С какви неоправени неща се примирявате
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Гост
-
Azrail написа:...EDIT: Аз бая се отвях, ма мисля, че мислите ми ще помогнат на ваш'те мисли за некви смислени мисли, които ще се родят от цялото тва мисленеТа идеята ми е - все повече забелязвам, че всичко опира до парите. Ето тука Бабуна (доколкото разбрах) намеква, че не всеки може да си позволи да си оправя всчка една част по колата. Един колега малко по-нагоре решил да "прежали" 60 лв за фреон... За темата за жените изобщо не става дума - там доста неща за манталитета на обществото ми се изясниха (но коментари няма да давам - нарочно не ги дадох и там). Има още куп различни теми, в които дискусията опира косвено до парите. Толкова ли не можем да се радваме на птичките, които пеят? На прекрасната столица, която имаме? Въпреки дупките, в които всички така сте се вгледали - е не е цялата София една голяма "дупка" бе, мамка му - ако някой каже, че не съм прав, бих го посъветвал или да вдигне глава и да огледа наоколо, или просто да си я извади от... сивото си ежедневие (примерно). Спомням си преди години как любимото ми занимание беше да си намирам работа до към 3-4 нощем, после да подрифтя из празните улици до към 5, изливайки целия стрес и злоба, натрупана през деня и... Оставям си колата на паркинга (до басейна Спартак), затварям вратата, вдишвам чистят въздух и слушам как пукането от ауспусите се омешва с песента на току-що събудилите се птички... И всичко материално някакси оставаше далееееч зад мен. И не ми излизайте пак с номера кой колко има и колко няма - имал съм и 2, и 20, и 200 лв в джоба - много добре знам какво е да имаш и да нямаш и чистата истина е, че оскотяваме - превръщаме се в роби на собствените си вериги, за да бъдем свободни (Платон). Така че нямате извинение.
Work hard, play harder - иначе се превръщаме в роботи, загубвайки по-голямата част от "човешкото" в нас. Какво ни прави хора тогава? Всичко останало, което имаме ние, а животните нямат - тук сами се досещате (надявам се), че се изключаят окраска, физически дадености, бърлоги, територии, които владеем, женски, които сме "покорили"... Човекът е нещо много повече от това - жалко, че в днешно време така наречените "хора" се опитват с все сили да го забравят и да станат по-низши и от най-първобитните примати. Не ме разбирайте погрешно - не слагам всички под общия знаменател, но малко или много всички сме оскотели, оскотяваме или поне забравяме човешкото в себе си поне веднъж на ден, така че смятам, че тези думи важат за всички нас, включая себе си.
Случайни мисли, както казва Алекс, още бол... ма да видим какво имате да кажете още за примиряването
Ако повече хора имаха такъв поглед над нещата...
Само първото изречение малко връзва мислите на възел...

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
betona написа:С какви неоправени неща се примирявате
Ееееее, що ти трябваше да ми разваляш настроението рано сутрин

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Azrail написа:Само аз ли не мога с нищо да се примиря?![]()
Веднъж докоснал се до перфекционизма от Мюнхен - не мисля, че ще има човек, който да се примири...
....не си само ти......

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
примирявах се докато имах пасатор...!!! иначе не се примирявам! не мога да понасям нещо да не ми работи! една лампичка да е -мрем! нещо като се развали и хода като ударен самолет и жената вика-ти па се едно нещо е станало!!! ми на мене ми е станало.като ми е нещо по колата съм като болен!
п.с. аз и на пасата не понасях,ма там се налагаше,щото иноче не требваше да го карам-се нещо му беше не уред...
п.с. аз и на пасата не понасях,ма там се налагаше,щото иноче не требваше да го карам-се нещо му беше не уред...
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Абе има си неща които не са толкова важни а просто дразнещи...ама хем те дразнят, хем мисълта за 300 лв. да кажем те спира да ги оправиш
Сега се сещам че и увисналата врата на жабката ме дразни ама се мъча да не я забелязвам. След като ми откраднаха музиката карам с един касетофон за 20лв. ама поне не мисля за панели, да не забравя да го сваля и т.н.

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Aиде и аз да се оплача:
Дразня се че под леглото залежават и чакат да остане време да ги монтирам:
1.Ксенон.
2.Решетка за М-бонята!
3.От скоро и подлакатник!
4.Споилер hella за багажника!
Дразня се че нямам време а и до някаде пари да купя няща който трябва да се сменят!
1.Топка за скоросния лост./моята е окъсана/!
2.Дискове за задните колела./апаратите не хващат изглежда на целия диск и имам една ивица 1-1,5 см пораждясала/,даже не съм решил какви да са!
3.Термостат!
4.Нагорели стъкла за късите на Бош!
5.Централен въздуховод/липсва/!
6.Десен въздуховод за М-броня!/липсва/!
7.Стоика за халоген!/счупена/!
8.Кората под двигателя!/липсва/!
9.Генерацията е прогнила/позакърпихме я ,но звука е плачевен,ужас срам ме е да натискам газта вече/!
Аиде да не се оплаквам повече ,че си развалих настроението вече тази сутрин!
Дразня се че под леглото залежават и чакат да остане време да ги монтирам:
1.Ксенон.
2.Решетка за М-бонята!
3.От скоро и подлакатник!
4.Споилер hella за багажника!
Дразня се че нямам време а и до някаде пари да купя няща който трябва да се сменят!
1.Топка за скоросния лост./моята е окъсана/!
2.Дискове за задните колела./апаратите не хващат изглежда на целия диск и имам една ивица 1-1,5 см пораждясала/,даже не съм решил какви да са!
3.Термостат!
4.Нагорели стъкла за късите на Бош!
5.Централен въздуховод/липсва/!
6.Десен въздуховод за М-броня!/липсва/!
7.Стоика за халоген!/счупена/!
8.Кората под двигателя!/липсва/!
9.Генерацията е прогнила/позакърпихме я ,но звука е плачевен,ужас срам ме е да натискам газта вече/!
Аиде да не се оплаквам повече ,че си развалих настроението вече тази сутрин!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Всеки разно или късно се примирява с обстоятелствата !!! и аз ако има нещо по колата и хич ме няма за това мисля постоянно... имам един приятел та този човек вярвай те ми НЕ ЛУД МИ НАПРАВО Е СБЪРКАН на тази тема .. виждал съм го в2 през нощта да е вдигнал колата на крик и с една миниатюрна четка да нанася грунд на една драскотина голяма 2мм намираща се от долу на купето, и като го питам какво прави и то : ЩЕ РЪЖДЯСА СЛЕД ВРЕМЕ / според мен 10г/ ама човека има пръст отзад на тая тема !!! как го е видял нямам идея.. та по темата аз лично се примирявам с това че дизеляка ми под пушва и вече 3 месец не мога да го разбера що не ме слуша... ма ще го излекувам 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Дразни ме факта че за момента не мога да си позволя М3
Иначе предни дискове са за смяна ама все не остава време

Иначе предни дискове са за смяна ама все не остава време
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Azrail написа:Само аз ли не мога с нищо да се примиря?![]()
Веднъж докоснал се до перфекционизма от Мюнхен - не мисля, че ще има човек, който да се примири...
И аз така...
Като нещо не е наред направо не мога да спя докато не стане като хората.
Можеби правят изключение дребни драскотини по боята,тях ги чакам да се съберат повече

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Azrail написа:...
Приятел, схванах ти мисълта, но май ти моята в леко различна посока си я интерпретирал. Аз не говорих стрикно за пари. А дали те дават свобода?
Иначе за мен е по-лесно да си непримирим, отколкото да правиш компромис.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
vld написа:Azrail написа:Само аз ли не мога с нищо да се примиря?![]()
И аз така...
Като нещо не е наред направо не мога да спя докато не стане като хората.
Можеби правят изключение дребни драскотини по боята,тях ги чакам да се съберат повече
И аз чакам да се съберат повече....пада ми лака на предния капак и това ми вади очите, пък и някой си е пробвал леко ключа там как рисува, ама наведнъж ще е

Топката също ме дразнеше, ама вече си имам нова

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Аз не се спечатлявам толкова от външния вид, колкото от нещата, които нямам в момента в бавното комби.
Като се взехме бяхме отчайващи - ужасен салон, ужасни фарове, ужасни джанти, ужасен двигател. За 1 година вече сме с нов салон, лупи, 17-ки. Дразня се, че нямам подгрев на седалките, дразня се, че задните стъкла са с врътки, дразня се, че няма шпер и дори на 2-ра пързалянията са с родилни мъки. Донякъде се дразня на маломощието на това моторче и малко го съжалявам понякога...
Като се взехме бяхме отчайващи - ужасен салон, ужасни фарове, ужасни джанти, ужасен двигател. За 1 година вече сме с нов салон, лупи, 17-ки. Дразня се, че нямам подгрев на седалките, дразня се, че задните стъкла са с врътки, дразня се, че няма шпер и дори на 2-ра пързалянията са с родилни мъки. Донякъде се дразня на маломощието на това моторче и малко го съжалявам понякога...

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Айде като сте почнали...аз съм генерално издразнен от колата си. Дразни ме това, че тъкмо оправя нещо и се преебава друго. При е30-ката ми беше същото непосредствено преди да я сменя, само дето тя беше станала на 390 000 км и на 20 год. преди да влезе във фаза на саморазпад, а това въпреки, че го гледам и го глезя сто пъти повече от е30-ката, и е под 200 хил. и е на 13 год., се държи точно като нея преди да се разделим...да е*а и глобализацията...направиха колите чупливи...
- Illusion
- Бургаското явление
-
Е21-цата поради дълго примиряване в момента е цялата на части.
Съвет: не чакайте по над година, че после става лошо.
Съвет: не чакайте по над година, че после става лошо.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3