Карбонов капак
Модератор: bum_bum
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз лично се отказах поради това, че нямам гараж и колата пред ден- два има някакви щети причинени от разни разсеяни шофьори, доброжелатели и т.н.
Преди известно време след като съм я паркирал току що измита вечерта на сутринта я заварвам с един мокър парцал, нещо като яке, цялото в кал и камъчета върху предния капак и яко натъркан целия, като дясната му част беше прилично надрана
Това защо е направено и идея нямам.. Жалко е, защото имам желанието и възможността да го напрвя, но поради текущата ситуация в гнилата ни държава ще карам без карбонов капак.. засега.
А за тези които все пак имат желание да си вземат подобно нещо нека прочетат по- напред за марките и качеството за да не дадат 1000+ лв напразно за нещо, което ще седи като подарено върху колата.
Преди известно време след като съм я паркирал току що измита вечерта на сутринта я заварвам с един мокър парцал, нещо като яке, цялото в кал и камъчета върху предния капак и яко натъркан целия, като дясната му част беше прилично надрана

А за тези които все пак имат желание да си вземат подобно нещо нека прочетат по- напред за марките и качеството за да не дадат 1000+ лв напразно за нещо, което ще седи като подарено върху колата.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
не ме бъркай с колегата бам- бам
обаче не подценявай изобретателността на пумярите, вярвам, че и карбоновия капак ще намерят как да го унищожат

обаче не подценявай изобретателността на пумярите, вярвам, че и карбоновия капак ще намерят как да го унищожат
- BadDog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: За връзка: 0887 45 45 89
Kendjiro написа:Взех една снимка на колата ми и си позволих с аматьорските си умения във Фотошоп да се позанимая да направя карбонов капак.
Братя ето темичката:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=903556#903556
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Откачалняк
колко пари даде?

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Цъкни некви снимки.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Съмнявам се че го е правила. Мисля си че се чуди дали може да го направи на капака без да се счупиanastas83 написа:няква мацка се отразява на капака на първата снимка де не го е правила тя![]()
това отдолу тенеке ли е

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
баш тоя айде да не го намираш за толкова
снимки имам само тия, като го кача на колата- тогава дуги. пък нека не и отива

снимки имам само тия, като го кача на колата- тогава дуги. пък нека не и отива