проблем с ел. стъкла в жегата. Help
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
проблем с ел. стъкла в жегата. Help
и двете не работят пласмасовите водачи са счупени, чух че имало някакави момчета в княжево били богове на стъклата. някой ходил ли е
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Братле като са ти счупени водачите, ходи си купи и ще ти ги сложа. Вчера като нямаше откъде подпряхме с летва стъклото отдолу на колегата.
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
то е лесно слагането въпроса е че запъва някъде и се чупят новите водачиNikiNikolov написа:Братле като са ти счупени водачите, ходи си купи и ще ти ги сложа. Вчера като нямаше откъде подпряхме с летва стъклото отдолу на колегата.
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Аз имам същия проблем, казвайте кой разбира и къде може да ги оправи качествено
пс: мислех да се обаждам на Ники (SACHS) да видим кога ще можем да запишем час за бебчето в сервиза.

пс: мислех да се обаждам на Ники (SACHS) да видим кога ще можем да запишем час за бебчето в сервиза.
Последна промяна skate на 23 Юни 2008, 14:10, променена общо 1 път
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Ми то тогава проблема не е в стъклото, нито механизма му. Проблема е в това, че колата е удряна във вратата и каналите на стъклото са криви, съответно стъклото запъва, машинката напъва и прас-водача фира. Поне това е моето мнение, може пък гумата в канала на стъклото нещо да се е изметнала.
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
по скоро е гумата защото миналото лято нямаше проблем, къде да го оправим колегаNikiNikolov написа:Ми то тогава проблема не е в стъклото, нито механизма му. Проблема е в това, че колата е удряна във вратата и каналите на стъклото са криви, съответно стъклото запъва, машинката напъва и прас-водача фира. Поне това е моето мнение, може пък гумата в канала на стъклото нещо да се е изметнала.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
Обадисе, да се разберем, ще свалиме стъклото и каквото трябва и ще паснем гумата, ако искаш си вземи силиконче да я лепнеме. Но утре или сряда имам работа с едно комби - задна чистачка и цял сноп кабели за подмяна отпред.
8 мнения
• Страница 1 от 1