Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Юни 2008, 20:00

sk. написа:Крив ще те направят, само ако кажеш че скоро си взел книжка и е имаш малко по-хубаво БМВ от стандартната Е36. А ако кажеш че е имало и момичета с тебе, край с тебе брато! По-добре направо излизай! :P

батка- набий си във безсмъртната глава че няма как да си на 18, да си взел оня ден книжка и да си добър шофьор. просто не работи механизъма така.

това е.

а ти може да си най-добрия пилот между нас. но шофьор със този стаж няма как да си.

нищо лично
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 18 Юни 2008, 20:07

alx написа:
sk. написа:Крив ще те направят, само ако кажеш че скоро си взел книжка и е имаш малко по-хубаво БМВ от стандартната Е36. А ако кажеш че е имало и момичета с тебе, край с тебе брато! По-добре направо излизай! :P

батка- набий си във безсмъртната глава че няма как да си на 18, да си взел оня ден книжка и да си добър шофьор. просто не работи механизъма така.

това е.

а ти може да си най-добрия пилот между нас. но шофьор със този стаж няма как да си.

нищо лично

дано има късмета да не се набие некъде
what a helluva ride

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Юни 2008, 20:25

... ето тука написах една тема във тунинг-а... там ... защото мислех че повече хора ще я прочетат...

мисля че темата е тематична...

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=2&t=78342

всъщност ще взема да я пост-на и тука като отделна тема...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 18 Юни 2008, 21:09

@alx Добро е съчинението.

Само нз защо да съм безсмъртен? Искам да кажа някой неща и с тях да приключим темата без повече глупости. Честно да ти кажа, единствената ми грешка беше че не бях сам в колата. И няма да я направя пак. Вече се въздаржах да возя 1 такова момиче (истинска красавица), тръгнала да живее лудо като мен. Хванахме бас, че мога да стигна заедно с нея до Пловдив за определено време. Като се прибрах и се зачетох, разбрах че е безмислено, не че няма да е тръпка, не че не е възможно. Но не искам нищо да и се случи. Прекалено много я ценя.
Но искам да ви кажа и нещо друго. Ако някой мой приятел ми каже, че не ми стиска, немога или колата нестава, бих се качил САМ и бих 'изорал' магистралата, рискувайки живота (най-ценното за вас, защото вашия може би си струва), но не и моя! Не и за мен! Малкото моменти в които съм найстина радостен са зад волана, минавайки по тясни отсечки със скорост подобаваща за Петер Солберг на състезание. (Суходол - МалоБучино примерно) Карайки по магистралата и задминавайки за секунди камионите, ето това ме прави щастлив. Никой от вас не ме познава, тъй като съм нов във форуа и прочетох доста мнения който са прибързани, необмислени и т.н
Тук е момента да кажа, че именно тази кола Е46, съм я карал почти всеки ден в продължение на 6 месеца преди да изкарам книжката. Става въпрос за 15км на ден, не са много но свикнах с нея. Знам кога ще поднесе, кога и къде ще дойде в повечко газта, кога ще има недозавиване, но това не е от никакво значение. Мисля че самият факт че съм тук, в момента и пиша това подсказва че не съм толкова слаб шофьор, колкото ме изкарвате. За 1 месец в който имах книжка навъртях около 1000км., защото ми се налагаше за училище, работа и т.н
Но много се отклоних от основната идея.
Ако имам възможност да направя същото нещо, пак но този път сам, не със 225км/ч ми със 275км/ч ще мина, ахх... само да можеше колата да ги развие. Пък дано не утрепя някой невинен! Просто не виждам преспектива в живота, въпреки че съм отличен ученик и мога да вляза където пойскам в България. Незнам кое предпочитате вие, но аз ако трябва да загина утре на пътя със висока скорост или да доживея 70години... да кажем че това ще ми е един от последните постове.

Бих предпочел да не пишем повече, глупави работи. Ако някой иска да ме упреква или нещо такова бих предпочел личните съобщения, за което предварително ви благодаря.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 19 Юни 2008, 6:32

Тъй като не съм нареден и няма да опреквам автора искам само да споделя какво беше така да се каже моето шофиорско кръщене така да го нарека :mhihi: .Значи белята стана така , замам книжката, земам колата и на дръгия ден бам 5 човека на пешеходната пътека :shock: .Стана голям цирк 4-5 парулки 2 линейки, а на хората нищо им нямаше станаха и се изтупаха просто ми беше яко за урок и наистина от тогава само в ограниченията особенно в града и с повишено внимание, галобата дето я платих и счупения джам са нищо в сравнение със чувството което изпитах тогава.

Затова опичайте си акула батенца дето сте земали книжките и количките, с кола дори и 30коня да е пак можеш да убиеш някой така че не се знае кой ще получи шамара от живота ;)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Юни 2008, 6:59

sk. написа:@alx Добро е съчинението.

Само нз защо да съм безсмъртен? Искам да кажа някой неща и с тях да приключим темата без повече глупости. Честно да ти кажа, единствената ми грешка беше че не бях сам в колата. И няма да я направя пак. Вече се въздаржах да возя 1 такова момиче (истинска красавица), тръгнала да живее лудо като мен. Хванахме бас, че мога да стигна заедно с нея до Пловдив за определено време. Като се прибрах и се зачетох, разбрах че е безмислено, не че няма да е тръпка, не че не е възможно. Но не искам нищо да и се случи. Прекалено много я ценя.
Но искам да ви кажа и нещо друго. Ако някой мой приятел ми каже, че не ми стиска, немога или колата нестава, бих се качил САМ и бих 'изорал' магистралата, рискувайки живота (най-ценното за вас, защото вашия може би си струва), но не и моя! Не и за мен! Малкото моменти в които съм найстина радостен са зад волана, минавайки по тясни отсечки със скорост подобаваща за Петер Солберг на състезание. (Суходол - МалоБучино примерно) Карайки по магистралата и задминавайки за секунди камионите, ето това ме прави щастлив. Никой от вас не ме познава, тъй като съм нов във форуа и прочетох доста мнения който са прибързани, необмислени и т.н
Тук е момента да кажа, че именно тази кола Е46, съм я карал почти всеки ден в продължение на 6 месеца преди да изкарам книжката. Става въпрос за 15км на ден, не са много но свикнах с нея. Знам кога ще поднесе, кога и къде ще дойде в повечко газта, кога ще има недозавиване, но това не е от никакво значение. Мисля че самият факт че съм тук, в момента и пиша това подсказва че не съм толкова слаб шофьор, колкото ме изкарвате. За 1 месец в който имах книжка навъртях около 1000км., защото ми се налагаше за училище, работа и т.н
Ако имам възможност да направя същото нещо, пак но този път сам, не със 225км/ч ми със 275км/ч ще мина, ахх... само да можеше колата да ги развие. Пък дано не утрепя някой невинен! Просто не виждам преспектива в живота, въпреки че съм отличен ученик и мога да вляза където пойскам в България. Незнам кое предпочитате вие, но аз ако трябва да загина утре на пътя със висока скорост или да доживея 70години... да кажем че това ще ми е един от последните постове.

Бих предпочел да не пишем повече, глупави работи. Ако някой иска да ме упреква или нещо такова бих предпочел личните съобщения, за което предварително ви благодаря.

От написаното дотук, може да се направи един-единствен извод: НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ от написаното дотук от хората с ОПИТ. За мен ти си заплаха за пътищата и е само въпрос на време (да пази Господ) да се реализираш. Само погледни (удебеления шрифт) колко пъти пишеш, че едва ли не би карал с 500 км/ч по планинска пътечка, тъй като не ти пука за себе си. А за хората, които ще се появят и ти ще видиш за част от секундата преди да размажеш - те дано да са по-малко (подчертаното ти мнение).
Може аз да съм много тъп, въпреки че съм доста над твоите години, ама все още не мога да разбера как за 1000 км. стана майстор шофьор. Това, че пишеш тук също не те прави шофьор, все пак във форума има и доста пешеходци, които пишат пък същевременно с това не трупат стаж и опит. Аз имам зад гърба си около 50 000 км. и пак не мога да твърдя, че съм най-добрия шофьор, но за теб явно критериите са други.
И помисли малко повече над това, че щом толкова хора ти пишат, то не е защото няма какво да правят, а за да се опитат поне малко да те вразумят. И хич не хвали тези, които в темата те псуват, а на ЛС те боготворят - това не говори добре за тях. Не разбирам, защо искаш да си общуваш на ЛС, пък пускаш тема - да беше пуснал няколко ЛС до хора, които те подкрепят и да се радваш само на техните мнения.

Айде лек път от мен и да ме пази Господ да не се засечеме някъде по пътищата.

П.С. Без коментар!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 19 Юни 2008, 8:52

Доста ограничено изказване.....бил карал всеки ден по 15 км до училище :mhihi: АБЕ ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ИЗВЪНГРАДСКОТО КАРАНЕ НЕ Е КАТО ДА ШПОРИШ ПО УЛИЧКИТЕ!. Смея да твърдя че имам доста години и км навъртяни, но всеки път като стъпя на дълъг път ми трябва време за да се приспособя. Може да си свикнал с колата на градско, но на извънградско поведението й е съвсем друго!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 19 Юни 2008, 10:15

:banghead: :banghead: :banghead:
OMFG !!!!!!! Абе ти нормален ли си, имаш ли малко мозък в главата, че ги пишеш тия неща :evil: :roll: ! Иди на Хемус, дигни 230, изпревари 3 камиона като Петър Солберг.....и после завий рязко в дясно, и се хвърли от виадукта, и си сложи "щастлив" ,по твойте думи, край на "безперспективния", пак по твойте думи, живот :evil: :!:
Ти осъзнаваш ли, че си ЗАПЛАХА за обществото, че си РЕЦИДИВИСТ, че утре може да блъснеш ван с семейство с деца вътре, ОСЪЗНАВАШ ЛИ ГО БЕ с отличната си тиква :evil: :evil: :evil: ! Знам какво ще кажеш - "пък дано не" - ИДИОТ :evil: ! Как не те знам кой си - лично ще ти уредя да не видиш книжка многооо дълго време :evil: :!:

До админите - баннете го тоя перманентно, моля :idea: Скъсах си нерви за половин година напред, сигурно, а и не само аз като гледам! Просто го разкарайте :!:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 19 Юни 2008, 10:53

Към автора на темата ако все още е между нас.

Скоро време на баща ти и майка ти ще им се наложи да кръстят на твое име някое дърво, стълб, или което и да е друго място.
Верно е че си струва да живееш за това което те кара да се чустваш щастлив, но има други радости и цености в живота, а не да се пребиеш като куче някаде по пътя. Като те чета какво си написъл до тук май си доста ограничен като мислене...... малоумник!

п.с. Дано пътищата ни никога да не се пресичат.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

Потребител
Аватар

Мнение от Krumeca » 19 Юни 2008, 15:36

Tenata написа:Дано пътищата ни никога да не се пресичат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 19 Юни 2008, 16:50

Има един термин за младите шофьори - "майстор по собствено мнение". Това усещане продължава до първата - втората по-опасна ситуация или катастрофа. Няколко годиники по-късно се изпарява усещането, че си най-добрия. Мощната и нова кола и високата скорост не те правят по-добър шофьор. След това идва и някоя опасна ситуация или катастрофа, която причиняваш вече от прекалена самоувереност и така разбираш, че требе да се учиш цял живот.

Друго, което си мисля - че ако колата си я карал 6 месеца преди да вземеш книжка, ако е със знанието на майка ти и баща ти, според мен на цялото ви семейство требе да ви вземат книжките и колите. Нищо лично, ама аман от шофьори с желание за самоубийство.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 19 Юни 2008, 19:35

Знаете ли тук нещата малко ми напомнят на естествения подбор в природата, за това как тези които не могат да се справят с трудностите умират и остават най коравите. Та и това момче, младо, жизнено и бликащо от живот ако не може да земе правилното решение да не шофира като някакъв ненормалник сам ще си намери майстора.Само че дано няма невинни жертви в следствие на това, а най добре изобщо да не се случва.Съмнявам се че нищо не е разбрал, даже си мисля че е съвсем наясно, просто неще да повярва, може би че истината е в спокойното и оравновесеното каране, а не в нервите и агресията, която предпочита за сега.

П.П. приятел погледни нещата от яката страна имаш много пичеловска кола, ми карай я бавно и тежко що трябва да я ръчкаш като голфаджия, никой няма да си каже "глей го тоя колко яко кара" като го насереш идвайки срещу него в насрещното и едва успявайки да го избегнеш.
Помисли си!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Killuminati » 20 Юни 2008, 0:26

Господ да ни пази от такиви хора по пътя! Само това мога да кажа!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 20 Юни 2008, 0:36

Господ НЕГО да пази, да не го срещна в задръстване. На кухото като него татенце колата ще полеем със ДОТ 5.1, а неговата куха глава ще служи за известната сред скинарите игра "Бордюрче".

Писна ми да ти чета мненията. Абе ти какъв си? Някакъв мозъчно деформиран ли си? Ментално увреден? Майка ти и баща ти да не са кръвни роднини? Заради боклуци като теб загиват истински хора на пътя, такива които се бъхтат за нещо в живота си, а не карат ЧУЖДА кола, не се хранят с ЧУЖДИ пари и знаят какво е САМ да изкарваш парите. Аре сиктир оттука малък шмръхляк такъв, Господ да ти е на помощ ако някой съвестен човек оттука те срещне!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 20 Юни 2008, 23:11

Така... доста време се сдържах, явно идиотската тиква. Която е доста празна и гледах да не пиша убидни реплики, но какво да се направи..
Аве ви кухи ли сте ве!!! Четете ли преди да пишете въобще! Пробвайте да го направите. Следващия който се изкаже за майка ми и баща ми, ще е най-малумното създание в този форум, та и най-вероятно в доста други среди! Мама и Тате?? НЯМАМ!! НЯМАМ !!!НЯМАМ!!!
Вие за какви се мислите повечето ве??! Аз имам 5 години опит! И съм по-добър от теб, защото ти нямаш опит. Ако бях толкова зле, колкото казавате, щях ли да съм тук ве! НЕ! Щях да съм умрял на пъря и да има некролог на вратата! Ама не съм! Ей, това е Доказателство, че не съм толкоз тъп, ограничен, куц, сакат и т.н, за колкото ме изкарвате!
Щото и да бях... щях или да съм в затвора или в гроба!
Кво си мислите ве, че като сте с опит и имате доживотна застраховка ли? Опит можете да имате като станете с двуцифрен стаж, тогава и аз ще имам опит! Но не сега! Така че айде, шофьорите от 1-2 години да си малчът, щото е пределно ясно, че като си купуваш БМВ, не го караш с 50 в града, и е пределно ясно че и вие като мен сте седяли поне един път в крайна лява и сте светкали със фаровете на другите да се махат! За какво лицемерничите ве?! Дева Мария пасти да яде пред вас, вие сте Светци на пътя!
Било опасно за тия около мен! Да не би да съм ги качил насила в колата???! Всеки по собствено желание. Казват НАМАЛИ, намалям, увеличи - УВЕЛИЧАВАМ. Дали е правилно - НЕ Е! Ама шанс и вие сте такива! Не сте по-различни, само дето май някой от вас прекарват доста време във форума! А не в реалния свят.
И знаете ли кое е най-странното, че в деня за който писахте толкова много, имаше един 35 годишен чичко с AudiS8. Явно опитен, с прекрасна мощна сигурна кола. Той караше с около 120 в крайна лява. Карам си аз в средна лента, а в дясната камион. Случката става вече до София, където са 4 ленти. Застигам Аудито, без да увеличавам, намалявам скороста и т.н Тъкмо вече съм до него и той бие десен волан влиза пред мен... и кво. Аз под камиона??! Добре че поне спира колата! Ей супер сте! Браво Опитни шофьори! Дай да ебавае младите! Щото са млади! Евала!
Евала и на тези който, найстина прочетоха нещо и им се извинявам ако съм ги засегнал!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории