Поставяне на ангелски очи на Е34-мнения и съвети
Модератор: Технически модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
predel написа:Аз ще ходя по Варна по някое време - ако не си сложил ксенона - ще ти го сложа- аз на мен си го сложих за 30 мин и съм си доволен
А иначе фаровете ми са със ангелски и стоят мн добре
Много благодаря за този отговор...

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Peter Angelov написа:dj_ennsy_1 написа:Може. А относно ангелските... според мен си й отиват на 34-катаВиж моите снимки в галерията
Малейй тук във Варна май сички са задръстени!! Не мога намеря ни един майстор да ми сложи ксенон а да не говорим за тея нежни оченца!!
Май ще идвам на някой на гостиОт мене рибата и бирата
Заповядай аз и Vlados, пием бира

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
аз също-даже ако искате да се състезавамеNasic написа:Peter Angelov написа:dj_ennsy_1 написа:Може. А относно ангелските... според мен си й отиват на 34-катаВиж моите снимки в галерията
Малейй тук във Варна май сички са задръстени!! Не мога намеря ни един майстор да ми сложи ксенон а да не говорим за тея нежни оченца!!
Заповядай аз и Vlados, пием бира.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Събирайте се някъде и се почвайте, па кой колкото успее
Тука
още си ги нямал, пък на събора нищо не каза.
Я сподели как се сдоби - Направи си сам или някой ти ги сложи.[/quote]
Ееее колега, че то какво да се хваля... те всички имат и като се похваля ще е все едно да кажа че съм си сложил ксенон
Иначе на събора не ги бях пипал още, то се вижда на снимката... след това ги направих "Black Hella" + Angel Eyes
сам си ги направих, като ползвах жокер "обади се на приятел" за разлепването... ааа единия фар го отвори приятелката ми, че аз имах работа и й казах какво да прави
а за пръчките не ми се говори... ходих специално за тях до половдив и ми излезнаха 160лв... не питайте защо
само ще кажа че още карам без талон (вече 4 месеца) 

Vlados написа:Абе ти кога сложи тея очички, па не си се и похвалил.
Тука
dj_ennsy_1 написа:Пуснато на: 19 Мар 2008, 9:23 Мисля и аз да се пробвам... но искам първо да направя самите рингове и тогава да почвам с разлепянето на фаровете.
Кой може да ми купи пътни пръчки и да ми ги пусне по Еконт? Кажете цена на пръчка и за колко фара стига, понеже тук в Карлово намерих само кухи.. стигат за 2 ринга, но се мачкат при нагряване и става ужасно
още си ги нямал, пък на събора нищо не каза.
Я сподели как се сдоби - Направи си сам или някой ти ги сложи.[/quote]
Ееее колега, че то какво да се хваля... те всички имат и като се похваля ще е все едно да кажа че съм си сложил ксенон

Иначе на събора не ги бях пипал още, то се вижда на снимката... след това ги направих "Black Hella" + Angel Eyes

Последна промяна Ненко Вранков на 24 Юни 2008, 7:45, променена общо 1 път
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
bmwfena написа:аз също-даже ако искате да се състезавамеNasic написа:Peter Angelov написа:dj_ennsy_1 написа:Може. А относно ангелските... според мен си й отиват на 34-катаВиж моите снимки в галерията
Заповядай аз и Vlados, пием бира.
![]()

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Еххххх това много ме радва за бирата и рибката!
Сериозни хора сме се събрали тук! Та някой ще кажели в крайна сметка кво да се прави, смисъл че аз предпочитам да си взема фарове с очите на тях и само да се сложат ксеноните, това с разлепването и т.н., нямали фара да се развали или нещо подобно да стане! Къде трябва да питам за готови фарове и кои марки са добри?
А другия начин е да хващам пътя за някаде с каса бира и риба и тъй на гости,пикник

А другия начин е да хващам пътя за някаде с каса бира и риба и тъй на гости,пикник

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
pesho написа:Абе то че е възможно възможно е .
Има направо готови само рингове, цели фарове ... разтърси се.
Обаче личното ми мнение е че на геле очите седят мноу кофти на 34ка
ксенона си е почти задължителен ... ама да не са ти стопени
рефлекторите преди това
Незнам кое стои кофти , само ще ти кажа да погледнеш как стоят на Е34-ката на Славянко и повече няма да говоря

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
pantzer3 написа:pesho написа:Абе то че е възможно възможно е .
рефлекторите преди това
Незнам кое стои кофти , само ще ти кажа да погледнеш как стоят на Е34-ката на Славянко и повече няма да говоря![]()
![]()
Здрасти я вземи направо пусни някви снимки тук да я видим тази кола и да решим в крайна сметка стои или не! За мен стои мн. добре и ако всички сме на това мнение просто някой да ми помогне да я сделам и аз така...

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Моите фарове са си с ангелски (депо - и аз съм доволен от тях), а ксенона сам си го сложих....
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
[quote="predel"]Моите фарове са си с ангелски (депо - и аз съм доволен от тях), а ксенона сам си го сложих....[/quote
Друга марка? Значи има на Депо!! Само тази ли може да се постави или просто е добро за цена и качество?

Друга марка? Значи има на Депо!! Само тази ли може да се постави или просто е добро за цена и качество?

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Peter Angelov написа:pantzer3 написа:pesho написа:Абе то че е възможно възможно е .
рефлекторите преди това
Незнам кое стои кофти , само ще ти кажа да погледнеш как стоят на Е34-ката на Славянко и повече няма да говоря![]()
![]()
Здрасти я вземи направо пусни някви снимки тук да я видим тази кола и да решим в крайна сметка стои или не! За мен стои мн. добре и ако всички сме на това мнение просто някой да ми помогне да я сделам и аз така...
Виж я в неговата галерия (на Славянко). Даже сам си ги е правил! Има даже и една тема в която е описано подробно как се правят и има линкове на видеота как става цялата процедура !!!

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
pantzer3 написа:Peter Angelov написа:pantzer3 написа:pesho написа:Абе то че е възможно възможно е .
рефлекторите преди това
![]()
Виж я в неговата галерия (на Славянко). Даже сам си ги е правил! Има даже и една тема в която е описано подробно как се правят и има линкове на видеота как става цялата процедура !!!
Да видях много е хубава, както и на други пичове тук! Но проблема е че явно във Варна тая мода я няма, както и майстори и т.н. че даже май и магазини! А аз лично не мога да се спрява с подобни неща...просто не ме бива

- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
predel написа:ето това са...
Здрасти супер са!! Много добре и моята е черна с големия бъбрек! очите сам ли си ги прави или това са готови фарове с тях?

- Finikova_Palma
- Потребител
-
predel написа:Моите фарове са си с ангелски (депо - и аз съм доволен от тях), а ксенона сам си го сложих....
...........
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4