Вакантно място за администратор..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 06 Сеп 2004, 15:36

втория администратор е писал точно преди теб....... :idea: :idea:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 06 Сеп 2004, 15:59

Как може да подложите на съмнение ентусиазма на на един от хората създали тази МАГИЯ,която ни събира вече повече от 2 години.Да се вдигнете срещу човек благодарение на който всичко това тук все още не е станало бардак,и ако зависи от него никога няма да стане изпълнявайки задълженията си ПЕРФЕКТНО :shock: :!: ЗА бога та това е един невероятен човек и вие искате да лишите BMW общността създадена от шепа хора,част от която е и той самия,от един от най-чистите ентусиасти които познавам :!: Вземете поне да се замислите какво ще стане тук без него :!: :!: :!: Аз лично виждам само и единствено провал :!: Няма по-достоен човек от него за този пост,осъзнайте го :!: Хората са казали:"тая работа не е като оная работа" :!:
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Сеп 2004, 16:14

Туртурело, не мисля че ценза ти е такъв че да допускаш други хора да ти казват колко си или не си фен. Това е все едно някои на мене да ми го каже... Така че, ако наистина това ти е болежката- знаеш моето мнение по въпроса.

А ако просто повече не ти се занимава - това също го разбирам.

Но моето мнение като юзър тука е че не виждам причини за решението ти- но.. то си е твое. Лабиринта също ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 06 Сеп 2004, 17:35

Ми аз не знам кой е казал че Туртурело не става или е лош администратор :!: Аз специално винаги съм бил убеден че той е правилният човек за този пост и винаги успява да си върши работата прекрасно. Според мен мотивите за тази оставка са продиктувани от някои от решенията на Общото събрание..........
Всъщност ако въпросното събрание беше продължило да края си , т.е. ако имаше гласуване за Админи и приемане на нови членове , щях да предложа / а и много хора да ме подкрепят/ ЛУДИЯ ГСМ за втори/трети Админ след Туртурело :!:
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 06 Сеп 2004, 20:02

Ааааа, не :x Владо никой не е поставял под съмнение ТВОЯ ентусиазъм. Никой!!! Не знам какво ти е предадено :roll: но никой не е поставял под съмнение твоя ентусиазъм нито пък заслугите ти. А, това дали ставаш за админ или не, извинявай но това е меко казано нелеп въпрос. Ако нещо си се засегнал... кажи що бе човек :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

За Туртурело

Мнение от Mr Charger » 07 Сеп 2004, 10:44

Аз също моля Туртурело да остане администратор, защото е доказал, че се справя отлично! :!:
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 07 Сеп 2004, 12:09

аз съм нов във този форум и много немога да говоря по темата... но едно неразбирам ЗАЩО винаги в българия все нещо трябва да се дели един да по-по от друг и всякакви такива неща ... мен ако ме питаш си вършиш чудесно работата а и съм сигурен , че ще продължиш да си я вършиш по този начин а , че си фен ако някой се съмнява то той не те познава ама аре стига толкова от мен..PLEASE STAY ПИ4..

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Сеп 2004, 15:16

Остани Влади, аз те подкрепям също!

V8 Master
Аватар

Мнение от ~ Z L O B A R ~ » 07 Сеп 2004, 15:34

Май тук не е въпросът да му казвате,добре,Владо,хайде,остани-ами въпросът е как ВЕЧЕ да го накарате да остане......Ех,пичове,как сами се овъртате в проблеми!
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Сеп 2004, 15:56

:evil:
Аз не казвам хайде остани! Казвам че той трябва да си е админ и няма за какво да се коментира, който го е нервирал да си сърба попарата :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 07 Сеп 2004, 18:42

ако питате мене трябва да има поне двама-трима администратори които да следят за реда в този форум и то на смени

Туртурело велик си да знаеш :yes::yes::yes::wink::wink::bowdown::bowdown::bowdown:земи пусни за разискване в клуба темата за повече адмиснистратори или администратори на смяна(може и малко заплащане от членския внос или нещо друго си(ще го направите както го намерите за добре-вие си знаете, няма аз да ви давам акъл:wink:)

просто те разбирам - да дадеш толкова много за хората които харесват, уважават, почитат и карат BMW без да спираш цели 2 години наистина идва множко, така че заслужаваш отпуска и няма нищо лошо в това да си починеш малко-не си машина все пак:wink:

в тоя форум съм от има-няма два месеца и просто оценявам колко много си направил досега без да искаш нещо сууупер много от обикновения юзър и не бих искал точно ся най-готиния човек в целия форум да напусне

Братле, остани още, ние сме и ще бъдем с теб!!!:yes::yes::yes::yes:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 07 Сеп 2004, 19:27

Да кажа и аз нещо .. :wink:
В Клубния форум се изписаха доста неща по мой адрес с големи червени букви, с малки черни, чух доста неща казани зад гърба ми от хора, които съм смятал за близки и т.н. и т.н.
Разберете ме правилно - аз съм човек на думата, обещал ли съм нещо - правя го, хвана ли се да правя нещо - правя го от сърце и душа ... не е ли така - не се хващам! Попаднах в този форум малко след създаването му, дълго време четях и не пишех нищо, след това започнах да взимам участие в Car Audio форума, защото ми беше най-ясната тема, след това Андро ми предложи да бъда модератор там, после станах такъв и на Основния Форум и след известно време станах Администратор. До преди 2 месеца смея да твърдя, че съм чел всяко едно мнение, на всеки един потребител от създаването на форума ... вижте колко са те на брой .. Винаги съм се възхищавал на този форум, на обществото, което създадохме тук, на приятелските ни отношения, на това, което сме постигнали заедно заради чистата неподправена идея! В един момент постигнах и една от мечтите на живота си - да работя нещо (каквото и да е) свързано с автомобилите и в частност с BMW.. по-близките ми приятели от форума знаят как успях да стигна до тази работа. Трима от Вас, които бяха с мен при заснемането на тв предаването, където бях избран станаха свидетели на оригиналния дубъл при класирането ми ... този който излъчиха беше втория .. първия го отрязаха, защото ми потекоха сълзи от щастие (не ми пука какво ще си мислите за мен в този момент) - бях най-щастливия човек на Света! След всички премеждия и емоции около този Клуб и Форум, се появиха хора, които подложиха ентусиазма ми на съмнение, започнаха да се пишат и говорят грозни неща като това, че нямам BMW не ме прави ентусиаст като всички останали.. това е немога да го понеса! Нали знаете как в един момент нещо във Вас се пречупва? Нямам желание да пиша от сърце и да споделям примери, защото те няма да върнат магията в мен! Не премахването ми от Управителния съвет е причината да искам да бъда сменен от администраторския пост. Не ме интересува мястото в УС. На миналото събрание бях предложен, защото просто нямаше кой да застане там! Не присъствах на Събранието, което мина, защото неможах да откажа на семейството ги отменя в един ангажимент! За мен семейството и приятелката ми са над всичко останало! Каквото искат да говорят всички, които не им допадам - това няма да се промени! Мога още много да пиша и давам примери, но ме боли сърцето и съм огорчен! Подчертавам желанието ми да не бъда вече администратор няма абсолютно нищо общо с премахването ми от УС!!! Дори, когато ми се обадиха да ми кажат, вместо да кажа "здравей", попитах "махнаха ли ме" .. Опитах се милиони пъти да обединя хората, да обясня, че няма какво да делят в този клуб, просто не очаквах такова развитие! Не очаквах, когато говоря с някого очи в очи да получавам усмивки, а зад гърба да ми забиват нож ..

Благодаря, на всички за добрите думи, но съм взел окончателно решение и няма да го променя!

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 07 Сеп 2004, 20:10

ти си достатъчно голям да си имаш собствено мнение и да избереш кое е най-доброто решение за тебе...аз не мога да ти кажа,остани моля те и така нататък...с този никнейм влизам от година и нещо пък имах още един ник ама го забравих и затова влизам с този така че да няма приказки от рода ти си млад ентусиаст и подобни глупости...мисля че съм ясен до тук,нали?

Сега колкото до другата част дали да останеш или не това е твое решение...ако си избрал да се махнеш никой не може да те разубеди в това а ако си избрал да останеш бъди готов да слушаш подобни критики като тези който приказват.Така че всеки си прави свойте изводи и решения. Според мене обаче ако бях на твоето място и да слушам подобни глупости (поне да изкарвах някой лев от това) и да ми се правят на "аз съм най-великия ъзер тук и най-стария" тогава щях да му тегля една майна на всичко и да си гледам своя кеф...И да не посещавам БМВ-форума и да не ходя по сбирки това не ме прави по-малко ентусиаст отколкото са останалите...А не да гледам тая простотия в Неделя например в Лаута старите кучета в единия край а пък останалите т.нар. "млади ентусиасти" да стоят в другата страна като въшльовци само и само щото не са членове или имат регистрация от рода на една година и нещо...Е извинете пичове ама да ви еба сбирката..Ама в краен случай аз си избирам дали ще ходя или не...Аз избирам дали ще изкъртам колата от дрифтове,бърнаути и такива подобни...Ако не ги правя по-малко ентусиаст ли ме прави това?? :x

Пък ако в Неделя причината беше нещо друго тогава извинявам се предварително.Надявам се да сте разбрали какво искам да Ви кажа и да няма недоразумения. Какво ще правиш скъпи Туртурело това е твоя работа никой не може да ти каже какво да правиш...Пък който е казал че само защото нямаш БМВ нямаш право да влизаш е сорка батка ама това е най-великия тъпан във виртуалния свят :lol: айде да си жив и здрав и не обръщай внимание на тези които ти забиват нож в гърба..Това можеше да ти се случи и извън форума.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 07 Сеп 2004, 23:44

аз мисля че Туртурело сам решава какво да прави...единственото нещо което мога да кажа е ,че е най-добрия админ който съм виждал в форум....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 07 Сеп 2004, 23:59

grnka написа:........................

Много, ама мноооого вярно! :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум