Проблеми с 524тд
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 & e30 & e30
- Мечтае да кара: 760li
Вестите дойдоха.Пукната глава затова надъва маркучитеи тресе.Ремонт ще се прави тея дни.Нова глава с една година гаранция, гарнитура за глава смяна на Анг.ремък смяна на гор.филтър, въз.фил гумички на главата отгоре капака на главата мисля че ще бъде нов.След това слагане на Климатик, ПаркТроник и тук таме още нещо ще се барва.Забравих да кажа че проблема за скороста се указа във една джиджавка на помпата представлява нещо като капсула с цедка два кабела за ток и трава за нафтата незнам за какво служи.майсторлъка 20лв Новата част 125лв това е от мен пак ще пиша .
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Andriu написа:Вестите дойдоха.Пукната глава затова надъва маркучитеи тресе.Ремонт ще се прави тея дни.Нова глава с една година гаранция, гарнитура за глава смяна на Анг.ремък смяна на гор.филтър, въз.фил гумички на главата отгоре капака на главата мисля че ще бъде нов.След това слагане на Климатик, ПаркТроник и тук таме още нещо ще се барва.Забравих да кажа че проблема за скороста се указа във една джиджавка на помпата представлява нещо като капсула с цедка два кабела за ток и трава за нафтата незнам за какво служи.майсторлъка 20лв Новата част 125лв това е от мен пак ще пиша .
Б*х това приятелско семейство...
- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
Да със ел.помпа съм и доколкото разбрах това е помпичката която смуче от резервоара ако правилно съм разбрал.
- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
Здравеите колеги вчера вечерта взех колата от бокса.Все още не е оправена значи свалихме главата надухме я, здрава излезе.Шлайфах ме главата нова гарнитура, гумички сменена умна дюза старата на старата бяха се опряли кабелите и единия е скъсан. сменени въздушен филтър, горивен, анг.ремък.Колата все още се кара с вода и маслото не е сменено.след 1000км някаде ще ходя да затягат главата а след 200км някаде ще наливам антифриз и сменям масло и предния път кадето съм сменил помпичката.за части съм дал 900лв за майсторлък 200.Колата все още пали трудно като е топла.и маи пак надува маркучите не са като преди но пак сякаш са твърди.Колата като я запаля мотора пак трепери пуши на място синкаво като форсирам яко черно.И скороста пак нещо не я бива на 140 някаде се чува се едно нещо изк.и повече неще.засега мисля че е нешо като предпазител на ГНП или ограничител нещо такова.Ако до понеделник не се оправи отива във Бова Кар БМВ за стенд.
- Andriu
- кандидат ентусиаст
-
Е пак съм аз, неска ходих до Бова Кар и стенда непоказа абсолютно нищо.Но всички мнения бяха за едно че горивната помпа е развалена затова недига скорост.За Охл.система трябва ново казанче за водата било запушено и неможело да се отпуше или нещо такова.Ново струва 115лв след една седмица може да бъде доставено но може и данамеря отнякаде някое 2-ра ръка.А за помпата незнам ако намеря 2-ра ръка сменям.Някой да има идея по колко вървят и за какви пари става дума.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3