Някой от форума в Швейцария в момента ?
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Illusion
- Бургаското явление
-
Кажи каква ееееееееееееееее!!!!!!!!

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Благодаря за обясненията... ама ся идва и българския въпрос... аз акоя купувам от ръка немога ли да взема фактура за 1 еуро примерно???

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Физическо лице ,нама как да ти издаде фактура
И още нещо - в тази държава властите са много "печени" ,стойности по фактури от порядъка на 100,200 Франка са изкуствено ниски и незнам за един хубав автомобил ,каквито са колите в общия случай кой ще си сложи главата в торбата
Аз когато купувах 36-цата ,купихме с мой приятел Голф за баща му от една автокъща в Шлирен,от Хърватин и тогава той каза,че се "части" за такива услуги
Все пак нормално е де ...
318-ката тогава беше 8900 CHF а аз го помолих в договора да напише 5000 CHF ,нищо не ми поиска човека,много учтиви хора бяха,поканиха ме на чай и кекс ,поговорихме си тогава
Георги Пенчев

И още нещо - в тази държава властите са много "печени" ,стойности по фактури от порядъка на 100,200 Франка са изкуствено ниски и незнам за един хубав автомобил ,каквито са колите в общия случай кой ще си сложи главата в торбата

Аз когато купувах 36-цата ,купихме с мой приятел Голф за баща му от една автокъща в Шлирен,от Хърватин и тогава той каза,че се "части" за такива услуги

318-ката тогава беше 8900 CHF а аз го помолих в договора да напише 5000 CHF ,нищо не ми поиска човека,много учтиви хора бяха,поканиха ме на чай и кекс ,поговорихме си тогава

Георги Пенчев
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Тази фактура ти я издават от автокъщата така ли? Е.. ясно че е ненормално ниска цената но мойе да си спестиш някоя друга цифра там около 1700-2000 Еуро не е толкова съмнително за кола която е примерно 3к ...

- Penchev
- Сватбаря
-
-Maxxx- написа:Тази фактура ти я издават от автокъщата така ли? Е.. ясно че е ненормално ниска цената но мойе да си спестиш някоя друга цифра там около 1700-2000 Еуро не е толкова съмнително за кола която е примерно 3к ...
Там няма такова нещо ЕВРО

Всички са свикнали да приказват за цени 1000 до 3000 евро в Германия.Ето ,че там за винетка и регистрация отиват 400 CHF ако е в началото на месеца ,колата е примерно 3000 CHF , сам помисли колко надолу от тези 3000 Франка може да се пише като едната регистрация е 400 ... И най-вече на колко е готов да напише собственика

Георги Пенчев
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
заеби колите,дай още снимки
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Малко ще поспмя, но просто съм възхитен какви коли се продават в тази държава, сега разгледах аутоскоут-а и какви 28-ци имаше ...
Варират от 8 CHF до 15 + акциз

Варират от 8 CHF до 15 + акциз

- Penchev
- Сватбаря
-
pavlin_e30 написа:заеби колите,дай още снимки
Павлине, ето за теб няколко снимки , разни хинтове попаднали в обектива на апарата ми в последните почти 5 години

Последни напъни правя да задържа темата актуална ,само и само някой да я види и прочете

В Люцерн ,както и в цялата страна нещо често срещано е човек да види животинки насред улицата между хората ,чувството да видиш такова нещо е страхотно,замисляш се за много неща ...
Не ме бива в заснемането ,но тази снимка стана голяма красота - езерото на четерите кантона край Люцерн

Фонтана Jet D'eau в Женева на езерото Льо Ман ,обърни внимание на платноходката на фона на 72 метровата струя вода

Една култова снимка за мен ,много символика вади ,много чувство - горе на близо 2500 метра на един от най-високите проходи
Патица ,която бърза да види малките ,както и те нея

Отново край езерото на четерите кантона с на майка ми колата - уникална снимка

Юлиер пасс ,в посока Санкт Мориц и Давос

Магазините за сувенири са един път

На всеки може да му свири бай мангал на ухо ама не всеки ден може да ти свирят от две страни на ухо Швейцарци

По въпроса с автомобилите - култова 3,2 литрова Мка кабрио,до нея АМГ с 500 турбокомпресора

Хората са прости там,хич не знаят какви коли да карат

Фабриката за ескалатори и асансьори Schindler ,които са сред пионерите в тази насока - първи в света по производство и продажби на ескалатори и втори по производство и продажби на асансьори в света

Георги Пенчев
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
я дайте линк за таз 6ца,че ми допада,а акциза не е проблем 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Penchev
- Сватбаря
-
klintan66 написа:Колега , Пенчев ,вземи ме с теб другия път - сериозно ....

Ако следите Швейцарския Аутоскоут ,ще видите ,че на моменти изпадат коли на далавера в състояние и ниво на оборудване без коментар
Георги Пенчев
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
кога мислите да патувате
жоре по касно ще ти дам телефона на един 4овек в швейцария,само не знам има ли зна4ение в кой град е

жоре по касно ще ти дам телефона на един 4овек в швейцария,само не знам има ли зна4ение в кой град е

- Penchev
- Сватбаря
-
Re: ..
bavareca_86 написа:кога мислите да патувате![]()
Ще му платя разноските по пътя до Wil и нещо за услугата ,само и само да отиде на място и да остави капаро за 1 месец ,да направи предварителен договор на негово име

По въпроса с пътуването - малко е хипотетично.В случай ,че така и никой не може да ми помогне , може да опитам да се изтичам и да се върна веднага ,но както казах по-горе ,в момента лудницата ми е страшна ,това е най-крайния вариант и се надявам въпросния човек да откликне

Георги Пенчев
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3