Разкасче за една бимичка и едно голфченце!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 20 Юни 2008, 21:46

Mollov написа:
Turbo_Ted написа:нямам нищо против компакта, или т.нар. контакт :mhihi: просто това са БМВ-тата с най-малките мотори и

... погледни Е36 Compact 323ti и пак си помисли.... ;)

добре де, ти кат не караш контакт, ся кво се месиш :roll: контакта е е36 със заден мост от е30 с недоиздокарана визия подобна на голфастра... това в концепцията на БМВ ли е :roll: айде кажи ми го като БМВ манияк.. щото досега винаги съм се отнасял с респект към тебе като БМВ ентусиаст... БМВ без багажник какво е :roll:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Към колегата Дуде

Мнение от Kregec » 21 Юни 2008, 17:25

Колега Дуде виждам че си голям разбирач. За това кое е куц кон и кое не може да е така в твоите очи всеки си има мнение. За мен колицата си е супер возими гъза на всякаде и това ми е перфекно за момента. Благодаря на всички които се включиха в темата. Желая на всички безаварийни километри!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 26 Юни 2008, 13:51

Здравейте.Днес в Габрово поредната простотия писнами от комплексари мамкаму.
Отивам тази сутрин на автомивка.Имаше няколко коли преди мен трябва6е доста да по4акам но тъй като съм доволен от хората които мият колите из4аках си реда.Седнах в кафенцето на автомифката и си 4акам реда.Спира една астра зад мен.И собственика на опела излиза от колата и запо4ва да се оглежда.Взе да пита на около на кого е бмв-то.И аз го 4ух отидох до него и му казах 4е колата е моя.Тои ми БАТКА "Ае батка АРЕ да ме измият преди тебе 4е бързам ВЕ".
Аз му казвам "Ако смениш тона няма проблем мини".
И този човек ми вика "На важен ли са праиш БЕ или викаш то от колата а"
Аз си замъл4ах и в този момент ми доиде реда и паркирах колата на плаца за миене и пак си седнах.Докато ми миеха колата седнах пак в кафето и ми се обади един приател и се разбрахме да доиде до тук да си измие и той колата и да се видим на по кафе.Измиха ми колата и я паркираха пред авто мивката.Дадоха ми клу4овете и си 4акам моя 4овек.
Измиха и Опела на онзи и тоя при излизане от автомивката подаде си4ката гас опуна ру4ната и колата му въртя 1 мин на място при което се се6тате 4е тя о6те мокрта цялата стана на гус се едно не е мита.
Напрао отка4их ама ко да праа да не ша го гоня тоя.
и тъй тва е някои хора не ги разбирам.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Селяния до шия!!!!

Мнение от Binev_OuT » 26 Юни 2008, 13:51

Здравейте.Днес в Габрово поредната простотия писнами от комплексари мамкаму.
Отивам тази сутрин на автомивка.Имаше няколко коли преди мен трябва6е доста да по4акам но тъй като съм доволен от хората които мият колите из4аках си реда.Седнах в кафенцето на автомифката и си 4акам реда.Спира една астра зад мен.И собственика на опела излиза от колата и запо4ва да се оглежда.Взе да пита на около на кого е бмв-то.И аз го 4ух отидох до него и му казах 4е колата е моя.Тои ми БАТКА "Ае батка АРЕ да ме измият преди тебе 4е бързам ВЕ".
Аз му казвам "Ако смениш тона няма проблем мини".
И този човек ми вика "На важен ли са праиш БЕ или викаш то от колата а"
Аз си замъл4ах и в този момент ми доиде реда и паркирах колата на плаца за миене и пак си седнах.Докато ми миеха колата седнах пак в кафето и ми се обади един приател и се разбрахме да доиде до тук да си измие и той колата и да се видим на по кафе.Измиха ми колата и я паркираха пред авто мивката.Дадоха ми клу4овете и си 4акам моя 4овек.
Измиха и Опела на онзи и тоя при излизане от автомивката подаде си4ката гас опуна ру4ната и колата му въртя 1 мин на място при което се се6тате 4е тя о6те мокрта цялата стана на гус се едно не е мита.
Напрао отка4их ама ко да праа да не ша го гоня тоя.
и тъй тва е някои хора не ги разбирам.

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 26 Юни 2008, 22:20

Хаха, вика показах му кое е марката :D БМВ 316 - тва ли е марката, онова дето върви колко ровер 214 Си и харчи 2 пъти колко него :D
Вика - карах със 180 - ми то повече не може тва ве! И да искаш няма : :D
Олее на вас Триста и шеснайскаджийте трябва да ви направят отделен форум, че тука можете да ми причините паркинсон на белия дроб от смях!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 26 Юни 2008, 23:29

Тоя от мивката си е просел шамарите яко.За къде бързаш вееее... я земи тоз..... в главата.
Те с тея астри и те станаха голфери май а?
Днеска съм седнал на МкДрайв и си хапвам дежурнитре 6 бургера и едно такова с астричка ама една синя очукана гледам го едва се вижда през джама седнал в една спортна седалка ама от тез дето на рали колите ги слагат с подпирки за каска от страни :winky: .И гледа на страни повече от колкото на пред 8) и забеляза 2-те мадами на съседната маса и ги зяпа и дава газ на астрата която бръмчеше като за 5 булида на Заубер и чака да се обърнат да го скиват колко е готин...е обърнаха се и като поотмина му видяха капачката на газовата уредба :lol: ... и всички много му се изкефиха на пича, е това е газарията не като нас тука само да си седим и да не обръщаме внимание на мадамите, много сме назаде.

Пък по авто мивките сякви има от гонака за пари до трева са ми предлагали по такива места докато чакам.

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 27 Юни 2008, 4:05

Хубу де.. и аз не карам БМВ, но съм фен на марката!Кво толкова ги псувате не моа да разбера има и селяни ама 3 страници за 1 голф.. :roll:

А за карането из града, дам.. не е правилно да се кара така, но .. всеки го прави.В понеделник вечерта към летището ходих и от Ал.Малинов надоло пред мен една е36 иС-че, пича си перкаше към летището със 170-80 + и аз след него, беше много яко (не е за хвалене, ама карах с БМВ-нцето), на 2-3 срещи съм идвал и като караш в колоната си е яко, фенщина.. усещането просто, трудно ще срещнеш Ескорт примерно и да си перкате по-бързичко и всъщност да е споко обстановката и просто да се наслаждавате от карането .. :twisted:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 27 Юни 2008, 8:34

bigmurzi написа:Хубу де.. и аз не карам БМВ, но съм фен на марката!Кво толкова ги псувате не моа да разбера има и селяни ама 3 страници за 1 голф.. :roll:

А за карането из града, дам.. не е правилно да се кара така, но .. всеки го прави.В понеделник вечерта към летището ходих и от Ал.Малинов надоло пред мен една е36 иС-че, пича си перкаше към летището със 170-80 + и аз след него, беше много яко (не е за хвалене, ама карах с БМВ-нцето), на 2-3 срещи съм идвал и като караш в колоната си е яко, фенщина.. усещането просто, трудно ще срещнеш Ескорт примерно и да си перкате по-бързичко и всъщност да е споко обстановката и просто да се наслаждавате от карането .. :twisted:

Там не сложиха ли камери / пътя за летището/?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Потребител
Аватар

Мнение от kamenst » 27 Юни 2008, 15:27

прошляци, малаумници и всякаква такава измет не карат само голф. Редовно ми се случва някакви фенчета на 3-та серия да се правят на супер гъзари, ама с дърти бракми. Голям процент от катастрофите стават от такива спортисти и спокойни хорица със слаби нерви. Един истински пич няма да се върже на простотията, а ще остави селянчето да пасе.

Потребител
Аватар

Мнение от Jabata77 » 01 Юли 2008, 13:27

голфа 1.3 карбуратор ли беше???И ми е мн. интересно колко време ги прави тия 180 с тоя умрел компакт??? :shock: :D :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Kregec » 01 Юли 2008, 14:21

Може да е умрял както казваш няма да споря с теб, но поне не пише дърволф. И със сигурност ги прави по барзо от дърволфа. :D

ентусиаст
Аватар

И още нещо!

Мнение от Kregec » 01 Юли 2008, 14:35

Незнам какво сте хванали като удавници за сламка за тоя компакт, бил такъв бил онакъв бил 1,6 двигател. Такъв съм решил такъв съм взел. Аз не го хваля че е няква супер бегачка, просто споделих едно преживяване с вас колегите а повечето ме изядохте, първо за скороста ( за което сте прави ), второ компата бил такъв бил онакъв ами такъв ама си е мой и му се кефя. Наистина има дърволфове и астри да не говорим за други японски автомобили които могат да накажат дори и някоя ИС-ка или 320. Но това е друга тема на разговор. Аз повече няма да споменавам какво може и не може компота, който е карал му знае възможностите. Имам идеи за някои подобрения по двигателя като например чипец и охлювче пък да видим какво ще се получи, когато съм готов ще се пусна една тема и тогава пак ще коментираме. Благодаря на всички и все пак не подценявайте 1.6 двигателите има потенцял във тях. Поздрави и безавариини километри

Потребител
Аватар

Мнение от Jabata77 » 03 Юли 2008, 15:00

От кои голф ги праиш по бързо 1.3 карбуратор ли ??? От него със сигорност АХХАХА :driving: ШЕФЕР СИ спор няма ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 03 Юли 2008, 20:14

някои обичат да наказват голфчета....
други пък обичат да разпъват бързи ис-ки и мощтни шестаци....
важното е да има игра :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 03 Юли 2008, 22:32

Aбе купон да става.Важното е да се чувстваш добре в колата, която караш, да ти пасва, да има тръпка.Аз не бих сменил BMW-то за друга марка.Тия спортни гоуфове не са за мен, ако ще свръхзвукова да вдигат.
Ма който си го кефят да си ги кара-въпрос на вкус.Както не можеш да се влюбиш в жена , която има идеалните данни, само заради тях-така и аз намирам в BMW нещо повече от статистика и ми е все тая как върви гоуфа или нисана и пр.Много хубави коли, ама нещо не ме влече към тях- сигурно защото съм прост и нямам вкус и не разбирам от коли.

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории