С какви неоправени неща се примирявате

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

С какви неоправени неща се примирявате

Мнение от betona » 18 Юни 2008, 22:40

Понеже на мен таралежа ми е за смяна - работят ми само първите две степени на вентилатора и все се каня да го сменям, и понеже работи все пак макар и по слабо - все не го сменям...и така година и половина :mhihi: Та ми е интересно има ли колеги, които си карат с нещо което знаят че е за смяна и все не го сменят...и с каква неработеща част можете да се примирите

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 18 Юни 2008, 22:45

Стъклото ми е леко пукнато от няколко месеца и все не се наканвам да го сменя, откраднаха ми едни пластмаски на праговете - не ми се дават 100 лв за 30 грама пластмаса. Сигурно има и някакви други дреболии...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suki » 18 Юни 2008, 23:16

ами...на задна дясна врата копчето за заключването не бачка и не се отключва с централното и така си седи все заключена :mhihi: :mhihi: ..добре,че не возим много хора отзад,но някой път като я отключим забравяме да я заключим
и все се каним да го оправим,ама да видим кога... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 18 Юни 2008, 23:20

Нещо не правят контакт както трябва ключетата на предните джамове и си бачкат само когато поискат ... CD откраднаха ... изобщо цялата музика без баса ... ае за*би т'ва отвътре ами отвън ! ЛАЙСНА :evil: ХАЛОГЕНИ :evil: ... И шибаните котки от квартала се катерят по колата и боята на капака е надраскана цялата ... кога ли ще дойде деня в който и тия котки ше ги ядем на кебапчета :twisted:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 18 Юни 2008, 23:20

За момента съм се примирил с това, че не ми бачка системата за почистване на фаровете ... не ще да пръска отпред и това си е, изгорял бушон? откъснато кабелче? кой знае... :dunno: ама така си карам без да си мия фаровете с пръскалките :driving:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Юни 2008, 23:58

Най ве4е съм се примирил засега с това че карам Голф :lol: инак не ми бачка алармата ,заключена ли е,кфо ,не знам... :roll: Олющих бронята задраво отпред при паркиране ,ма това няма и да се прави,при такава кола...не виждам сми..Карам се още с зимни гуми,свиди ме за летни :uups: Мия я на 3 месеца веднъж :lol: (буквално...)ми това е май...абе не я глезя,да не е Астън ве :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 19 Юни 2008, 0:33

Давам го на 3цилиндъра от понеделник, и все си казвам - утре отивам на майстор :lol: :lol: :lol:
Изображение

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 19 Юни 2008, 0:37

4ти цилиндър от време на време се включва , спукана ми е генерацията и пръцка , като загреят много свещите и пука и дими черно , няма шпер и за капак от снощи сам със счупена жабка :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 19 Юни 2008, 0:39

:mhihi: :mhihi: :mhihi: На мен не ми бачка ABS-а и ASC-то съответно
и ма е страх да ида на майстор и ще си изчакам джаджата за Carsoft-a
за да си се мъча сам да разбера от какво е. Писна ми от некомпетентни
кретени дето са ги набедили, че са майстори. Не съм се примирил, че не
бачка ама може да изчака. Баба ми да не е карала се със включено ASC
и със ABS :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 19 Юни 2008, 0:40

Механизма на предното дясно ел. стъкло не ми работи от няколко месеца ,но вече си поръчах нов и чакам да дойде.Миналата седмица ми откраднаха дясното огледало и в Понеделник я одраскаха цялата лява страна :evil:
Niki Lauda

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 19 Юни 2008, 1:35

аззз пък карам със незареден климатроник.... на отворени прозорци засега, но вече мисля да ги давам тези 60 лв да го пълнят :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 19 Юни 2008, 2:05

Само аз ли не мога с нищо да се примиря? :mhihi:
Веднъж докоснал се до перфекционизма от Мюнхен - не мисля, че ще има човек, който да се примири...
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 19 Юни 2008, 3:10

Azrail написа:Само аз ли не мога с нищо да се примиря? :mhihi:
Веднъж докоснал се до перфекционизма от Мюнхен - не мисля, че ще има човек, който да се примири...

Младеж, така е - да, но понякога обстоятелствата те принуждават, колкото и пораженческо да звучи...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 19 Юни 2008, 4:14

Хехе, знаех си, че някой ще отговори по този начин - да не се примириш не означава да го оправиш - може завинаги да си остане да те дразни :mhihi: И такива случаи все още имам с пробитата Е34ка...
Какво ще рече "обстоятелствата те принуждават"?! Тук говорим за състояние на духа, защото с това е свързано "примирението", "непокорството" и тн, ама айде че на друга тема отидохме...

П.П. Мерси за комплимента... Младеж... Хехе... :mhihi:

П.П.П. Абе апропо, нещо, с което наистина не мога да се примиря и ме дразни до ден днешен. С риск да отвея темата на майната си от идеята и - не мога да се примиря с факта, че построиха пробитата БИЛЛА на мястото на КООП-а в Хиподрума - там колко съм играл на фунийки... Г-тунели, П-тунели, прави тунели, вентилационни шахти - всички ги знаехме на изуст (момчетата от квартала). Просто някакси все едно някой се опита да замести златните ни детски спомени с хай-тек бъдещето, в което сме се вклинили така в днешно време. А!, още нещо се сетих - откога не сте стреляли с прашка? :mhihi: Още утре си намирам мойта и отивам да целя по бирени бутилки и прозорци на изкуфели/злобни съседи :twisted: Ами скоро клечки по звънците на домофоните слагали ли сте? :wave: 8)

EDIT: Аз бая се отвях, ма мисля, че мислите ми ще помогнат на ваш'те мисли за некви смислени мисли, които ще се родят от цялото тва мислене :mhihi: Та идеята ми е - все повече забелязвам, че всичко опира до парите. Ето тука Бабуна (доколкото разбрах) намеква, че не всеки може да си позволи да си оправя всчка една част по колата. Един колега малко по-нагоре решил да "прежали" 60 лв за фреон... За темата за жените изобщо не става дума - там доста неща за манталитета на обществото ми се изясниха (но коментари няма да давам - нарочно не ги дадох и там). Има още куп различни теми, в които дискусията опира косвено до парите. Толкова ли не можем да се радваме на птичките, които пеят? На прекрасната столица, която имаме? Въпреки дупките, в които всички така сте се вгледали - е не е цялата София една голяма "дупка" бе, мамка му - ако някой каже, че не съм прав, бих го посъветвал или да вдигне глава и да огледа наоколо, или просто да си я извади от... сивото си ежедневие (примерно). Спомням си преди години как любимото ми занимание беше да си намирам работа до към 3-4 нощем, после да подрифтя из празните улици до към 5, изливайки целия стрес и злоба, натрупана през деня и... Оставям си колата на паркинга (до басейна Спартак), затварям вратата, вдишвам чистят въздух и слушам как пукането от ауспусите се омешва с песента на току-що събудилите се птички... И всичко материално някакси оставаше далееееч зад мен. И не ми излизайте пак с номера кой колко има и колко няма - имал съм и 2, и 20, и 200 лв в джоба - много добре знам какво е да имаш и да нямаш и чистата истина е, че оскотяваме - превръщаме се в роби на собствените си вериги, за да бъдем свободни (Платон). Така че нямате извинение.
Work hard, play harder - иначе се превръщаме в роботи, загубвайки по-голямата част от "човешкото" в нас. Какво ни прави хора тогава? Всичко останало, което имаме ние, а животните нямат - тук сами се досещате (надявам се), че се изключаят окраска, физически дадености, бърлоги, територии, които владеем, женски, които сме "покорили"... Човекът е нещо много повече от това - жалко, че в днешно време така наречените "хора" се опитват с все сили да го забравят и да станат по-низши и от най-първобитните примати. Не ме разбирайте погрешно - не слагам всички под общия знаменател, но малко или много всички сме оскотели, оскотяваме или поне забравяме човешкото в себе си поне веднъж на ден, така че смятам, че тези думи важат за всички нас, включая себе си.
Случайни мисли, както казва Алекс, още бол... ма да видим какво имате да кажете още за примиряването :twisted:
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 19 Юни 2008, 7:35

ти кажи как ги изкара тия пари за осмакова 5-а и емчовица,като си намираш работа до към 3-4ч и после пързаляш
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Следваща

Назад към Извън Темата