проблем....
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
проблем....
пфф нз дали е тук мястото приятели , но искам да споделя нещо с вас .
Вече 7 8 месеца съм без момиче до мен последното малко трудно го преживях , алкохола вече ми омръзна . Момичетата ме отбягват с почти всички кикбоксъорчета в Шумен е така , дайте ми некъв сериозен мъжки съвет
п.с 174 см 75 кг 42 бицепс 118 гръдна ... лице боксъорско .. или всички момичета вече са мн притенциозни или аз не ставам

Вече 7 8 месеца съм без момиче до мен последното малко трудно го преживях , алкохола вече ми омръзна . Момичетата ме отбягват с почти всички кикбоксъорчета в Шумен е така , дайте ми некъв сериозен мъжки съвет
п.с 174 см 75 кг 42 бицепс 118 гръдна ... лице боксъорско .. или всички момичета вече са мн притенциозни или аз не ставам

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ти да не живееш в Тракията в Шумен ве ,колега
Какво ми говориш за теа жаби настъпани шуменките
,няма една на себе си да е..Сичките са здухани и леш....Махай се от Тъпоград колкото моеш по-бързо и забравяй за случката,там се прибирай само за купон и да се видиш с родата 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Prekysvach
- ентусиаст
-
нямам години за книжка иначе до ся да съм си взел спестяванията за баварка и да съм духнал
п.с не ми харесва тоя град , колко по-малки градове успяват да се съберат поне 10 човека аз постнах тема преди 3 4 дена да се съберем и в шумен но чесно казано съм много отчаян и от града и от страната си -- шибаните политици и егоистичния народ продължават да събарят една красива и велика държава

п.с не ми харесва тоя град , колко по-малки градове успяват да се съберат поне 10 човека аз постнах тема преди 3 4 дена да се съберем и в шумен но чесно казано съм много отчаян и от града и от страната си -- шибаните политици и егоистичния народ продължават да събарят една красива и велика държава

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Prekysvach написа:нямам години за книжка иначе до ся да съм си взел спестяванията за баварка
не се притеснявай млад си още щом нямаш 18 ще ти върже някой ден
а това със спестяванията просто си го избий от главата

предполагах че на 16-17 вече трябва да си се осъзнал и поориентирал малко в ситуацията ама уви. Явно има още доста да се учиш.....особенно за това че една кола не се купува и поддъжа със спестяванията от училище

Пич, важното е да се държиш като МЪЖ, не е важно каква ти е ръката, дали бицепса ти е като на моята кола гумите и прочее...ако си тъп и не можеш да обелиш 2 лафа, без да се лигавиш, дори и да изглеждаш като Рони Колмън, пак няма да задържиш момиче до себе си...намали тъпотиите, ако нямаш какво да кажеш по добре си мълчи и мисля че няма да се оплакваш от липса на внимание...
Аз може да съм обикновен дришльо ама не се оплаквам от липса на женско внимание...сигурно защото знам какво да кажа...
Аз може да съм обикновен дришльо ама не се оплаквам от липса на женско внимание...сигурно защото знам какво да кажа...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Малък си още, затова, нема се косиш
На мен на 16 също трудно ми връзваха. Просто времената са такива, че твоите връстнички си падат по по-големи батковци. Към 18 ще почнат да ти връзват, а след 25 идва пика - ще ти връзва всичко от 16 до 36
Между другото - Шумен е моя роден град... Но от 3-годишен не живея там

На мен на 16 също трудно ми връзваха. Просто времената са такива, че твоите връстнички си падат по по-големи батковци. Към 18 ще почнат да ти връзват, а след 25 идва пика - ще ти връзва всичко от 16 до 36

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ACCELERATOR написа:а след 25 идва пика - ще ти връзва всичко от 16 до 36![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
а след 25 идва пика - ще ти връзва всичко от 16 до 36 muhihihihi muhihihihi muhihihihi
Значи от септември ги почвам:)

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Prekysvach
- ентусиаст
-
и ся от всичко написано до сега разбрах че трябва да чакам 25 , а до тогава само с колата ......
искам и нещо русо в нея нищо , че е трабант !!

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Prekysvach написа:и ся от всичко написано до сега разбрах че трябва да чакам 25 , а до тогава само с колата ......искам и нещо русо в нея нищо , че е трабант !!
Трудно, ще стане като се има в предвид че повечето РУСИ жени и на шкода октавия не се качват......

Сега сериозно,
- Задай си въпроса защо не връзва?
- Оглеждай се в твоите приятели защо ИМ връзва?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3