Защо се разпродават уникални е36,доиде ли края на една ера?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Turbo Amet написа:знаеш ли кое е общото между кадета и твоята е36тичка![]()
НИСКОКАЧЕСТВЕНАТА ПЛАСМАСА![]()
другото е разлики
Верен приятел на регулярния е36тичкаджия:
1.Салам Полиуретанче - откритието на векаОсобено и крайно необходим за кори на вратите(по некачествени от на коя да е кадетка)
2.Кабелни превръзки - откритието на хилядолетието.
3.Силикончето не може да бъде заменено нацяло от полиуретана.
4.Двойнолепещо-А-Бето на интериора.
5.Вечнозеленото ЧЕРНО ПеВеЦе ТИКСО.
6.Генератор на горещ въздух с пълнител пласмаска.
7.Стоманен маджун или течен метал вършат винаги добра работа.
8.Многонашумялото ПОКСИПОЛЧЕ.
И много други шукарийки,който ПОМАГАТ ДА СИ СИМПАТЯГА с качествената Е36тичка![]()
Брей брей, че омраза, да не си хапвал бобец от некоя Е36-ца наскоро

Сега един приятелски съвет, остави Опела пред вас 2-3 месеца, да поизгние и да олекне и после ша правиш с 1 секунда по добр времена на 400м, а оная мръсница дето те е набила ще и се върне тъпкано, щото за толкова време от многото покси пол ще и натежи много и ша върви като 16-ка . Тогава ще и отмъстиш и ще защитиш честа на Орлите

П.С. Всъщност, да не е било Е30???? Лелеее много е боляло, разбирам те, поплачи си, ша ти олекне

- Turbo Amet
- Потребител
-
Братле малко си в офтопика и се ръгаш там където никой не те е пращал,кви 400 метра кви 5 лева.Не си спомням да съм трърдял ,че Кадетката е по бърза от 320ска,нещо си ги смучеш от кривите рахитични пръсти
Връщайки се към темата ще припомня на вас е36тичкаджийте,че много по добри БМВ-та от вашите ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ПОМНИ (визирам примерно стъклената серия,която е в пъти ПО... от е36).Даже съм сигурен ,че 2/3 от писалите в тази тема няма да знаят как изглеждат

Връщайки се към темата ще припомня на вас е36тичкаджийте,че много по добри БМВ-та от вашите ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ПОМНИ (визирам примерно стъклената серия,която е в пъти ПО... от е36).Даже съм сигурен ,че 2/3 от писалите в тази тема няма да знаят как изглеждат

- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
ей такива кат тебе дет ходят да се заяждат и избиват комплекси,
трябва веднага да ги БАН-нат и не само ника, ами цялото IP.
Що не си пишеш в орел форума ве?
Може да има някоя масова покупка на вежди, прагове и кит
и ти да я изпуснеш докато се дразгаш тука с колегите.
Само глупости си написал, как нещо смислено не видях.
Явно не си и се качвал на Е36, камо ли да си карал, защото от 8 години имам такава, и като ти прочетох глупостите

трябва веднага да ги БАН-нат и не само ника, ами цялото IP.
Що не си пишеш в орел форума ве?
Може да има някоя масова покупка на вежди, прагове и кит

и ти да я изпуснеш докато се дразгаш тука с колегите.
Само глупости си написал, как нещо смислено не видях.
Явно не си и се качвал на Е36, камо ли да си карал, защото от 8 години имам такава, и като ти прочетох глупостите

BMW - Усещане за автомобил
- Turbo Amet
- Потребител
-
Ти явно не четеш ве момче.Аз пиша по темата вас ви избива на некви Опели.Аре придържайте се сюжетната линия и четете по внимателно 

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Turbo Amet написа:Братле малко си в офтопика и се ръгаш там където никой не те е пращал,кви 400 метра кви 5 лева.Не си спомням да съм трърдял ,че Кадетката е по бърза от 320ска,нещо си ги смучеш от кривите рахитични пръсти![]()
![]()
Връщайки се към темата ще припомня на вас е36тичкаджийте,че много по добри БМВ-та от вашите ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ПОМНИ (визирам примерно стъклената серия,която е в пъти ПО... от е36).Даже съм сигурен ,че 2/3 от писалите в тази тема няма да знаят как изглеждат![]()
аве турбо играча за каква история говориш като таралясници кат твоя вече няма живи набори бе, само във вашите лумпенски кратуни съществува тоя модел,а или във някое село могат да го използват за кокошарник

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: Защо се разпродават уникални е36,доиде ли края на една е
....нещо като мен например....Mollov написа:Nukem написа:Пичове отварям една чисто спамерска тема и искам да чуя вашите впечатления!
Доиде ли момента когато е36 ще започне да отстъпва ролята на най-масов автомобил и постепенно както е30 ще остане само за ценители?
Съмнявам се... по-скоро ти прави впечатление, че няколко "лачени" Е36-ци от форума ще си сменят собственика, щото той вече има желание да кара нещо по-ново/по-бързо... няма нищо лошо в това... но това не значи, че масово се подменят Е36 за Е46 например... btw аз никога няма да си сменя лаченото Е36 за Е46 седан от годините преди 2002 (facelift)... някое E46 Coupe по-може (щото и то както при Е36 е по-различно от седан-а), но седан-а например за мен е голямо дърво... както и Е39 преди фейса... не говоря за возия или екстри, ми за визия и усещане за колата...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Колеги,оставете Turbo хAmet да му дойде ъкъла,щом му е интересно в БМВ форум,има хляб-един ден го виждам между нас в "Извън темата"-Да ми е честита новата Бима...
....а дотогава ХРАНААААА! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Turbo Amet
- Потребител
-
Най-интересното е че не съм ти хвалил Опелите.Понеже са най-некачествемите коли ги сравнявам с е36тичките който пък са най-КАЧЕСТВЕНИ от всички БМВ-та и заслужават да станат легенди
Накратко пласмасомобил с тенекия по-слаба от на АУДИ,но с хандлинг по добър от на всички други опоненти така добре ли е 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Добре не мога да разбера!
Мне ме заплашиха с бан защото щях да подарявам една резервна гума!
Дзвер го баннаха защото пишеше дълги постове!
А от два дена сте оставили този ...... ''Turbo Amet '' да ми сере в темата!
Добре де не съм пуснал тема ''Защо бедите нещасници без пари карат опели'',които не иска да се придържа кум темата да си направи нова и да си пише там!
Мне ме заплашиха с бан защото щях да подарявам една резервна гума!
Дзвер го баннаха защото пишеше дълги постове!
А от два дена сте оставили този ...... ''Turbo Amet '' да ми сере в темата!
Добре де не съм пуснал тема ''Защо бедите нещасници без пари карат опели'',които не иска да се придържа кум темата да си направи нова и да си пише там!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Преди да си взема колата (е36 купе) заглеждах какви ли не коли - алфа ромео, някой по-пъргав фиат, може би хонда, я сивик,прелюд и т.н. НО след като един колега ме повози в неговата е36-ца и "лекинко" ми показа на какво е способно едно БМВ аз коренно промених мнението си за марката.Да и си купих БМВ,не заради приказки или хвалби,а защото се уверих в качествата му!!!
Специално апелирам към колегата Turbo Amet без лоши чувства:
Колега помоли някой истински БМВ ентусиаст да те повози както си трябва на някое пъргавичко "средностатистическо (318ис,320)" БМВ както едва ли не определяш нашите е36-ци,нека усетиш как дупенцето на колата "седи" напреко на някой остър завой,да ти изправи космите от кеф и после може отново да споделиш мнението си дали тръпката е същата когато си караш фордчето.Мисля че ти си нямаш и понятие защо реално ние които караме и харесваме толкова много БМВ наистина го правим,а говориш от общи впечатления,било защото нямаш кинти за свестно БМВ или зашото си фен на Опел,в което няма нищо лошо.Никой не ти казва че БМВ е само да си правиш дрифт след дрифт или че тази задна предавка е за гъзария-напротив,всичко опира до усещането от колата,поведението й на пътя.
И още нещо-моята кола е '93год. с малко модификации (окачване,двигател),но след като "летях" с 230 по магистралата колата не мърдаше от пътя.Кола на 15 години е с такава конструкция,че дори и на тази си възраст е толкова здрава че да издържи на подобно натоварване без подсилвания и странични модификации.Ето виждаш че всичките ни хваления се базират на реални факти и затова все повече уважаваме и караме тази марка.Това беще просто един пример!
Помисли си хубаво следващия път когато решиш да спамиш и да пишеш измислици из този форум,защото съм сигурен че ти нямаш наблюдение върху качествата на колите от марката БМВ,а базираш изказванията си на чиста завист от това че ние тук сме се събрали ентусиасти,заформили едно общество на хора,които харесват БМВ и си помогат с удоволствие за общото благо на всички ни.
Ае със здраве!
Специално апелирам към колегата Turbo Amet без лоши чувства:
Колега помоли някой истински БМВ ентусиаст да те повози както си трябва на някое пъргавичко "средностатистическо (318ис,320)" БМВ както едва ли не определяш нашите е36-ци,нека усетиш как дупенцето на колата "седи" напреко на някой остър завой,да ти изправи космите от кеф и после може отново да споделиш мнението си дали тръпката е същата когато си караш фордчето.Мисля че ти си нямаш и понятие защо реално ние които караме и харесваме толкова много БМВ наистина го правим,а говориш от общи впечатления,било защото нямаш кинти за свестно БМВ или зашото си фен на Опел,в което няма нищо лошо.Никой не ти казва че БМВ е само да си правиш дрифт след дрифт или че тази задна предавка е за гъзария-напротив,всичко опира до усещането от колата,поведението й на пътя.
И още нещо-моята кола е '93год. с малко модификации (окачване,двигател),но след като "летях" с 230 по магистралата колата не мърдаше от пътя.Кола на 15 години е с такава конструкция,че дори и на тази си възраст е толкова здрава че да издържи на подобно натоварване без подсилвания и странични модификации.Ето виждаш че всичките ни хваления се базират на реални факти и затова все повече уважаваме и караме тази марка.Това беще просто един пример!
Помисли си хубаво следващия път когато решиш да спамиш и да пишеш измислици из този форум,защото съм сигурен че ти нямаш наблюдение върху качествата на колите от марката БМВ,а базираш изказванията си на чиста завист от това че ние тук сме се събрали ентусиасти,заформили едно общество на хора,които харесват БМВ и си помогат с удоволствие за общото благо на всички ни.
Ае със здраве!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Nukem написа: ...
Не че нещо, ама човека си изразява мнение, то за тва е форум

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Не че нещо, ама човека си изразява мнение, то за тва е форум Wink И тва, че кара опел не значи, че не са интересува от БМВ-та. Като му гледам мненията по други теми, макар и малко, става ясно че разбира нещо от БМВ-та, за разлика от многото юзери в тоя подфорум.
В тази тема аз искам мнението на хора каращи БМВ!Не ме разбираи погрешно нямам нищо против колегата да пише във форума ,но просто в други теми!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5