БМВ 318is купе или компакт ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
БМВ 318is купе или компакт ?
Пичове много ми харесва сайтчето.Искам да си купя Баварец около 97-98г. , но ме притеснява разхода на бензин защото живея на един остров в Гърция и бензина е 2 евро литъра. При всички случаи искам да е около 150 коня понеже тука има адски яки пътища(само планини и завои), няма полиция ( на острова има 2ма полицая
) и ще падне мн яко каране. Но разход от 10-12 литра на 100км градско ме притеснява.Та ако някои знае колко точно горят тея машинки да драсне някои ред.И още един въпрос понеже несъм наястно с автоджаджите,нищо че работа като шофиор в Europcar Greece, ако му сложа чип тунинг, някакъф хубав по-малко ли ще гори. Моля ви светнете ме да съм подготвен, защото неискам като го купа да гледам като теле в железница. Чета темите от форумите, има много полезна информация. Но никъде не видях тема колко горят съответните двигатели. Благодаря !!!

Последна промяна be.que на 29 Юни 2008, 15:01, променена общо 4 пъти
р ц
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
oще един глас за ис-а на мен специално гори 6.5/11 -извънградско/градско //това в Димитровград не в София//!
П.С:За повече инфо търсачката:)Има страшно много теми!
П.С2:Имам един приятел Голфист щеше да пише писмо до БМВ да направят 312i че той такова искал!
П.С:За повече инфо търсачката:)Има страшно много теми!
П.С2:Имам един приятел Голфист щеше да пише писмо до БМВ да направят 312i че той такова искал!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Re: БМВ 118is или БМВ 318is ?
be.que написа:Пичове много ми харесва сайтчето.Искам да си купя Баварец около 97-98г. , но ме притеснява разхода на бензин защото живея на един остров в Гърция и бензина е 2 евро литъра. При всички случаи искам да е около 150 коня понеже тука има адски яки пътища(само планини и завои), няма полиция ( на острова има 2ма полицая) и ще падне мн яко каране. Но разход от 10-12 литра на 100км градско ме притеснява.Та ако някои знае колко точно горят тея машинки да драсне някои ред.И още един въпрос понеже несъм наястно с автоджаджите,нищо че работа като шофиор в Europcar Greece, ако му сложа чип тунинг, някакъф хубав по-малко ли ще гори. Моля ви светнете ме да съм подготвен, защото неискам като го купа да гледам като теле в железница. Чета темите от форумите, има много полезна информация. Но никъде не видях тема колко горят съответните двигатели. Благодаря !!!
BMW искаш,пък ти излизало скъпо!!!

Купи си ПАПАКИ...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
10-12 това е нормален разход!
Но аз да ти кажа че зависи от теб самия как ще я караш!
При мен повечето случай карам градско рядко извънградско слагам разход за градско 10-12 л. при мойто каране е все пак понякога изниква да й усетя адреналина който може да отиде на 15-18 л. на 100 км.А за извън градско му слагам между 7-9 л. за разход на 100 км при скорост 120-140 км/ч
Така че както казваш че има много завои и предполагам се кара с 60-100 км/ч препоръчвам ти 318 ис иначе за дълги и прави пътища от 320 на горе....и при 6-таците няма да се притесняваш за разхода но общо взето ис-ката ти е по пъргавичка...
Но аз да ти кажа че зависи от теб самия как ще я караш!
При мен повечето случай карам градско рядко извънградско слагам разход за градско 10-12 л. при мойто каране е все пак понякога изниква да й усетя адреналина който може да отиде на 15-18 л. на 100 км.А за извън градско му слагам между 7-9 л. за разход на 100 км при скорост 120-140 км/ч
Така че както казваш че има много завои и предполагам се кара с 60-100 км/ч препоръчвам ти 318 ис иначе за дълги и прави пътища от 320 на горе....и при 6-таците няма да се притесняваш за разхода но общо взето ис-ката ти е по пъргавичка...
Моят съвет е да си вземеш Opel Corsa 1.0
и задължително да си сложиш газова уредба, от тия най обикновените !
Ще ти харчи 5/100 градско при якото каране, а иначе спокойно каране към 2-3/100...за извънградско не мога да ти кажа, не съм ги засичал колко харчат
Освен това можеш да си я тунинговаш със чипове, лепенки и затъменени джамци както и 2 огромни кюнеца отзад за да си дигнеш конете, най слабия тунинг е към 145-155 коня, такаче ти е на кантар със тия гадни BMW-та, дето не стига че ще ти харчат 4 пъти повече и даже може и да са по малко коне !
Тук някъде има само едно читаво BMW, на един колега от София на което 5-цата му харчеше към 6/100 градско, но предполагам че той никога няма да си продаде колата, но все пак не пречи да го питаш
Не се насочвай към това гадно BMW дето само харчи като ламя, пък ине върви, вземи си това което ти казах, особено когато му сложиш чип СЛЕД като си сложил газова уредба, конете ти скачат със 40%, така че ти желая успех !

Ще ти харчи 5/100 градско при якото каране, а иначе спокойно каране към 2-3/100...за извънградско не мога да ти кажа, не съм ги засичал колко харчат
Освен това можеш да си я тунинговаш със чипове, лепенки и затъменени джамци както и 2 огромни кюнеца отзад за да си дигнеш конете, най слабия тунинг е към 145-155 коня, такаче ти е на кантар със тия гадни BMW-та, дето не стига че ще ти харчат 4 пъти повече и даже може и да са по малко коне !
Тук някъде има само едно читаво BMW, на един колега от София на което 5-цата му харчеше към 6/100 градско, но предполагам че той никога няма да си продаде колата, но все пак не пречи да го питаш

Не се насочвай към това гадно BMW дето само харчи като ламя, пък ине върви, вземи си това което ти казах, особено когато му сложиш чип СЛЕД като си сложил газова уредба, конете ти скачат със 40%, така че ти желая успех !
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Вземи си по яка машина няма голяма разлира в разхода! 325-8 за да можеш да си го ръчкаш по яките пътища,4е иеса не е за висори скорости на 210 влиза в червеното.
...
118is е същото БМВ като 318is ама е по-малко. Повечето хора го знаят като 318 хечбек.Само че не е защото в каталога на БМВ е записано като 118. Пичове не ме разбираите погрешно колата ще я карам на мах при всички случаи затова се притеснявам за разхода. Ако гори 12 градско без да я натискам като я натисна тука ще гори 18-19 литра. и още нещо вчера ме повишиха бих ви почерпил всичките ма няма как. за 2 години имам навъртяни като професионален шофиор доста километри. искам да си взема кола с която да си правя кефа. Надявах се да ми помогнете да избера наи-удачния вариянт от всичките защото мисля наистина да похарча една доста здрава сума пари за това удовослтвие. Мился че 118 като е по-малка и по-лека както и по-скъпа от 318 ще има по-малък разход на бензин и ще имам сметка да си я купа.
Благодаря на всички които се опитват да ми помогнат !!!
Благодаря на всички които се опитват да ми помогнат !!!
р ц
..
доколото до опел корса или някуф си там друг модел.... няма да стане искам да си взема БМВ и ще го направя. във фирмата в която работя има БМВ 325 тея дето са 2007г модел. няма друга кола която да ми доставя по-голямо удоволствие. просто искам да намера най-удачния вариянт
р ц
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: ...
be.que написа:118is е същото БМВ като 318is ама е по-малко. Повечето хора го знаят като 318 хечбек.Само че не е защото в каталога на БМВ е записано като 118.
'земи си оправи знанията за означенията на BMW.... каталози.... 118iS не съществува, а Е87 118i дори от най-първите бройки сигурно е поне 5 пъти по-скъпо от това, което искаш да вземеш ти...
А ако сравняваш наистина Е87/Е81 118i с 318i Е36.... ми то няма никва база за сравнение.... 118i е много по-нова кола и изобщо.... ае за кво говориме????
....
Пич напълно си прав сега прочетох за 1вата серия на БМВ. Извинявам се за некомпетентността. Просто в смотаните сайтове за автомобили има в търсачките има 118 като вариянт избирам го (поради незнание) и като напиша 8000лв краина цена и ми излизат 3та серия на бмв ма хетчбек. и в мобиле.бг и в мобиле.де и в 911.бг и във всичките сайтове дето са направени е така.
р ц
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
Re: ....
be.que написа:Пич напълно си прав сега прочетох за 1вата серия на БМВ. Извинявам се за некомпетентността. Просто в смотаните сайтове за автомобили има в търсачките има 118 като вариянт избирам го (поради незнание) и като напиша 8000лв краина цена и ми излизат 3та серия на бмв ма хетчбек. и в мобиле.бг и в мобиле.де и в 911.бг и във всичките сайтове дето са направени е така.
Пич, НЯМА БМВ хечбек - това да не ти е форд, при БМВ се казва компакт. При е36 има седан, купе, компакт, комби, кабрио...

Re: ....
emiche написа:Пич, НЯМА БМВ хечбек - това да не ти е форд, при БМВ се казва компакт. При е36 има седан, купе, компакт, комби, кабрио...
А какво е определението за хечбек...кола,на която багажника е свързан с купето,но не е комби

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2