Затъмняване на стоповете.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
astoinov написа:Ами мигачите си ми бяха така като си купих колата. Някаде бях мернал картинка на напълно затъмнени мигачи ама нещо не ме грабна. Иначе за стъклата не съм чувал за спрейове, нямам идея има ли нещо такова. Мойте са с фолио и станаха прилично.
ахам мерси

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
inseCT написа:EcLipSeR написа:Бисер_Гечев написа:Както са написали колегите по горе единия вариант е със спрей а другия с фолио(около 3-4лв струва фолиото което ти е необходимо за двата стопа) за целта ти трябва един помощник (варианта с фолио)+ сушоар и воала: [img][img]http://i.data.bg/08/06/22/1015750_t.jpg[/img][/img]
Много Добре е станално колега ! точно така искам да направя и аз,Можеш ли да ми обясниш малко по подробно как си го направил.Някакво спец фолио ли си зел?От 2те страни ли си сложил фолиото поясни ако можеш![]()
Да,найстина е супер...и аз исках да правя такива неща по стоповете...та дано колегата сподели по подробно как се прай с фолио?!
.......до края на следващата седмица ще облепя още два стопа и ще ви кача снимки и обяснения, че ся съм скапан..
п.п. надявам се че ще имате търпение

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Бисер_Гечев написа:inseCT написа:EcLipSeR написа:Бисер_Гечев написа:Както са написали колегите по горе единия вариант е със спрей а другия с фолио(около 3-4лв струва фолиото което ти е необходимо за двата стопа) за целта ти трябва един помощник (варианта с фолио)+ сушоар и воала: [img][img]http://i.data.bg/08/06/22/1015750_t.jpg[/img][/img]
Много Добре е станално колега ! точно така искам да направя и аз,Можеш ли да ми обясниш малко по подробно как си го направил.Някакво спец фолио ли си зел?От 2те страни ли си сложил фолиото поясни ако можеш![]()
Да,найстина е супер...и аз исках да правя такива неща по стоповете...та дано колегата сподели по подробно как се прай с фолио?!
.......до края на следващата седмица ще облепя още два стопа и ще ви кача снимки и обяснения, че ся съм скапан..
п.п. надявам се че ще имате търпение
Разбира се...

- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
EcLipSeR написа:astoinov написа:Ами мигачите си ми бяха така като си купих колата. Някаде бях мернал картинка на напълно затъмнени мигачи ама нещо не ме грабна. Иначе за стъклата не съм чувал за спрейове, нямам идея има ли нещо такова. Мойте са с фолио и станаха прилично.
ахам мерсия сподели само какви пари ти излезе затъмняването и 1 флакон спрей ще ми стигне ли за габаритете,смисал малко по светли от твойте искам да са ,сиво
Спрея беше под 10 лв. Не съм сигурен колко. Някъде около 8 май беше. Иначе мисля че ще стигне доста неща да пръснеш. При мен след стоповете си остана доста спрей.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
astoinov написа:EcLipSeR написа:astoinov написа:Ами мигачите си ми бяха така като си купих колата. Някаде бях мернал картинка на напълно затъмнени мигачи ама нещо не ме грабна. Иначе за стъклата не съм чувал за спрейове, нямам идея има ли нещо такова. Мойте са с фолио и станаха прилично.
ахам мерсия сподели само какви пари ти излезе затъмняването и 1 флакон спрей ще ми стигне ли за габаритете,смисал малко по светли от твойте искам да са ,сиво
Спрея беше под 10 лв. Не съм сигурен колко. Някъде около 8 май беше. Иначе мисля че ще стигне доста неща да пръснеш. При мен след стоповете си остана доста спрей.

- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Прозорците на мен ми ги направи един приятел и ми излезе само колкото струваше фолиото. Аз затъмнявах само странични и една ролка ми стигна, а тя мисля че беше 3-4 лв. Незнам обаче дали е достатъчна и за задното. А да ти го направят някъде нямам си идея какви пари е.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- b0k0
- селянина с колелото
-
- Кара: тролей
- Мечтае да кара: влак
Бисер_Гечев ефекта на бяла кола е потресаващ
ама нз на черна как ще стоят

02' BMW E39 530d
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

БМВ във Facebook | www.kUkUrUkU.eU
96' BMW E36 316i coupe
95' Mercedes-Benz W202 C220
94' LADA 2104 (Червения лебед)
93' BMW E36 316i

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
b0k0 написа:Бисер_Гечев ефекта на бяла кола е потресаващама нз на черна как ще стоят
погледни в галерията на колегата astoinov (с мнението преди теб)

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
EcLipSeR написа:astoinov написа:EcLipSeR написа:astoinov написа:Ами мигачите си ми бяха така като си купих колата. Някаде бях мернал картинка на напълно затъмнени мигачи ама нещо не ме грабна. Иначе за стъклата не съм чувал за спрейове, нямам идея има ли нещо такова. Мойте са с фолио и станаха прилично.
ставаше въпрос за просорците задно и 2те странични
Нищо няма да стане !!!
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Кофтито е че като почне да свършва спрея почва да хвърга на големи капки, иначе и аз съм си затъмнил мигачите със същия спрей на Dupli, за предните мигачи става перфектно,може да ги направиш много леко сиви до черни,само нанисаи равномерно и на няколко слоя да не стечеш, успех 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
Значи загледах се в тази тема и се вдъхнових здраво!
Вчера изчетох и подобни теми из другите форуми. Стигнах до извода, че затъмняването с фолио се рекламира и пропагандира комерсиално от фирми поставящи фолия! Избягах до Бриколажа и взеха въпросното спрейче на "Дупли колор". Сега остава да се захващам. Обаче някой да каже колко спада видимостта на светлините след пръскане "една ръка", колко след "две ръце". Това нещо никой него споменава а мен ме притеснява. Неискам да гледам само жичката на крушката след пръскане.
Днес на цариградско гледах един голф пред мен, със затъмнени, който мъждукаше доста умряло
Другия вариант е да се пръсне само горната лента със мигача и задните светлини. Също стои доста красиво. Но пък мен ми е мерак цялостно!
Та въпрос: - колко затъмнява спрея на Дупли и дали намалява доста светопропускливостта на светлините ???!

Днес на цариградско гледах един голф пред мен, със затъмнени, който мъждукаше доста умряло

Другия вариант е да се пръсне само горната лента със мигача и задните светлини. Също стои доста красиво. Но пък мен ми е мерак цялостно!
Та въпрос: - колко затъмнява спрея на Дупли и дали намалява доста светопропускливостта на светлините ???!

- naceti
- Потребител
-
- Кара: E 46 330D automat
- Мечтае да кара: Нимбус 2012
Колега и аз съм с черни пръскани с спрей стопчета. Един флакон и за двата стопа ми стигна, станаха си плътно черни, и за мое най-голямо удоволствие всяка една светлина си беше в нейният си цвят и няма никакви ядове:) мигача си светка в жълто, задната си е бяла и стоповете са си червени екстра. Така че пръскайте смело щом ви харесва:)
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3