Гуми Мишлен....мнение!??
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Еми аз мога да кажа за гумите им за мотор, че не струват. Не държат и се износват много ( може би заради недърженето ).
На брато на кадето има 4 чистак бърсак енерджита и се намлати с тех в една е36-ца на София-Търново, щото не спреха грам, беше дъжд. На сухо са идеал петров.
Камионджийски не струват по мненията на много камионджии. Слага се файрстон на камионите, поне на всички които съм имал досег до тях.
Май като общо мнение не са нищо особенно.
Имахме 4 служебни с такива гуми, след 15К км нищо не ставаше от тех, беха като шише от кола от ония по 1.5л от едно време. Гладки и твърди.
На брато на кадето има 4 чистак бърсак енерджита и се намлати с тех в една е36-ца на София-Търново, щото не спреха грам, беше дъжд. На сухо са идеал петров.
Камионджийски не струват по мненията на много камионджии. Слага се файрстон на камионите, поне на всички които съм имал досег до тях.
Май като общо мнение не са нищо особенно.
Имахме 4 служебни с такива гуми, след 15К км нищо не ставаше от тех, беха като шише от кола от ония по 1.5л от едно време. Гладки и твърди.
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
ами работих 2 лета в гумаджийница мисля , че продадохме около 5 6 комплекта ... , а тия които ги купиха сяка седмица идваха с кафенца . Рядко се пристрашават да дадат малко повече пари за гума , но тези които са дали не съжаляват
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
гледах новите мишлен и се консултирах с експерт, нещо куц каучук в последно време, верно като пластмаса...
за мен лично континентала е добра гума.
за мен лично континентала е добра гума.

- Azrail
- UFO Pilot
-
Аз пък лично от пилот спорт 2 съм от доволен-предоволен...
Скиса, направо за камионджийските гуми можеше да питаш - ще ти кажа утре

MORE BEER!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Azrail написа:Аз пък лично от пилот спорт 2 съм от доволен-предоволен...
питам,питам...!!
мен за камионите ми трябват! за колата си знам,ма понеже предположих,че нема много тираджии от вас ,за тва питам по принцип да събера впечатления.!
- Azrail
- UFO Pilot
-
Пиша тука, щото ме мързи да пиша ЛС.
Ето какъв отговор получих:
Зависи за какво ще ги използваш тези камиони. Много зависи. Ако вземеш Мишелин и ги караш по прекрасните български пътища, по села и тн - (пресен случай, 2 скъдрани гуми) - като скъсаш някоя - де ще му излезне края... 1000 кинта + е едната. Като удариш чертата - все едно услуга си му направил на човека за твоя сметка. По европейските аутобани проблем няма - въпреки че пак няма смисъл. Ползват се Бриджстоун и Континентал, за ремаркетата някакви китайски (марка не ми казаха) - вършат перфектна работа. За издръжливостта на гумите (като навъртян километраж) - разликата е толкова малка, че може да се пренебрегне.
Това ми го каза превозвач, който е 15+ години в бизнеса и има десетки камиони - всякакви.
Надявам се да съм бил полезен.
Ето какъв отговор получих:
Зависи за какво ще ги използваш тези камиони. Много зависи. Ако вземеш Мишелин и ги караш по прекрасните български пътища, по села и тн - (пресен случай, 2 скъдрани гуми) - като скъсаш някоя - де ще му излезне края... 1000 кинта + е едната. Като удариш чертата - все едно услуга си му направил на човека за твоя сметка. По европейските аутобани проблем няма - въпреки че пак няма смисъл. Ползват се Бриджстоун и Континентал, за ремаркетата някакви китайски (марка не ми казаха) - вършат перфектна работа. За издръжливостта на гумите (като навъртян километраж) - разликата е толкова малка, че може да се пренебрегне.
Това ми го каза превозвач, който е 15+ години в бизнеса и има десетки камиони - всякакви.
Надявам се да съм бил полезен.
MORE BEER!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз съм карал две зими със зимен Мишелин и бях доволен.Летни също съм карал Мишелин Пилот и бях доволен
Добри гуми са
Георги Пенчев

Георги Пенчев
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2