странен разход
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
странен разход
Здавеите колеги , колицата ми извън гада си хари нормално (8-9) но вав града напоследак направо ме садира 20-23 и то без юркане. От скоро е така и забелязах 4е маи и намерисва на не6то като спара някаде не6то мейду бенз и не6то друго. Ако можете да помогнете 6те сам много благодарен .
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Ако мирише на сяра е запушен катализатора.Бягай да го махаш, че може да скапе колата.Иначе не съм сигурен дали дига разхода ако е запушен катализатора.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Баце караш на бензин,а искаш и петно да остане.Бензина се испарява бързо и няма да остане петно,а и може да не капе на земята,а на някоя кора и от там да идва миризмата.Огледаи си хибаво маркуча за обратния бензин.Успех
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Или правиш всичко това, което колегите са казали, или си сменяш Ламбда Сондата и разходът ти се оправя и всичко е ОК.
ПС: Катализаторът, ако мирише на сяра НЕ Е задължително за махане.
ПС: Катализаторът, ако мирише на сяра НЕ Е задължително за махане.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
9 мнения
• Страница 1 от 1