какво bmw да избера
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d sport
Опелите са много леки, целите са само пластмаса
. Комфорта и управлението на опела го знаем
голям прас, че понеже е с 300-400 кила по лека тая корса ще ускорява малко по добре.Нека я видим след 100 по завоите как е
. Има и спокойни шофиори на които 316 ще свърши чудесна работа.
Напълно съм съгласен с шефа за Е36 изключително сполучлива серия на бмв

Напълно съм съгласен с шефа за Е36 изключително сполучлива серия на бмв
.
колега съгласен съм за това относно скороста и лекото купе. САмо се огледаите и вижте колко народ мре с тия опели... Сложили по мощно моторче но забравили да направят окачване и спирачки... аз не съм видял да не дава господ толкова катастрофи с БМВ колкот с вектри и корси и астри...
сори че се откъснахме толкова от темата обаче.
аз не разбрах колегата какво реши да си купи 1.8 ис ? 2.0 ванос?
сори че се откъснахме толкова от темата обаче.
аз не разбрах колегата какво реши да си купи 1.8 ис ? 2.0 ванос?
- Spectral
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530d sport
Кофти е да говорим за катастрофи но поне тази информация е полезна.
Като ударих моето
човека ми каза, че това била най здравата кола която е карал с тоя мамион и най-важното което каза е че тези с бмв-тата все оцелявали а с другите коли ги вадили на кайма от вътре.
Успешно и безаварийно шофиране ти пожелавам след покупката
Като ударих моето

Успешно и безаварийно шофиране ти пожелавам след покупката

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Момчета, знам че сте от BMW сектата, ама айде вижте малко характеристики и ще видите, че БМВ 318 (не ис) върви колкото ровер 1,4 ис на 400м... 0-100 и 2те дават 11,2 - аре моля ви се стига с тея секти
БМВ става кола, от 318ИС на горе, по- долу са некви талиги
П.С. и заради това си изказване пак ще бъда пубилчно наплют в тоя форум, ама ..... съдба...
P.P.S.: Petio_318ис ти на колко години си ве нашия?

П.С. и заради това си изказване пак ще бъда пубилчно наплют в тоя форум, ама ..... съдба...
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
не съм вашия и за кво питаш,няма да се женя за теб.А за 316 и 318 4е са талиги-не са.Ти карал ли си някога такава кола та пишеш глупости?u`F`o написа:Момчета, знам че сте от BMW сектата, ама айде вижте малко характеристики и ще видите, че БМВ 318 (не ис) върви колкото ровер 1,4 ис на 400м... 0-100 и 2те дават 11,2 - аре моля ви се стига с тея секти

u`F`o написа:Момчета, знам че сте от BMW сектата, ама айде вижте малко характеристики и ще видите, че БМВ 318 (не ис) върви колкото ровер 1,4 ис на 400м... 0-100 и 2те дават 11,2 - аре моля ви се стига с тея секти
е не знам дали има смисъл да се говорят повече глупости... колега тук в този клуб сме от болницата на БМВ и тези неща ни обиждат , не знам защо трябва да ни дразниш изобщо. Има по лошо нещо.. по този начин се обижда и самата фирма БМВ.. не мися че някои от инженерите им когато е проектирал М40 1.6 и 1.8 е допуснал грешка.. а нито че са направили грешка да ги сложат и в купето Е36. Имал съм и двата мотора и мисля че колите са си нормални. Не е нужно да правим сравнения с корси или други клозети на колела. Ако не си фен на БМВ защо си в клуба?
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Petio_318is, само като ти видя ника и ми става ясно, че ти не можеш да различиш 316 от 318 на външен вид...
Оня дето се изказа с латиницата направо се издриска на темата с тоя коментар...
Фен съм на БМВ, просто съм малко реалист. Да, разбирам че се обиждате в БМВ секта форума, когато някой започне да говори с факти, но нека погледнем и от друга страна. По- голямата част от постовете са от 17 годишни пъпчиви тийнейджъри, който още не са сигурни кой педал за какво е. Мили момченца, спрете да играете Need For Speed, разкачете се малко от матрицата и излезте да видите какво се случва по улиците с тея 316/318. Самолетната перка на БМВ не значи, че тези коли са самолети, камо ли 10-15годишните...
Taка, за да не изпадам в лирически отклонения и "мили" думи за съфорумниците, смятам да дам малко технически спецификации от два различни сайта:
Opel Corsa B 1,4 16V - време 0-100 - 11с
ето линк:
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/7944.html
BMW 316 E36 - време 0-100 - 12,7
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1170.html
Ха ! Ми та то това е нема и 2 секунди разлика.... в полза на кошницата
Според друг сайт - ускорението на същото това БМВ от 0-100км/ч е 14,2 секунди...
А на малката сапунерка - 12,5 секунди
http://www.autoweek.nl/carbase_data.php ... 4&cache=no
Както и да го смятате- разликата е 1,7 секунди
Не искам да намесвам и други малолитражки като Rover 214Si, защото става груба история...
Така че, по темата мога само да добавя:
Колега, ако искаш да ти се смеят хората с малолитражките - вземи си 316. Ама ако искаш да караш БМВ от което да не те е срам вземи си поне 318ис...
Колкото до аргумента за конструкторите и инжитерите на М40,M42,M43 моторите, мога само да кажа, че тези двигатели са направени, за да запълнят дадена пазарна дупка. Както например са А класата на мерцедес или Audi A2, за мен те са пълен Joke с марката...
Фен съм на БМВ, просто съм малко реалист. Да, разбирам че се обиждате в БМВ секта форума, когато някой започне да говори с факти, но нека погледнем и от друга страна. По- голямата част от постовете са от 17 годишни пъпчиви тийнейджъри, който още не са сигурни кой педал за какво е. Мили момченца, спрете да играете Need For Speed, разкачете се малко от матрицата и излезте да видите какво се случва по улиците с тея 316/318. Самолетната перка на БМВ не значи, че тези коли са самолети, камо ли 10-15годишните...
Taка, за да не изпадам в лирически отклонения и "мили" думи за съфорумниците, смятам да дам малко технически спецификации от два различни сайта:
ето линк:
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/7944.html
BMW 316 E36 - време 0-100 - 12,7
Ха ! Ми та то това е нема и 2 секунди разлика.... в полза на кошницата

Според друг сайт - ускорението на същото това БМВ от 0-100км/ч е 14,2 секунди...
А на малката сапунерка - 12,5 секунди
http://www.autoweek.nl/carbase_data.php ... 4&cache=no
Както и да го смятате- разликата е 1,7 секунди

Не искам да намесвам и други малолитражки като Rover 214Si, защото става груба история...
Така че, по темата мога само да добавя:
Колега, ако искаш да ти се смеят хората с малолитражките - вземи си 316. Ама ако искаш да караш БМВ от което да не те е срам вземи си поне 318ис...
Колкото до аргумента за конструкторите и инжитерите на М40,M42,M43 моторите, мога само да кажа, че тези двигатели са направени, за да запълнят дадена пазарна дупка. Както например са А класата на мерцедес или Audi A2, за мен те са пълен Joke с марката...
виж бе малоумник много лаеш а нищо не знаеш!седнал да ми сравнява BMW и corsa!и за какви игри дранкаш???тази кола,която е по-малка от тоалетната ми нито има возия нито визия ни то лукс нищо!горяла малко и и била ежтина подражката!ми карай си я бе BMW е кола не за мизерници,които си броят стотинките!ЯСНО?щял да спре до мен и да ме пита дали ми варви колата-ами няма да ти обарна внимание,защото в BMW винаги се вози по някое готино девойче!боли ме мен че някакъв комплексар щял да ме изпревари на сфетофара (ако има достатачно бензин в колата)!!!а ся ходи си караи друсалката и не занимавай хората с вкус и пари с твоите простоии!!!
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
До скоро карах OPEL 2.0I 115 кончета
,но сега се качих на E36 316I......
Единственото преимущество на OPEL-а е набирането на къси растояния
.......и всичко свършва до там
Мен късите растояния вече не ме блазнят.......интересува ме като изляза на пътя да съм сигурен в колата.....имам предвид устоичивост,мощ когато ти трябва и тн.По тези ми критерии BMW-то е светлинни години пред OPEL-a

Единственото преимущество на OPEL-а е набирането на къси растояния

Мен късите растояния вече не ме блазнят.......интересува ме като изляза на пътя да съм сигурен в колата.....имам предвид устоичивост,мощ когато ти трябва и тн.По тези ми критерии BMW-то е светлинни години пред OPEL-a

u`F`o написа:Petio_318is, само като ти видя ника и ми става ясно, че ти не можеш да различиш 316 от 318 на външен вид...
тук стана воина ... по добре някои да заключи темата че някои хора изписаха големи глупости и не е редно в нашият форим да се плюе марката ни.. относно 17 годишните папчиви момчета..

- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
6efovete написа:u`F`o написа:Petio_318is, само като ти видя ника и ми става ясно, че ти не можеш да различиш 316 от 318 на външен вид...
тук стана воина ... по добре някои да заключи темата че някои хора изписаха големи глупости и не е редно в нашият форим да се плюе марката ни.. относно 17 годишните папчиви момчета..не мога да кажа нищо .. само се питам кои ще сравнят корса с БМВ.. и ще правят замерване на 0 - 100 км на кола която е мотор 1,6. Когато БМВ са направили модела 1.6 и 1.8 определено има и едно моторче което е 2.5 литра и е за тези които искат бърза кола... Наи лошото е че от няколко години в България не се разграничава понятието ОБИКНОВЕН автомобил и СПОРТЕН ... Никои не се опитва тук да каже че Е36 1.6 е много бързо ,но това не означава че не може да се движи или че е боклук както го изкарахте. Автомобилите са съвсем нормални, за нормално потребление. Като искате да сте газари с бързи коли що не си купите 328 . Когато Е36 е разработен, проекта е струал на БМВ няколко десетки милиона марки тогава... не ми се струва че е правен компромис точно от Германци относо запълване на дупки с лощи мотори и така нататък..........

- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
.....всеки бмв фен рано или късно си купува е30 (тва четох някъде във форума).KIM написа:и с една дума е30
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5