Питане относно АКТ
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Vlados написа:...................... Не ме питай и мен откъде, но ще ти кажа, че това са най-стабилните актове (за неизпълнение на полицейско разпореждане), написани добре и подплътени с доказателства, повечето от тях издържат в съда без проблем.
И аз нямам намерение да се заяждам с никой (е, има някои дразнители...), просто излагам гледната си точка и немалкия си опит в определени области. Старая се да бъда обективен и заставам зад думите си. Не пиша просто защото няма какво да правя, ама се ядосвам на хора, дето искат само тяхното мнение да е важно, а дори не прочитат това, което им пишат другите (не става въпрос за теб - личи си кой чете постовете и кой не)
Само мир да има,не съм съгласен обаче че са най-стабилните актове,защото съм водил дело заради такъв акт.Неми се разказва всичко ,но бяха в града,но на крайно не оживен път без светлоотразителни жилетки и с една умряла лада.Да не говорим че почти беше мръкнало.Кажи ми ти би ли спрял на такива ако носиш сериозна сума в теб?За мен съм си прав.Просто си търсих място където има повече хора за да спра да ги видя кви са и що са.Пак ти казвам,че по принцип съм доста стриктен с разликата,че винаги си добавям с 10,20 км над ограничението според условията .Ако е 90 карам със макс 100-110 ако е 130 - макс 150.
п.п Станах по-стриктен когато ми взе приятел книжката за 6 месеца,защото минах с 80 на 4ервено без колан говорейки по телефона.Сега нито ще ме видиш с 80,нито без колан ама си взех поука.Тогава бях едва на 18 но се помни за цял живот

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
RSxRacer написа:Само мир да има,не съм съгласен обаче че са най-стабилните актове,защото съм водил дело заради такъв акт.Неми се разказва всичко ,но бяха в града,но на крайно не оживен път без светлоотразителни жилетки и с една умряла лада.Да не говорим че почти беше мръкнало.Кажи ми ти би ли спрял на такива ако носиш сериозна сума в теб?За мен съм си прав.Просто си търсих място където има повече хора за да спра да ги видя кви са и що са.Пак ти казвам,че по принцип съм доста стриктен с разликата,че винаги си добавям с 10,20 км над ограничението според условията .Ако е 90 карам със макс 100-110 ако е 130 - макс 150.
п.п Станах по-стриктен когато ми взе приятел книжката за 6 месеца,защото минах с 80 на 4ервено без колан говорейки по телефона.Сега нито ще ме видиш с 80,нито без колан ама си взех поука.Тогава бях едва на 18 но се помни за цял живот
Айде бъди отгоре, мир да има...
- RSxRacer
- вълкодав
-
Vlados написа:Айде бъди отгоре, мир да има...

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- RSxRacer
- вълкодав
-
spacepl написа:ее колеги, тъкмо почна да става интересно
аиде по една бира от мен да продължите
Какво има да продължаваме?Достатъчно интелигенти хора сме за да знаем кога да спрем и да стигнем компромисен варянт за да не започнем караници!А за една бира сийрр не правим!!!
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
spacepl написа:ее колеги, тъкмо почна да става интересно
аиде по една бира от мен да продължите
Прати ни по една стотичка (и една на мода) и продължаваме...
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3