Ето затова "баварец" стана мръсна дума...
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dobri_bozhilov
- Потребител
-
Ето затова "баварец" стана мръсна дума...
Вчера на ул."Оборище" едно келеме с ново светло синьо спортно БМВ се влачи по улицата. Буквално се влачи. И един рейс - №72, тръгва да го изпреварва. И точно когато се изравни с него, и тръгва да го задминава, оня изшпорка колата зверски. Дръпна рейса... Стоим отстрани двама, гледаме и се маем... Всичко това става точно пред училището - испанската гимназия. Споменатите реплики няма да ги повтарям тук, сещате се...
Една от върховите марки в автомобилостроенето се превръща в марка на боклуците, заради такива като тоя. Ако в Мюнхен си направят проучване кой купува БМВ в България и какъв имидж създава, ще забранят продажбите тук.
Една от върховите марки в автомобилостроенето се превръща в марка на боклуците, заради такива като тоя. Ако в Мюнхен си направят проучване кой купува БМВ в България и какъв имидж създава, ще забранят продажбите тук.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ще...!!ма мое и у некой да го тресне!
и аз имам пресна случка!вчера. в казичене! Е30ка със стикери. правя обръщане на тясна улица и няма как да го направя от веднъж.кьораво пиле и кола нема на улицата и тъкмо застанах и колегата дойде ,наближи,почти спря и след това за малко щеше да ме отнесе отзад .
може би щото съм с форд...!?!? а ,колега! ако бех с петицата щеше ли да ме пуснеш....!? много ли беше спешно да идеш до шела 12сек по-рано...!?
питам-нема зор!!! би ли ми казал какво да обясна на сина ми-защо този колега щеше да ни удари вместо да му махнем за поздрав или за благодалност ,че е изчакал на пуста улица да се дръпнем ,за да мине.....!?
и аз имам пресна случка!вчера. в казичене! Е30ка със стикери. правя обръщане на тясна улица и няма как да го направя от веднъж.кьораво пиле и кола нема на улицата и тъкмо застанах и колегата дойде ,наближи,почти спря и след това за малко щеше да ме отнесе отзад .
може би щото съм с форд...!?!? а ,колега! ако бех с петицата щеше ли да ме пуснеш....!? много ли беше спешно да идеш до шела 12сек по-рано...!?
питам-нема зор!!! би ли ми казал какво да обясна на сина ми-защо този колега щеше да ни удари вместо да му махнем за поздрав или за благодалност ,че е изчакал на пуста улица да се дръпнем ,за да мине.....!?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
X-citer написа:Колегата с Е30-ката беше ли с огъната предна лява врата?
ми не видях вратата -беше четриврата с двоен ауспух...! имаше стикер на задният джам. тръгна откъм гробищата на към църквата и точно там щеше да ми се качи отзад...
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
той
тоя си е сложил стикера., щото дава 5 коня в мирно време, и 10 коня на Калояново по време на събора...
и факта че има стикер не го прави колега ентусиаст...

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Примери много...ма аз кво да кажа, като карам е36, дето взеха да им викат новите голфове...Наскоро жена ми ми припомни една случка. Говорим си една събота с нея ква кола съм си харесал (карах още е30-ката и и обяснявах за е36 купе) и и показвах снимки разни, глупости, ма жена - от снимки не разбира, та накрая и викам "айде ставай обличай се и тръгваме да обикаляме по улиците и като видим такава, ще ти я покажа"...и обикаляхме София точно 3 часа и половина, докато срещнем е36 купе...и досега го помня - едно сребристо 320...А не беше толкова отдавна - лятото на 2005-та...и не бяха чак толкова по-скъпи е36-ците...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Ето затова "баварец" стана мръсна дума...
dobri_bozhilov написа:Вчера на ул."Оборище" едно келеме с ново светло синьо спортно БМВ се влачи по улицата. Буквално се влачи. И един рейс - №72, тръгва да го изпреварва. И точно когато се изравни с него, и тръгва да го задминава, оня изшпорка колата зверски. Дръпна рейса... Стоим отстрани двама, гледаме и се маем... Всичко това става точно пред училището - испанската гимназия. Споменатите реплики няма да ги повтарям тук, сещате се...
А там не е ли забранено изпреварването

Това че въпросната кола е била БМВ нищо не означава... невъзпитани шофери има с всякакви коли, ежедневно ги срещаме по улиците (дори и ние правим някои непозволени неща). Не смятам че трябва да се слагат притежателите на една марка автомобили под общ знаменател (дори и на ГОЛФ с ПК регистрация

Още повече че повечето БМВта се купуват на старо и едва ли от БМВ АГ могат да ги контролират в какви ръце попадат

Така че очите на 4-ри и умната с педала на газта

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Човеко,това е домашен тормоз,ше те докладваме на Амнести Интернешънълsomeone написа:айде ставай обличай се и тръгваме да обикаляме по улиците и като видим такава, ще ти я покажа"...и обикаляхме София точно 3 часа и половина, докато срещнем е36 купе..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Bogat-Beden написа:Човеко,това е домашен тормоз,ше те докладваме на Амнести Интернешънъл![]()
Как, бе, супер си и беше...по добре ли щеше да и е да си седи в събота у нас да гледа некви сапунки и морета от лубов...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Ето затова "баварец" стана мръсна дума...
dobri_bozhilov написа:с ново светло синьо спортно БМВ

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- dobri_bozhilov
- Потребител
-
Вярно е че боклуци има с всякакви коли, просто този случай беше много яка надувка. А то отделно и някой като си е взел спортно БМВ кабриолет, явно го е взел за надувка. Ама да прави простотии по улиците, става супе грозно. Голям подвиг - да дръпнеш някакъв дизел рейс със спортна кола, направена да се мери с Поршета...
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Би ли уточнил какво разбираш под "спортно" БМВ? Нещо такова ли?
Само, че светло синьо?Защото това не е спортно, а само изглежда такова.
Благодаря предварително.
RESPECT
by t060

Само, че светло синьо?Защото това не е спортно, а само изглежда такова.
Благодаря предварително.
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2