Защо се разпродават уникални е36,доиде ли края на една ера?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Защо се разпродават уникални е36,доиде ли края на една ера?
Пичове отварям една чисто спамерска тема и искам да чуя вашите впечатления!
Доиде ли момента когато е36 ще започне да отстъпва ролята на най-масов автомобил и постепенно както е30 ще остане само за ценители?
И в този ред на мисли защо много от колегите разпродават своите найстина красиви е36-ци правени с много-много повече пари от колкото се продават?Защо?Обезличи ли се е36,не правят ли хората разлика между добрите и красиви е36-ци и боклуците който масово се търкалят?
Защо много от колите ни будят подигравка главно като цена,следвана от годината и т.н!
Пресен пример карам моята кола да и сменят гумите,слизам при майсторите вдигнали колата и се сабрали 20 души и гледат!Питам ги какво има момчета?
Отговор''Е такова старо БМВ и нито грам ражда от долу и толкова запазено не бяхме виждали'' и следват поздравляния хвлаби и въпроса колко ти излезе и като споменах цената, последва: ''Аве ти луд ли си?Как може да дадеш толкова пари за тази прогнила кошница?Толкова пари можеше да си купиш другия модел?Ти си луд?
Защо са такива хората защо винаги трябва или ''еее тя без пари сигуно е дарак'' или ''ааа много пари сигурно е дарак'' или ''всеки циганин има такова''!
Няма ли вече ценители и всичко ли се опорочава в тази държава?
П.С:Ако модовете прецент нека да заключат темата,няма лошо!Просто искаше ми се да си поговорим малко за модела,омръзна ми от ГАС/ИМА , НЯМА,ДА СЛАГАМ ЛИ/,СЧУПИ СА,НЕ ВЪРВИ И Т.Н!
П.С:Защо има толкова злоба към цените и колите ни?
Доиде ли момента когато е36 ще започне да отстъпва ролята на най-масов автомобил и постепенно както е30 ще остане само за ценители?
И в този ред на мисли защо много от колегите разпродават своите найстина красиви е36-ци правени с много-много повече пари от колкото се продават?Защо?Обезличи ли се е36,не правят ли хората разлика между добрите и красиви е36-ци и боклуците който масово се търкалят?
Защо много от колите ни будят подигравка главно като цена,следвана от годината и т.н!
Пресен пример карам моята кола да и сменят гумите,слизам при майсторите вдигнали колата и се сабрали 20 души и гледат!Питам ги какво има момчета?
Отговор''Е такова старо БМВ и нито грам ражда от долу и толкова запазено не бяхме виждали'' и следват поздравляния хвлаби и въпроса колко ти излезе и като споменах цената, последва: ''Аве ти луд ли си?Как може да дадеш толкова пари за тази прогнила кошница?Толкова пари можеше да си купиш другия модел?Ти си луд?
Защо са такива хората защо винаги трябва или ''еее тя без пари сигуно е дарак'' или ''ааа много пари сигурно е дарак'' или ''всеки циганин има такова''!
Няма ли вече ценители и всичко ли се опорочава в тази държава?
П.С:Ако модовете прецент нека да заключат темата,няма лошо!Просто искаше ми се да си поговорим малко за модела,омръзна ми от ГАС/ИМА , НЯМА,ДА СЛАГАМ ЛИ/,СЧУПИ СА,НЕ ВЪРВИ И Т.Н!
П.С:Защо има толкова злоба към цените и колите ни?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ми аз не виждам да се разпродават.Единствената,която се продаде е
328-цата на STR-а,обаче ако видиш купето му Е46 328 ще разбереш защо
Това,че другите са пуснати във форума не значи,че целта е точно продажба.
Поне според мен.
328-цата на STR-а,обаче ако видиш купето му Е46 328 ще разбереш защо

Това,че другите са пуснати във форума не значи,че целта е точно продажба.
Поне според мен.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
И аз се замислих след обявата на коиота- маи залязва ерата Е36
но остава легендата Е 36- както стана и с феноменалния модел Е 30-
ше останат постепенно перфектните екземпляри- в ръцете на маниаци- и даже по-добре ще стане-Е36 да остане във фокуса само на ценителите и за ценителите..................
При тези мои думи-малко ми се дорева да го е**-така едно време ми се рева като се разделих с Е 30-ката и постепенното им изчезване от улиците -ама сега като мине някоя расова Е 30-ами повече се заглеждам по нея отколкото по някоя Е 90 примерно-няма я харизмата
ОТ ТУК НАТАМ -все напред и нагоре към обявяването и на Е 36 за легенда........
но остава легендата Е 36- както стана и с феноменалния модел Е 30-
ше останат постепенно перфектните екземпляри- в ръцете на маниаци- и даже по-добре ще стане-Е36 да остане във фокуса само на ценителите и за ценителите..................
При тези мои думи-малко ми се дорева да го е**-така едно време ми се рева като се разделих с Е 30-ката и постепенното им изчезване от улиците -ама сега като мине някоя расова Е 30-ами повече се заглеждам по нея отколкото по някоя Е 90 примерно-няма я харизмата

ОТ ТУК НАТАМ -все напред и нагоре към обявяването и на Е 36 за легенда........
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Ще ти кажа защо има злоба за цените защото всеки втори абич взе да докарва коли,напълниха автокъщите и продават тия навеси през 100-200лв. и аиде пак обратно затова и цената на Е36 падна много.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
и кво му е ценителското на 318yes или 320 цупе 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
е що не взе някоя от 28ците дет се продаваха...ако още не си намерил цупе.мога да ти предложа една///м-ка 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Защо се разпродават уникални е36,доиде ли края на една е
Nukem написа:Пичове отварям една чисто спамерска тема и искам да чуя вашите впечатления!
Съмнявам се... по-скоро ти прави впечатление, че няколко "лачени" Е36-ци от форума ще си сменят собственика, щото той вече има желание да кара нещо по-ново/по-бързо... няма нищо лошо в това... но това не значи, че масово се подменят Е36 за Е46 например... btw аз никога няма да си сменя лаченото Е36 за Е46 седан от годините преди 2002 (facelift)... някое E46 Coupe по-може (щото и то както при Е36 е по-различно от седан-а), но седан-а например за мен е голямо дърво... както и Е39 преди фейса... не говоря за возия или екстри, ми за визия и усещане за колата...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Чакайки да ми стане готова 30-ката, 36-цата ми се струва направо отвратителна
Чесно, а вече няма какво да се прави по нея, перфектна е и даже взимам само кусури да намирам 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Наистина се изля много помия върху седаните но мисля че всеки си харесва неговия модел затова така реагира.А за Е36 не мисля че и отминава ерата.Винаги ще има хора които ще ги харесват но няма да имат възможност да си ги купят.А има и такива които не са карали никога Е36 а плюят постоянно за тях , затова ние не трябва да разрешаваме да се забрави този модел.Това е.
Юзър написа:и кво му е ценителското на 318yes или 320 цупе
А че кво му е ценителското на е30то..

One passion,one car,one life...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
абе истината е, че всеки, който има Е36, колкото и да е запазено като се повози на по-ново или по-висок клас БМВ и му става ясно всичко, и съответно предпочита вместо да плаща за е36 да плаща за е46 или Е39...
Е36 е модел дет се прави от началото на 90-те и все още има актуален външен вид (когато се вкара някой лев), доза лукс и достатъчно надеждност. Карал съм какви ли не коли, от лусозни до всякви тучове и БМВ-то си е БМВ.
Е да има я и българската селяния, злоба, завист, и "селянин с БМВ", ми да то като си селянин с БМВ само привличаш повече вниманието, но с лада или с кенеф пак си селяни....
Е36 е модел дет се прави от началото на 90-те и все още има актуален външен вид (когато се вкара някой лев), доза лукс и достатъчно надеждност. Карал съм какви ли не коли, от лусозни до всякви тучове и БМВ-то си е БМВ.
Е да има я и българската селяния, злоба, завист, и "селянин с БМВ", ми да то като си селянин с БМВ само привличаш повече вниманието, но с лада или с кенеф пак си селяни....
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5