Съвет за покупка на спирачни тръбички :)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

Съвет за покупка на спирачни тръбички :)

Мнение от shengi » 21 Юни 2008, 2:53

Здравейте колеги. Като я взех бимата си имаше ръждичка /и сега си има де/ обаче в началото се беше пробила една тръбичка по която върви спирачната течност към задните колелета. Смениха я, и сега пак същата работа, след като смених предни накладки и се понатовариха спирачките . Сега съм изолирал задните колелета да не изтича спирачната течност. Въпроса ми е какви тръбички да взема, че не обичам да немога да спирам все пак тук става въпрос за сигурност. От Русе съм и да кажете каде могат за по малко пари да я сменят прословутата тръбичка и каква трябва да е тя, че вече 4 различни мнения нито едно с друго не съвпада. Пък ако някой може да помогне да ги сменим ..... ще черпим. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d 136
Мечтае да кара: e30 m3

....

Мнение от shengi » 21 Юни 2008, 19:13

колеги няма ли някой който може да помогне с проблема ? .... :( Че не ми е комфортно така да карам ....

Потребител
Аватар
Кара: BMW E 61 530 XD
Детайли за колата: BMW E 61
530 XD

Мнение от batVanko » 23 Юни 2008, 11:29

Имах същия проблем и аз колега случи ми се в Силистра там намерих в едни авточасти медни тръбички които се продаваха на метър така че просто си измерваш колко дълга ти трябва огъваш си я къде да мине и си ти. Мойте направо така бяха изгнили че ги смених и предни и задни само че не ми се занимаваше да свалям старите и да прекарвам новите на същите места така,че ги наместих дето имах място лошото е че без нагряване няма отвиване от към маркучите аз лично отрязах тръбите свалих ги и на вън с много мъка ги отвих дори заварявах ключа за тръбата това е много е гърч добре че беше тъста сам направо нямаш шанс.

Назад към E36