е36 vs. e30
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Turbo Amet
- Потребител
-
Тя твойта като ония двамата Българи на 5 авеню в Манхатан,филията с горчица и Манджата Убааа Земи си и ти
Земи си!Земи си е36 !!!Втори път няма да се излъжеш

Земи си!Земи си е36 !!!Втори път няма да се излъжеш

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Мда,ше станеш истински ентусиаст
Щото нали всеки истински ентусиаст
все някога си купува Е30.Ма мен все не ми стигат парите...или ентусиазма

все някога си купува Е30.Ма мен все не ми стигат парите...или ентусиазма

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Turbo Amet написа:Тя твойта като ония двамата Българи на 5 авеню в Манхатан,филията с горчица и Манджата Убааа Земи си и ти![]()
![]()
Земи си!Земи си е36 !!!Втори път няма да се излъжеш![]()
![]()

Кажи за Е46-ците и при тех ли е такава трагедия

Много ми харесват тия пусти комбита

И да добавя още един недостатък на Е36,шибаните стъкла
то не са водачи то не са уплътнения то не бе чудо писна ми ,правя ги за 10-ти път и все ме е шубе като си отварям джама да си тръскам.
Пепелника е на нема такова место

Тези сравнения за двата модела може да ги прави човек който е карал и двата модела и то само нови.Всичко друго е в сферата на относителноста!Визията и на двата модела е въпрос на вкус.На мен е30 не ми харесва като визия.Една Ланча Делта от същите години е доста по красива.От е36 напред всяка 3-та серия ми харесва повече.За двигателите не мога да коментирам нищо.За поведението на колата на пътя съм сигурен,че е36 е много по-добра!
За качеството на материалите и като цяло на колите проф.Харолд Лешке наскоро беше казал,че за последните 50 години цените на основните суровини от които се правят автомобилите са се покачили над 10 пъти.За останалото всеки може да си направи сам извод.
За качеството на материалите и като цяло на колите проф.Харолд Лешке наскоро беше казал,че за последните 50 години цените на основните суровини от които се правят автомобилите са се покачили над 10 пъти.За останалото всеки може да си направи сам извод.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
сърце ми не дава да се разделя с летящата тухла, а тея ваште зализаните ми не аресват... макар че има бройки, кат цървеното при явор, заради които свещеник би избил с шут амвона... както вика реймънд

С риск да убидя някой болен ентусиаст, не виждам какво толкова и харесвате на Е30-та. Купето е супер тясно, има шумоизолация като трабант почти, за да въртиш волана при маневра на място трябват сериозни мускули, а свестни екземпляри има колкото пръстите на едната ми ръка. Същото сравнение може да се направи и между Е36 и Е46, но там разликите не са толкова фрапиращи.
- Turbo Amet
- Потребител
-
Тва е21 да не беше модел на Форд,с таа стаб щанга забита в носача,да носи и аксиалничко и хем да не може да завива

Изключи лампата и не викай "ОХ!"!Включи живота си!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Елементарно окачване. Да не говорим, че веждите се правят при основен ремонт на мотора, а не на всяка смяна на маслото на едни други автомобилчетаТва е21 да не беше модел на Форд,с таа стаб щанга забита в носача,да носи и аксиалничко и хем да не може да завива

67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5