Проблемче с уЙндоуса
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Проблемче с уЙндоуса
Проблемата е следната, включвам компютъра, цъкам си на моят "юзър" и почва да си мисли и да се логва..но заби и го рестартирах.След рестарта се логна по-бавно от обикновено и все едно имах "прясна" инсталацийка на джама, никакъв софтуер инсталиран, никакви файлове, нищо..
За софт-а, майната му, ще си го кача пак, но имах доста голям архив от снимки и картинки, които си бях събирал с години.. опитах с някакъв систем рестор от биоса, но брада.. дайте идея как да си ги върна, че става въпрос за над 15гб, някой от които няма от къде да си ги взема пак..
Ако има значение, изключвал съм компютъра след това, май имаше някакво значение за рестор-а
п.с. Бекъп му е майката ама ..

За софт-а, майната му, ще си го кача пак, но имах доста голям архив от снимки и картинки, които си бях събирал с години.. опитах с някакъв систем рестор от биоса, но брада.. дайте идея как да си ги върна, че става въпрос за над 15гб, някой от които няма от къде да си ги взема пак..
Ако има значение, изключвал съм компютъра след това, май имаше някакво значение за рестор-а

п.с. Бекъп му е майката ама ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
там са си фаиловете
само трябва да ги потърсиш
най вероятно ти е създал нова папка за юзера.
потърси в C:\Documents and settings\"името на юзера" какво има там
дали не са ти там снимки и тн
само трябва да ги потърсиш
най вероятно ти е създал нова папка за юзера.
потърси в C:\Documents and settings\"името на юзера" какво има там
дали не са ти там снимки и тн
- bigmurzi
- драфтаджия
-
Нем.. свободен си е хард-а, аз преинсталирах уЙн-а преди 2-3 дни и сега си е точно като след реинстал, чистичко и подредено.. но повече чистичко .. 

ами ако си делнал партишЪна забрави да си видиш снимчиците..
иначе трее да си ти е на ц ма как да проникнеш съм забравил вече
иначе трее да си ти е на ц ма как да проникнеш съм забравил вече
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Вече можеш спокойно да забравиш за файловете ти.
Това, което трябваше да направиш е или буут диск да стартираш компютъра, или да преинсталнеш уиндоус като рековъри, в смиисъл - без форматиране на диска.
Това, което трябваше да направиш е или буут диск да стартираш компютъра, или да преинсталнеш уиндоус като рековъри, в смиисъл - без форматиране на диска.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Другия вариант да ги извадиш е да закачиш харда на друг комп ида си ги копираш ,НО ако юзера е имал пас забрави
Аз не разбирам що за хора не си държат харда разделен на два дяла и важните неща на втория ,няма шанс да ги загубиш освен ако не бъгне харда

Аз не разбирам що за хора не си държат харда разделен на два дяла и важните неща на втория ,няма шанс да ги загубиш освен ако не бъгне харда

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колега я се разрови из тази папка "C:\Documents and Settings" там трябва да ти е юзъра който ти се е прецакал.Мен тоя номер тъпия джам ми го правеше 2 3 пъти след преинстала ама засега захапа и крета горе долу 

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- bigmurzi
- драфтаджия
-
vld написа:Другия вариант да ги извадиш е да закачиш харда на друг комп ида си ги копираш ,НО ако юзера е имал пас забрави![]()
Закачах го харда на друга машина, няма ги и мястото е свободно имам си 20гб сбободно пространство на партишана и фреш инсталацийка на windows-а. Имам си партишани, но просто до сега не мислех, че може наистина да изчезнат файлове..връщал съм си изтрити неща, ама с тези не стана..

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колега на това му се вика General Master Error. Демек за да не се прецака партишана (да ти цъфне голям и хубав bat-сектор) се затрива информацията на него. На мене ми го направи този проблем в 2 последователни дни на 2-та партишана преди година година и нещо. hdd-то го прави като види много зор, я му топло, я имало малко конденз по него. Оправия няма или ако има някой да сподели в темата.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
13 мнения
• Страница 1 от 1