Питане относно АКТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 23 Юни 2008, 20:28

Vlados написа:...................... Не ме питай и мен откъде, но ще ти кажа, че това са най-стабилните актове (за неизпълнение на полицейско разпореждане), написани добре и подплътени с доказателства, повечето от тях издържат в съда без проблем.

И аз нямам намерение да се заяждам с никой (е, има някои дразнители...), просто излагам гледната си точка и немалкия си опит в определени области. Старая се да бъда обективен и заставам зад думите си. Не пиша просто защото няма какво да правя, ама се ядосвам на хора, дето искат само тяхното мнение да е важно, а дори не прочитат това, което им пишат другите (не става въпрос за теб - личи си кой чете постовете и кой не)

Само мир да има,не съм съгласен обаче че са най-стабилните актове,защото съм водил дело заради такъв акт.Неми се разказва всичко ,но бяха в града,но на крайно не оживен път без светлоотразителни жилетки и с една умряла лада.Да не говорим че почти беше мръкнало.Кажи ми ти би ли спрял на такива ако носиш сериозна сума в теб?За мен съм си прав.Просто си търсих място където има повече хора за да спра да ги видя кви са и що са.Пак ти казвам,че по принцип съм доста стриктен с разликата,че винаги си добавям с 10,20 км над ограничението според условията .Ако е 90 карам със макс 100-110 ако е 130 - макс 150.

п.п Станах по-стриктен когато ми взе приятел книжката за 6 месеца,защото минах с 80 на 4ервено без колан говорейки по телефона.Сега нито ще ме видиш с 80,нито без колан ама си взех поука.Тогава бях едва на 18 но се помни за цял живот :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 23 Юни 2008, 22:53

RSxRacer написа:Само мир да има,не съм съгласен обаче че са най-стабилните актове,защото съм водил дело заради такъв акт.Неми се разказва всичко ,но бяха в града,но на крайно не оживен път без светлоотразителни жилетки и с една умряла лада.Да не говорим че почти беше мръкнало.Кажи ми ти би ли спрял на такива ако носиш сериозна сума в теб?За мен съм си прав.Просто си търсих място където има повече хора за да спра да ги видя кви са и що са.Пак ти казвам,че по принцип съм доста стриктен с разликата,че винаги си добавям с 10,20 км над ограничението според условията .Ако е 90 карам със макс 100-110 ако е 130 - макс 150.

п.п Станах по-стриктен когато ми взе приятел книжката за 6 месеца,защото минах с 80 на 4ервено без колан говорейки по телефона.Сега нито ще ме видиш с 80,нито без колан ама си взех поука.Тогава бях едва на 18 но се помни за цял живот :)

Айде бъди отгоре, мир да има...
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 23 Юни 2008, 22:56

Vlados написа:Айде бъди отгоре, мир да има...
:bchug:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 23 Юни 2008, 23:11

ее колеги, тъкмо почна да става интересно :)

аиде по една бира от мен да продължите :lol:

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 23 Юни 2008, 23:16

spacepl написа:ее колеги, тъкмо почна да става интересно :)

Какво има да продължаваме?Достатъчно интелигенти хора сме за да знаем кога да спрем и да стигнем компромисен варянт за да не започнем караници!А за една бира сийрр не правим!!!
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 23 Юни 2008, 23:24

spacepl написа:ее колеги, тъкмо почна да става интересно :)

Прати ни по една стотичка (и една на мода) и продължаваме...
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата