Разходка до Пловдив?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Якооооууууууу
MADVANIO тебе те търсиха от бреговата охрана, че си правил някакви големи вълни и си вдигал пушек с кораба
П.С. Пионерчо идвал си до Хасково и не си се обадил? Жалко, че късно видях поста на колегата иначе можеше да се видим с него и с теб

MADVANIO тебе те търсиха от бреговата охрана, че си правил някакви големи вълни и си вдигал пушек с кораба

П.С. Пионерчо идвал си до Хасково и не си се обадил? Жалко, че късно видях поста на колегата иначе можеше да се видим с него и с теб

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Ама той се целеше само в софиянци бре не го заяждайте сега. Ела па на новобранци като ония с оранжевото.
А иначе Спарко комбайнер стана по едно време. Гледаме с Брейтън по едно време един карт коси ли коси ливадата до нас.
А иначе Спарко комбайнер стана по едно време. Гледаме с Брейтън по едно време един карт коси ли коси ливадата до нас.

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Спарко няма задръжки, щом изхвърли братовчед си от пистата... 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
MOPKOB: Ама той се целеше само в софиянци бре не го заяждайте сега. Ела па на новобранци като ония с оранжевото.
Абе аз не съм софиянец ама и мен ме завъртя на старта
Да отвърнеш на злото с добро е доста тънък начин да си отмъстиш
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4