Защо се разпродават уникални е36,доиде ли края на една ера?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 20 Юни 2008, 15:19

Тука стана неква закачка между е36 и е30 а не трябва да е така никои не казва че е30 не е кола напротив,просто темата е за е36, е30 е велик модел и се радвам като видя некоя грамотна е30 аз лично карам е36 но тва не означава че не ми харесват е30-ките,напротив даже след час време тръгвам за Ловеч на състезание точно с е30-ка.За всеки модел си има ценители не мога да понасям когато има закачка между различни БМВ-та ,виж закачка между БМВ и опел по става :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 20 Юни 2008, 16:04

И аз не мисля,че е отминало времето на Е36те.
Най-малкото по автокъщите в Германия и Италия е пълно с такива,готови да зарадват някой нашенец.
И все още е твърде рано да говорим за класика при Е36.
Може би само М-моделите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 20 Юни 2008, 16:25

Братлета, немисля че ерата на е36 си отива, неизбежно е че и това ще стане, ама винаги ще има ценители и такива дето дават всичко от себеси за колите си и наистна ги правят с любов, точно както и при е30. Важното е че има хора като нас които са болни на тема БМВ и няма да позволят това да се случи, а тези селяни дето карат бмв само за да се направят на големи, утре ще се качат на някоя вектра или голф по нова годинака и пак ще са си селяни. Моята количка не е кой знае какво ама си я харесвам и не си я давам :) А за различните модели и седани и купета, мисля че всеки си има свое лично предпочитание, но това не го прави по малко фен :yes:

П.С. Селянин за мен е начин на държание и маниери, без значение дали си от село или не.Познавам хора от моя град дето са много по големи селяни от доста хора които живеят на село. Просто неискам да има обидени, не ме разбирайте погрешно ;)
Поздрави на всички БМВ манаци :D докато ви има БМВ ще е най-добрата кола :bchug:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 20 Юни 2008, 17:10

колеги всеки има свои възгледи и предпочитания! е30 е класика и ще остане такава, но на е36 не му е дошло времето. Факт е че е36 станаха адски масови в нашата държава, но това е вследствие на хилядите екземпляри, които се внасят за по 500-1000 евро изкупна цена и се продават за 4000 в що годе прилично състояние. Няма лошо в това, но също така нека забележим че за последните 8-10 години в държавата ни станаха промени и повече хора имат възможност да се оборудват с БМВ, най често е36.

Верно е, винаги ще има стремеж към по - ново и по - бързо, но за е36 този преломен момент нсе още не е настъпил, може би в следващите 5 и отгоре години ще станем свидетели на това как остават все по - малко е36ци, но аз лично не го вярвам, а и времето ще покаже ;)

БМВ убер айлес :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от 6efovete » 20 Юни 2008, 18:18

на мен ми се струва че Е36 си е извоювала мястото и ние тук си го разбираме най-добре.. а за просташките изказвания на разни измислени типове по чуждите сервизи... може роман да напиша. Скоро имах проблем с едното и разбира се в един сервиз на форд три часа трябваще да слушам тъпотиите на някакъв глупак .. "ама за кво ми била тая кола" ... "ама защо изглеждала така... " .. аз винаги съм си обяснявал тия кретенски теории като някаква завист че не карат това което ние имаме....
Последна промяна 6efovete на 20 Юни 2008, 18:22, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 20 Юни 2008, 18:19

Aз ако можех, щях да си купя Е46 купе. Ама не е разумно да си давам всичките пари за една кола, за това си карам Е36.

Като дойде времето, живи и здрави да сме, ще си продам Е36-ицата и ще си купя друга кола. Аз имам един Форд и още си го обичам, но не мога да си позволя да имам цял автопарк. Вечно мой, нали така казват, но все едно сега е излязал от завода...

Времената се менят, колите остаряват, ние също, вкусовете ни се променят. Ако мога, ще си купя CLK, ако мога - Porsche... дай Боже всекиму. И двете ми коли са ми кукли, аз си ги пазя, и се наслаждавам на всеки миг в тях. Като при жените ;)

Не знам защо се натяква някаква "маниащина". Вярно, обидно ми е да видя някаква Е36ица, която е в състояние "гробница" със доста "български" модификации по нея, но щом това прави човека щастлив, да е жив и здрав. Изумявал съм се как някои хора са склонни да дадат 30% над пазарната цена на една кола, за 10 килограма кит, стъкломат и аксесоари за един лев. Хората обаче не се променят, прасетата винаги само си грухтят и правят кочина... какво повече да се каже.

xls-файла за БМВ-то показва вече 8500лв, което е 50% над цената, за която е купих, знам че никой няма да ми даде толкова пари за нея, като дойде време да я продам. Аз обаче тези пари ги давам за комфорта и сигурността си, това си е моя преценка и никой не държа отговорен за това.

Пийте си спокойно ментичката на плажа, радвайте се на живота, карайте си количките и да сме живи и здрави!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 20 Юни 2008, 19:28

Всички искат да си сменят е36-та за по-ново BMW, аз па не ща, искам по-старо :!: :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: баба 323ти ,
Детайли за колата: hell rot!

Яко а?

Мнение от cesico » 20 Юни 2008, 20:39

Мойта 36-чка е кампактна ама за сметка на това 6е си я напрая финна кат бразилско гадже - до момента вси4ко съм си слагал чисто ново и 6е си я гледам - модела е супер и за това 6е си я оставя.Като има грижи 6е има и ползи.
Сяка6 да еба маика му са ги праили с характер теч коли.Не може да им отмине времето на тея Баварци.Имахме една дъртако4ина 315 - ка е тя е 26 годи6на още ярещам и мисля си зема една такава ама ма съмняава да намеря.
Та годините не правят колата - собственика и да му мисли.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 20 Юни 2008, 20:45

Позатрих малко офтопик :roll:
По принцип си знам,че такива теми нямат място в Е36,ама реших да пробвам.
Следващия път като ми се наложи да трия,направо ще е за последно :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 20 Юни 2008, 20:52

Мойта Йес-ка си ме кефи повече от е30.Може би ако карах е30 повече щеше да ме кефи е36...Всичко е въпрос на гледна точка. :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 20 Юни 2008, 21:07

TUZara` написа:Е36 е една от редките коли срещани по автокъщите...да не говорим за Купетата...говоря спрямо масовите автомобили.От месец и нещо си търся купенце що годе добро и няма .... четиривратки колкот искаш но купета няма.Ако обърнеш внимание 60 70% от обявите в мобиле са от частно лице не от автокъща.

Аз направо започвам да се чувствам виновна, защото като си купувах купето дори не обърнах внимание с колко врати е , просто ми хареса...... :mhihi: Незнам е аз защо, а беше единственото Е36 в автокъщата :)
А относно това дали сме склонни да ги сменяме, бих казала че в Е36 се наливат пари, не е като да няма проблеми и раздялата с този автомобил не е лесна....разликата лесно и бързо се усеща с по-новите, но чувството е друго...пък и както са казали хората и май ще излезе много вярно "В кола и жена започне ли да наливаш пари, не се зарязва просто така" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 20 Юни 2008, 22:01

Е36 е колата с наи-красивата визия,модела винаги ще си е актуален,дори и след 20 години.Защо в USA ги карат и им се кефят толкова?Защото ги ценят и знаят,4е дори новите модели немогат да постигнат този елегантен стил,красив и комфортен вътрешен дизаин и спортен дух,които откроява нашите коли от останалите.За мен това е наи-успешният модел на BMW.Е36 и вси4ки останали :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 20 Юни 2008, 22:02

Последното мнение да не се взема впредвид от останалите БМВ ентусиасти... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 20 Юни 2008, 22:20

Аз мисля, че скоро ще започнат да изчезват евтините и издухани Е36-ци и ще останат повече хубави екземпляри :D
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 20 Юни 2008, 22:53

Не мисля 4е отминава времето на е36, миналата седмица бях взел от братми кабриото да ме духне вятара малко, та направо си развинтиха главите да заглеждат колата, разбира се не мен 4е не съм много хубав :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E36