ветробран
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
ветробран
Колеги знаете ли дали за е36 има ветробрани за стъклата??Карах едно пежо което имаше и много ми хареса екстричката,търсих в релоема ама не намерих,някой да е виждал подобно нещо??

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
На Илиянци има (световния търговски център)
Ако търсиш оригинални няма.

Ако търсиш оригинални няма.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
Ето Е36 с ветробрани но незнам откъде може да се намерят
http://store.picbg.net/pubpic/D2/52/bbc ... 97d252.jpg

Beautiful Mechanical Wonder
Re: ветробран
martin318 написа:Колеги знаете ли дали за е36 има ветробрани за стъклата??Карах едно пежо което имаше и много ми хареса екстричката,търсих в релоема ама не намерих,някой да е виждал подобно нещо??
колега има. аз бях си намерил
но проблема дойде сас слагането понеже на нашите красавици им е вродено да са все с развалени ел. прозорци,още с парвото вдигане прозореца го захапа и стана една манджа с грозде.
ветробраните ги счупих и изхвърлих и ми остана екстрата развален миханизам на шоф. врата.
така че си помисли дали искаш да пробваш!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
Re: ветробран
TEODORO6 написа:martin318 написа:Колеги знаете ли дали за е36 има ветробрани за стъклата??Карах едно пежо което имаше и много ми хареса екстричката,търсих в релоема ама не намерих,някой да е виждал подобно нещо??
колега има. аз бях си намерил
но проблема дойде сас слагането понеже на нашите красавици им е вродено да са все с развалени ел. прозорци,още с парвото вдигане прозореца го захапа и стана една манджа с грозде.
ветробраните ги счупих и изхвърлих и ми остана екстрата развален миханизам на шоф. врата.
така че си помисли дали искаш да пробваш!
и на двете предни врати ми са нови стъклоповдигачите,иначе и аз я имах като твоята екстра ама сега са си добре стъклата.оригинални ли бяха тези които си имал??

Aз имам ветробрани, купих ги в БГ за 50лв. Имам контактите на фирмата. Ако искате ще снимам да се види как изглеждат.
Хората са много коректни, даже ми ги монтираха, докато изпуша една цигара. Много качествено.
Моите стъкла тогава също имаха проблем, но след около седмица ги оправих и вече 5 месеца нямам проблем.
Хората са много коректни, даже ми ги монтираха, докато изпуша една цигара. Много качествено.
Моите стъкла тогава също имаха проблем, но след около седмица ги оправих и вече 5 месеца нямам проблем.
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Тва чудо бих си го монтирал само ако после спре да ми мие очите като си мия предното стъкло.
Некой от просветените да сподели има ли ефект 

Aз на твое място бих регулирал пръскалките.
Иначе ефекта е огромен, карам си, пуша си, не е задимено, като вали, не пръска в купето. Като пусна климатик не е проблем да карам на 2 пръста отворен прозорец.
И много други. Аз съм много доволен. И другата кола има такива, на брат ми на Форда също... Оплаквания няма
Иначе ефекта е огромен, карам си, пуша си, не е задимено, като вали, не пръска в купето. Като пусна климатик не е проблем да карам на 2 пръста отворен прозорец.
И много други. Аз съм много доволен. И другата кола има такива, на брат ми на Форда също... Оплаквания няма

15 мнения
• Страница 1 от 1