МОЛЯ ВИ, КАРАЙТЕ РАЗУМНО!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 18 Юни 2008, 11:50

Колега, съжалявам за загубата ти. Крайно време е да почнем да мислим. Хората в нормалните страни затова са направили около градовете писти, където мотористи и хора, които искат да си ръчкат колите, да отидат, да си вземат нужната доза адреналин и после да се приеберат спокойно при семействата си.

Да се пребиеш, докато караш нормално не е невъзможно. Лошото е, че вече все по-често четем за катастрофи на Кадети '88 и подобни, карали с 180 примерно. Баща ми преди много години се беше търкалял със служебната Лада, тъй като при дъжд и 100 км/ч му се беше спукала предна лява гума. Слава Богу му нямаше нищо, само малко драскотини по лицето, но бяха нищо работа. А Ладичката...какво да обяснявам - всички сме виждали консерва :)

Пак апелирам - МИСЛЕТЕ!!! Затова човекът превъзхожда другите животни - по-големи умствени способности. Доказвайте постоянно, че е така, а не настъпвайте газта като телета!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 18 Юни 2008, 12:45

колега съжалявам за загубата и напълно те подкрепям. Аз от доста време карам внимателно или поне се опитвам.Това си е необходимо при сегашното положение на пътя
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 18 Юни 2008, 23:21

Аз днес трябваше да отида на погребението на едно от момчетата(син на мои познати), но не отидох, защото нямаше да ми издържат нервите. Няма нищо по страшно от това да видиш как майка оплаква 19 год. си син.
Все повече се замислям когато стрелката мине 150 и връщам газ-та.
Жалко за момчетата!

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 19 Юни 2008, 13:52

От както преди 2 месеца взех да возя малкият си син на задната седалка се оказа, че колата можела да върви и бавно. Дори на дълъг път успях да докарам разход под 7/100.
Та правете деца, за да карате внимателно и да се возите евтино. А и е по-добре да се четат теми за новородени бебета, вместо за поредната катастрофа
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 19 Юни 2008, 14:24

Много интересно е едно нещо

Не знам колко от вас са карали по правилник някой ден, но всеки може да пробва.
Понеже работата ми е такава се налага често да возя хора и то внимателно, та карайки с ограниченията и както трябва по закон, непредвидени случки няма.

Пробвайте и ще видите.
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 21 Юни 2008, 15:17

:bchug:
Аз карам от вече 3-та година и съм горе-долу на същото мнение, освен един рейс дето не ма отнесе. Аз излизам на магистралата оня кара в резервнато платно и в последния момент го видях. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 21 Юни 2008, 17:44

ми аз много пъти се опитвам да карам по правилник / експериментирам / и в повечето случай някой ми свирка или се опитва да псува .... в следствие на което ми кипват лайната !! някой да пробва да кара с 70 на България през деня.. все едно си спрял за другите !!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 21 Юни 2008, 18:12

map13 написа:ми аз много пъти се опитвам да карам по правилник / експериментирам / и в повечето случай някой ми свирка или се опитва да псува .... в следствие на което ми кипват лайната !! някой да пробва да кара с 70 на България през деня.. все едно си спрял за другите !!

Няма такова нещо редовно си карам оттам и не дигам повече от 70. Това, че ограничението е да кажем 90 или 100 не значи, че трябва да се движим с толкова може и по ниско, това е макс. скорост не началната :winky: спокойно никой няма да ви бие ако карате по бавно

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 21 Юни 2008, 20:06

Pitbull_Germany написа:........Пак апелирам - МИСЛЕТЕ!!! Затова човекът превъзхожда другите животни - по-големи умствени способности. Доказвайте постоянно, че е така, а не настъпвайте газта като телета!

Проблема е,че трябва да се вземат некви мерки.Неможе днес да четем как 3 живота са си заминали а в същото време некъв надъхан пубер да хвърчи с 200 и после да има наглостта да се хвали пускайки тема.
Малко съм в оффтопика но днес един келеш ми сече пътя с някво е36 поради това,че бях с на баща ми печката (мондео комби).На светофара го питах кво иска от това 1,6 и тия умрели 100 коня,а оня ми се зъби и вика аз съм от БМВ България и земи почети малко щото 1,6 е 113 коня.Е бате добре,че тоя келеш успя да изчезне че ако го бех барнал мамицата му щях да ...
Модераторите земете почнете да ги ритате такива от форума,защото незнам къв член беше тоя или е само поситител на форума ама заради такива като него ще четем все по-често подобни теми а да не говорим и как се петни името на клуба.

Мир на праха им,но това е реалността и докато не започнем сами да вземаме мерки да се пазим и господ няма да ни помогне.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 21 Юни 2008, 20:24

Лошото е че и да караш разумно има случаи в които едва успяваш да се опазиш от хора които трябва да са в затвора заради поведението си на пътя - въобще нещата според мен ще се оправят с яки санкции които реално да се налагат, но продажните ни ченгета за 20лв. пускат и хора с висока скорост и пияни и минаващи на червено....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 22 Юни 2008, 16:57

Каквото и да се говори, все една и съща! Хората докато не се научат сами да се пазят, не мисля че могат да винят държавата и полицията в нещо.. как ще карате с почти 2 пъти над разрешената скорост, на път кърпен 1 млн пъти и на всичкото отгоре да предприемете рисково изпреварване с 5 човека в колата и да се вини някой друг.. еми няма как бе хора.
Просто като видите тая снимка:
http://www.ndt1.com/albums/Katastrofa/P6171435.jpg трябва другите две момчета не 1 път в годината, ами в седмицата 3 пътя курбан да правят, че са живи.. кофти за родителите и тези който са ги познавали. Не знам и аз вече, книжките май трябва да почнат да ги забраняват или да направят и психо тест за Б категория.. или да направят курсовете 1 година то как иначе ще се вкара акъл малко в новите шофьори, нямам си и на представа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 22 Юни 2008, 17:59

rever написа:Каквото и да се говори, все една и съща! Хората докато не се научат сами да се пазят, не мисля че могат да винят държавата и полицията в нещо.. как ще карате с почти 2 пъти над разрешената скорост, на път кърпен 1 млн пъти и на всичкото отгоре да предприемете рисково изпреварване с 5 човека в колата и да се вини някой друг.. еми няма как бе хора.
Просто като видите тая снимка:
http://www.ndt1.com/albums/Katastrofa/P6171435.jpg трябва другите две момчета не 1 път в годината, ами в седмицата 3 пътя курбан да правят, че са живи.. кофти за родителите и тези който са ги познавали. Не знам и аз вече, книжките май трябва да почнат да ги забраняват или да направят и психо тест за Б категория.. или да направят курсовете 1 година то как иначе ще се вкара акъл малко в новите шофьори, нямам си и на представа.

"The website declined to show this webpage". Колега, чмод-ни пермишъните на снимката, за да може да се рийдва.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 22 Юни 2008, 18:07

Не знам какво да модна на пермишъните за да се вижда, но провай от тук.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 22 Юни 2008, 20:39

жалко за момчетата,каквото и да кажем няма да ги върнем,аз лично карам с не повече от 120 извън града,ама днес ходих до чирпан и колко пъти на косъм се разминаваха коли просто не е истина,направо се отчаях от поведението на някой шофьори по пътя

Предишна

Назад към Извън Темата