ебати дена ми беше вчера

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

ебати дена ми беше вчера

Мнение от Мишу » 23 Юни 2008, 12:48

та ставам сутринта и решавам да си напълня ваната и да мързелувам та на излизане от ваната тя е доста висока и дълбока и вдигам си крака и тръгвам да стъпвам отвън и се хлъзанах и се изтресох нема да ви казвам как :confused: ма освен натъртен гръб нищу ми нема :lol: дотук добре с комшията правим обща шахта и тои има камион и докара едни циментови дебели пръстени с малки дупки а за са свалим пръстените от камиона треаше да мушнем едно стоманено въже и да ги свалим с багер те са супер тежки 1м диаметър и решихме с канго да разширим дупките за да мине въжето което да вържем на кофата на багера и така тои взе кангото и почна но изведнъж свредлото заяде и кангото му превъртя ръцете и съответно изкълчена китка (комшията е бивша барета прилично здрав ) взимам аз кангото и го стискам между краката и съм се надвесил на него държа с 2 ръце аз съм 86кг и пробих еднат дупка но на втората пак по същия начин но като заяде нещастното свредло и аз съм с надута китка може би строшени костици ,като и да е тръгвам да свалям кошчето на детето и джапанката ми се подви и постълбите добре че кошчето беше празно и всичкото това за 1 ден баси как оцелях незнам реших да си легна без да ходя на преглед щото кои знае какво още щеше да стане

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 23 Юни 2008, 15:25

Бегай да палиш свещ!
Понякога има такива дни, на мен за сега ми е каръшка годината, но от към друг аспект.
Всъщност като се замисля май последните 33г. са ми каръшки! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 23 Юни 2008, 18:30

ако не правиш нищо ще си най-добре..може би
понякога самите обстоятелства не ти дават да свършиш работата
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 23 Юни 2008, 21:29

А това при мен е нещо почти нормално.Не обръщам даже внимание на такива неща вече.Знай,че и по зле може да е.

Назад към Страхотни истории