Новата ми придобивка...
Модератор: Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
e е вече кофтиSaSo написа:Бисере той Борко вече не иска да слага обикновенни ...Последно едва го измолих за Жиката ...Колега отиди при момчето в Пазарджик и си го помоли ще ти направи колата идеално...

Километрите са нищо 350 000.... 500 000 няма да имаш проблеми освен ако зорлям не си ги потърсиш.
За годинките аз съм на 23 имам я от 2 год. и да ти кажа не е толкова зле като кола. Не че не съм се ядосвал в сервизите и не съм и набивал яките шутове кат ме фане яд за нещо но това си е друга история
После ме питат кой ми бил удрял колата странично

За годинките аз съм на 23 имам я от 2 год. и да ти кажа не е толкова зле като кола. Не че не съм се ядосвал в сервизите и не съм и набивал яките шутове кат ме фане яд за нещо но това си е друга история

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
А имам един въпрос - понеже тея джанти вентилатори не ми допадат особено, би ли имало проблем да и сложа фланци дш 5 на 4 дупки и да си сложа BBS-ките, офсета им е 15. И 15" да не и дойдат малки на кораба?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
4x100 джанти трудно ще сложиш.
има същите джанти с 5х120 които са си баш за Е34
иначе 15" са стандартните за тия коли.
и по точно 195/65/R15
само не си спомням колко точно беше J-a.
има същите джанти с 5х120 които са си баш за Е34
иначе 15" са стандартните за тия коли.
и по точно 195/65/R15
само не си спомням колко точно беше J-a.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
По-добре си намери 2-ра ръка оригинални от Е34 - има ги из обявите в "Продава" и то на много добри цени! Аз съм с оригинални 15" и си я карам с гуми 225/60/15, а сега ще й сложа отзад 235
Успех с колицата и само хубави моменти! Относно годините - и аз съм "малчуган"
след 4-5 месеца правя 23 

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
blacksapphire написа:А имам един въпрос - понеже тея джанти вентилатори не ми допадат особено, би ли имало проблем да и сложа фланци дш 5 на 4 дупки и да си сложа BBS-ките, офсета им е 15. И 15" да не и дойдат малки на кораба?
Колега на мене също не ми харесва как стоят тея вентилатори . Не стават май за БМВ (за това почти не се среща Е34 с такива) ! ББС-ките ще стоят многократно по добре !

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, да ти е честита придобивката
За проблема с гасненето и оборотите не мога да ти помогна с ъкъл ,тъй като кола с газ съм карал всичко на всичко 2 пъти ...
За забележките недей да се косиш
Нека мине малко време, ще си намериш оригинален стар преден капак ,ще го боядисаш и няма вече да те дразни.Тия коли искат грижи и средства за да са в кондиция.
350 К км не са болка за умиране ,аз прехвърлих преди време 600 К км,сега гоня 700.Ходова част съм сменявал почти цялата , маркучите (оригиналните) по мотора и ходовата част свършват на около 600 К ,така поне при мен се получи,от известно време с течове се занимавам,радиатор семних,всички гарнитури по него, по двигателя та все си мисля ,че имаш време до тези интервенции
Знай едно тези автомобили поддържат ли се нямат проблеми , навремето преди 10 години какво ли не сме правили и колко ли не пари сме хвърляли по една спортна Фиеста ,но просто в един момент то си умира и нищо не може да се направи
С мойта Е34-ка за този сериозен пробег просто съм се убедил ,че няма и няма умиране (да чукна на дърво)
Георги Пенчев

За проблема с гасненето и оборотите не мога да ти помогна с ъкъл ,тъй като кола с газ съм карал всичко на всичко 2 пъти ...
За забележките недей да се косиш

350 К км не са болка за умиране ,аз прехвърлих преди време 600 К км,сега гоня 700.Ходова част съм сменявал почти цялата , маркучите (оригиналните) по мотора и ходовата част свършват на около 600 К ,така поне при мен се получи,от известно време с течове се занимавам,радиатор семних,всички гарнитури по него, по двигателя та все си мисля ,че имаш време до тези интервенции

Знай едно тези автомобили поддържат ли се нямат проблеми , навремето преди 10 години какво ли не сме правили и колко ли не пари сме хвърляли по една спортна Фиеста ,но просто в един момент то си умира и нищо не може да се направи

Георги Пенчев
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Честито колега и от мене добре дошъл в отбора и те чакаме в четвъртък на ОМВ да огледаме колцатаgo4et0o написа:Честито и много да те радва

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
blacksapphire дай да ги купувам тия Джанти 4х100 BBS-a
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Честито и само гуми и масло да сменяш. А относно годините аз съм на 18 :Р
Като я оправиш ако ще я караш на газ има 2 варианта.
Газов Инж. и да нямаш ядове.
Или обикновена газова с много добър и изпитан майстор и пак си носиш риска. И повече щи харчи и няма да върви като бенц.
Ние на Аудито сложихме Газов инж. няма никва разлика при вървежа а ако 13 разход градско за 2.6 бензинов мотор ти се виждат много..
Като я оправиш ако ще я караш на газ има 2 варианта.
Газов Инж. и да нямаш ядове.
Или обикновена газова с много добър и изпитан майстор и пак си носиш риска. И повече щи харчи и няма да върви като бенц.
Ние на Аудито сложихме Газов инж. няма никва разлика при вървежа а ако 13 разход градско за 2.6 бензинов мотор ти се виждат много..

- blacksapphire
- ентусиаст
-
Колеги, явно грешна информация
Това дето уж ми казаха, че е реалният пробег, всъщност се оказа кода, че е произведена за Италия.
Т.е склонен съм да вярвам, че пробегът ми е по-малък предвид състоянието на салона и мотора, по показания съм на 131 000

- blacksapphire
- ентусиаст
-
След като 3 седмици подред ходих при майсторите "газаджии" и три седмици се мъчиха, най-накрая моята нова люБИМА се кротна, примири се, че ще и се налага да се кара и на газ
Сложиха някакви нови, уж по-умни клапи на колекторите, и явно доста добре затварят и не се чува вече свистене, като при предишните клапи, които просмукваха въздух. Гърмежите спряха (дори от 5та на 3та крака до долу), на празен ход стабилни обороти около 800 и то само паля на бензин и веднага прехвърлям на газ (за нарочно си сложих механично копче).
Разходът 59 литра бутилка минах точно 480км (около 200 градско) и почти през цялото време с включен климатроник, и сега като си правя сметка излиза доста прилично

Разходът 59 литра бутилка минах точно 480км (около 200 градско) и почти през цялото време с включен климатроник, и сега като си правя сметка излиза доста прилично

- mitko_1a1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ушна клиника
b
абе колега ти не разбра ли 4е баварите са много капризни на газ то ако е трябвало газ щяха да му зложат ама явно не му трябва газ представиси моисеи да е гледал двд та така и сьс баварите.
мити 

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3