Tiesto 17sep2008...
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
и аз най-вероятно ще ходя
http://www.17september.net/
http://www.17september.net/
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
какво му харесвате на този Тиесто не мога да разбера..
за мен е гола вода а пък подбора на парчетата е

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
sappa написа:какво му харесвате на този Тиесто не мога да разбера..![]()
Въпрос на вкус бе човек. Едни харесват чалга други харесват хаус трети хип хоп, та така и с диджеите.
- sappa
- младши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:sappa написа:какво му харесвате на този Тиесто не мога да разбера..![]()
Въпрос на вкус бе човек. Едни харесват чалга други харесват хаус трети хип хоп, та така и с диджеите.
така е ама когато идват имена като marco bailey, cox, jamie bissmire, dj rush marco carola и тн. никой не обелва дума, а за този посредствен комерсиалист вече има 2 страници постове на желаещи да присъстват. да не се сърдят тези които го харесват ама май не разбирате много много от електронна музика а

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
sappa написа:BMWALPINA написа:sappa написа:какво му харесвате на този Тиесто не мога да разбера..![]()
така е ама когато идват имена като marco bailey, cox, jamie bissmire, dj rush marco carola и тн. никой не обелва дума, а за този посредствен комерсиалист вече има 2 страници постове на желаещи да присъстват. да не се сърдят тези които го харесват ама май не разбирате много много от електронна музика а
само да те светна че Тиесто не пуска чиста електронна музика а Trance! И между двата стила има доста голяма разлика и с 2-та си поста до тук си личи колко различаваш стиловете!
Ето виж за какво си говорим и стига си флудил http://www.vbox7.com/play:8a6193eb

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
sappa написа:какво му харесвате на този Тиесто не мога да разбера..![]()
3 пъти подред най-добрия DJ в света според DJ Mag... какво пък толкова...?

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
sappa написа:BMWALPINA написа:sappa написа:какво му харесвате на този Тиесто не мога да разбера..![]()
можеби ти не рабираш от елетрона музика аз присъствам на си4ките партита и метрополиса и секи един представа рали4ни стилове едните са по твърди другите като тиесто правят по комерсиялни хаусе дансе пар4ета които слушаме секи един ден по кафета клубове и тн навремето бяха има няма 7 8 дж на кръст така зап4на хаус културата в българия първите които 4ухме бяха продижи карл кокс пол ван даик с неговия космик транс свен ветх вестбам тиесто е един от наи добрите дж които още са на пазара и които с епродава гедаи свалиси от арена тиесто ин концерт и виж за кво и де ре4 тои е един от многото които са наи добрите за момента и ние затва ще го посетим
така4е не деи говори 4е не рабираме от хаусе музика щото от 91 година аз сам отраснал стая музика и до ден днешен не сам с еподал на комерсиялната музика в блгария или простотията наре4ена 4алга
въздържаите се от илишни коментари

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
dizelboy написа:sappa написа:BMWALPINA написа:sappa написа:какво му харесвате на този Тиесто не мога да разбера..![]()
можеби ти не рабираш от елетрона музика аз присъствам на си4ките партита и метрополиса и секи един представа рали4ни стилове едните са по твърди другите като тиесто правят по комерсиялни хаусе дансе пар4ета които слушаме секи един ден по кафета клубове и тн навремето бяха има няма 7 8 дж на кръст така зап4на хаус културата в българия първите които 4ухме бяха продижи карл кокс пол ван даик с неговия космик транс свен ветх вестбам тиесто е един от наи добрите дж които още са на пазара и които с епродава гедаи свалиси от арена тиесто ин концерт и виж за кво и де ре4 тои е един от многото които са наи добрите за момента и ние затва ще го посетим
така4е не деи говори 4е не рабираме от хаусе музика щото от 91 година аз сам отраснал стая музика и до ден днешен не сам с еподал на комерсиялната музика в блгария или простотията наре4ена 4алга
въздържаите се от илишни коментари
Честно последното ти мнение хич не го допрочетох .. извинявай.. исках ама извода който си направих от предните ти 2 поста просто ме спря...
Това че ходиш по всички партита за теб може да означава че много ги разбираш за мен че нямаш изграден вкус и се чудиш каде да се шматкаш... Тиесто е един от "най-силните транс DJ-и и не мисля че някой който слуша транс би го отрекъл... моите приятели например слушат хаус и като им пусна тиесто викат като тебе.. но те харесват хаус а не транс.. затова си коментирай там хаус диджеите дето им ходиш на всички партита и като не разбираш от транс не го коментитрай...
Благодаря!

- sappa
- младши ентусиаст
-
та значи транса не е електронна музика..
и тиесто не пуска по същите тези места където пускат и техно dj-и е не може да се прави каквото и да било сравнение, така ли
и още един въпрос, по какво съдите, че тиесто е най-добрия? най-слушания ли е, най-продавания или най-търсения?? освен това не ви ли дразни да сте слушали някое парче 20-30 пъти и на партито да пускат старата позната мелодия..?

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
sappa написа:та значи транса не е електронна музика..и тиесто не пуска по същите тези места където пускат и техно dj-и е не може да се прави каквото и да било сравнение, така ли
и още един въпрос, по какво съдите, че тиесто е най-добрия? най-слушания ли е, най-продавания или най-търсения?? освен това не ви ли дразни да сте слушали някое парче 20-30 пъти и на партито да пускат старата позната мелодия..?
Ти можеж ли да четеш... той не е най-добрия за някой, за някой е.. и каде прочете че транса не е електронна музика че не разбрах... ай сравнявай фолклор и поп-фолк.. все е фолк музика.. нали бе...

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
"Авторитетното списание “DJ Magazine” го обявява за диджей №1 всвета три поредни години, а милионите фенове го боготворят и признават за един от най-талантливите и обичани артисти на световната електронна музика.
Тиесто стартира кариерата си в местни клубове и засъвсем кратко време става изключително популярен в страната си. Стилът, в който създава своята музика, е специфична комбинация между техно, транс и хаус, съчетани с мощен бийт, еуфорична мелодика и магнетични вокални партии."
http://www.tiesto.com/
Това е сайта на Тиесто, който не е запознат с това какво прави той, нека поразгледа и пак мисля, че всичко опира до вкус.
Тиесто стартира кариерата си в местни клубове и засъвсем кратко време става изключително популярен в страната си. Стилът, в който създава своята музика, е специфична комбинация между техно, транс и хаус, съчетани с мощен бийт, еуфорична мелодика и магнетични вокални партии."
http://www.tiesto.com/
Това е сайта на Тиесто, който не е запознат с това какво прави той, нека поразгледа и пак мисля, че всичко опира до вкус.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3