се постигне готин кристален звук...
Ти някакъв ДТС ли очакваш да чуеш в това купе че изкаш да се врътка??
Звукът си е кристален сам по себе си и никакви връткания няма да го накарат да свири по "кристално" !!
- disasterguy
- кандидат ентусиаст
-
Icco® написа:Obelski написа:значи аз съм с туба в багажника и само с предни колони и свири доста добре ама си трябжа и нешто от заде без бас за да се врътка звукчето и да се постигне готин кристален звук...
Ти някакъв ДТС ли очакваш да чуеш в това купе че изкаш да се врътка??
Звукът си е кристален сам по себе си и никакви връткания няма да го накарат да свири по "кристално" !!
т.е. по-зле ли е да е на кората !?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Icco® написа:В туба е в пъти по-добре от колкото свободно боднат бас на кората
то зависи от баса

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
извинявам се че използвам на колегата темата, имам само един въпрос - могат ли да се съберат два 15" на кората отзад без да се режат крайните ламарини (тази която е до стъклото и тази на която се подпират облегалките).
- disasterguy
- кандидат ентусиаст
-
Giovanni написа:извинявам се че използвам на колегата темата, имам само един въпрос - могат ли да се съберат два 15" на кората отзад без да се режат крайните ламарини (тази която е до стъклото и тази на която се подпират облегалките).
Да не те излъжа, но мисля че няма да се съберат !
- suravia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325tds
Giovanni написа:извинявам се че използвам на колегата темата, имам само един въпрос - могат ли да се съберат два 15" на кората отзад без да се режат крайните ламарини (тази която е до стъклото и тази на която се подпират облегалките).
да погледни темата на лудия гсм
Облицовки на сгради с ал.композитни панели(etalbond)

Въпроса беше какво може да се постви да ми дадеш пример...без да режа и преправм нищо къкви колони мога да поставя...исках да занм елипс ли е нормална 13-14-15...но явно сори за което не се изразявам правилно и темата убива смиал и криви на глупсти само да се дранкат..караи и так съм доволен мерси се пак...а за кристалния звук и връткането го написах е така колкото да иам нещо...
- disasterguy
- кандидат ентусиаст
-
BaNiTZaKiNG написа:Icco® написа:В туба е в пъти по-добре от колкото свободно боднат бас на кората
![]()
Тубата в багажника на колата е полезна единствено ако е за бензин!
Що !? Ако е на газ !?
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2