ДАИТЕ МНЕНИЕ BMW РЕИСАРИ !!!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Трябва да са ти ясни някой неща.
1 Няма да можеш да намериш читава е30 325-ца защото всичките ги водят 200 коня а те немогат да мръднат щото са на по 100 години. Тези които не са в това състояние не се продават.
Ако купиш е36 316 318 и ис НЕ СТАВАТ ЗА ИСТИНСКИЯТ ДРИФТ. От тях м40 1.6 ; 1.8 8 клапана и м42 1.6 , 1.8 16 клапана им трябва по едно турбо на 0.7 бара за да заработят като хората и да можеш да ги караш спокойно тоест - поне 3500 върху цената на колата, ако не хванеш промоция.
Ако купиш е36 320 6 цилиндъра - първо не е V-образен ,а редови ,второ трябва да го разтовариш седалки кори инструменти ,всичко вън. неговият диф е 3.45 , сменяш го с число до 3.90 нагоре става безмислено къс. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е ШПЕР ДИФА. Има хидравлика и това е голям плюс и е много удобна за дрифт ,но сам ще видиш че и е тежко на 2.0 литровият двигател да прави малко по сложните трикове.
Ако си купиш е36 325 това няма какво да го коментирам - слагаш шпер 3.45 и си рисуваш по улиците като пич.
Ако си купиш е30 320 - трябва да е запазено за да върви ,или да е като едно от мойте бивши с 6 компресия, според мен при него няма много за разтоварване, отново къс диференциял, но се появаява и друг проблем за сериозните носения по завой когато трябва рязко да се смени посока (* голяма част нямат хидравлика) , незная за другите колеги ,но на мен не ми е нито лесно нито удобно да карам без нея.
Виж конкретна идея в снимките от профила ми - аз си сложих мотор м50б20 от е36 в е30 и си сложих хидравлика и ужасно къс диф.
1 Няма да можеш да намериш читава е30 325-ца защото всичките ги водят 200 коня а те немогат да мръднат щото са на по 100 години. Тези които не са в това състояние не се продават.

Ако купиш е36 316 318 и ис НЕ СТАВАТ ЗА ИСТИНСКИЯТ ДРИФТ. От тях м40 1.6 ; 1.8 8 клапана и м42 1.6 , 1.8 16 клапана им трябва по едно турбо на 0.7 бара за да заработят като хората и да можеш да ги караш спокойно тоест - поне 3500 върху цената на колата, ако не хванеш промоция.
Ако купиш е36 320 6 цилиндъра - първо не е V-образен ,а редови ,второ трябва да го разтовариш седалки кори инструменти ,всичко вън. неговият диф е 3.45 , сменяш го с число до 3.90 нагоре става безмислено къс. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е ШПЕР ДИФА. Има хидравлика и това е голям плюс и е много удобна за дрифт ,но сам ще видиш че и е тежко на 2.0 литровият двигател да прави малко по сложните трикове.
Ако си купиш е36 325 това няма какво да го коментирам - слагаш шпер 3.45 и си рисуваш по улиците като пич.
Ако си купиш е30 320 - трябва да е запазено за да върви ,или да е като едно от мойте бивши с 6 компресия, според мен при него няма много за разтоварване, отново къс диференциял, но се появаява и друг проблем за сериозните носения по завой когато трябва рязко да се смени посока (* голяма част нямат хидравлика) , незная за другите колеги ,но на мен не ми е нито лесно нито удобно да карам без нея.
Виж конкретна идея в снимките от профила ми - аз си сложих мотор м50б20 от е36 в е30 и си сложих хидравлика и ужасно къс диф.

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Shondy написа:Трябва да са ти ясни някой неща.
Ако купиш е36 320 6 цилиндъра.....,но сам ще видиш че и е тежко на 2.0 литровият двигател да прави малко по сложните трикове.
[/b]
Що бе колега? Аз съм с 20ка и си дрифтя без проблеми.....даже като я изнасиля на първа и включа 2ра и тръгва с вратите без проблем
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: ДАИТЕ МНЕНИЕ BMW РЕИСАРИ !!!
*BMWocb написа:ВАПРОСАТ МИ Е СЛЕДНИЯ ... СКОРО САМ РЕШИЛ ДА СЕ ЗДОБИЯ С БАВАРКА ,. КАТО ЗА НА4ИНАЕШТ СЕ 4УДЯ КАКАВ МОДЕЛ ДА СИ ЗЕМА : Е30 1.8is 2.0 6V ИЛИ E36 2.0 6V ИЛИ ПАК Е30 С ДВ. 150кс. .
КОИ ОТ МОДЕЛИТЕ E30 I E36 Е ПО ЛЕСНО ДА СЕ НАУ4ИШ ДА ДРИФТВАШ Е30 2.0i 6v 129кс или 1.8is 136kc кои по трудно омалява ?
Вземи завърши училище първо

И тия 6-волтови неща дет си писал какви са

Иначе брат ми като беше по-малък с Ладата дрифтише така че всичко е
относително

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Вземи си първо един буквар и се научи да пишеш грамотно! Аман! 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз пък бих те посъветвал първо да се научиш и да пишеш що годе правилно и после
А и избягвай да пускаш теми и мнения само с главни букви 

- *BMWocb
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каквото набара
- Мечтае да кара: БМВтурбо
- Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!
ми тъи мога тъи пиша кво напрая , слабо кво да завършвам аз сам на 19
слабо мно като цяло благодаря на не дразнителите 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
земи си голф и дрифти по арбаннаси, след 3 години отиди в испания да береш праскови и си купи Е30 320ис
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
deyan-enchev написа:земи си голф и дрифти по арбаннаси, след 3 години отиди в испания да береш праскови и си купи Е30 320ис

- *BMWocb
- кандидат ентусиаст
-
еи то бива да има тапи меко казано хора дет не си знаят мястото ПРОСТАК НАПИСАНО Е С ГОЛЕМИ БУКВИ "реисари " ане ялови типове дет само опозоряват марката бмв цииииииииииииибаааааааааа
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
*BMWocb написа:еи то бива да има тапи меко казано хора дет не си знаят мястото ПРОСТАК НАПИСАНО Е С ГОЛЕМИ БУКВИ "реисари " ане ялови типове дет само опозоряват марката бмв цииииииииииииибаааааааааа

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- *BMWocb
- кандидат ентусиаст
-
deyan-enchev ми ти имаш мно хубава каруца белия лебед
много слабо от кам приятелка ебати и ку4ито омрело ходи са скрии бе цървул бяи с тоз белия ков4ег

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3