Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 17 Юни 2008, 0:10

Пич, радвам се, че си си извадили поне някаква поука от всичко писано срещу теб. Точно това искахме да кажем повечето хора - ние също предпочитаме да ритнеш камбаната сам. Моля те, не взимай никой с теб. Животът си е твой и можеш да правиш каквото си искаш с него. Само не забърквай невинни.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 17 Юни 2008, 5:39

Отдавна ми е ясно, какво искате да кажете, ама гледам колко ще се изкажат че са 'примерни' шофьори и никога като МЛАДИ не са карали бързо. И 100% всички от тях, като карат бързо, свалят приятелите си от колите оставят ги някъде и газ до дупка без тях.
А сега се се
ам за един приятел, който идва с вас на сбирките на клуба и ми е разказвал, че като ходите някъде по магистралата средната скорост е 160-180 на цялата колона, ако е истина, много сте примерни!! :help:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Юни 2008, 7:59

sk. написа:А сега се се
ам за един приятел, който идва с вас на сбирките на клуба и ми е разказвал, че като ходите някъде по магистралата средната скорост е 160-180 на цялата колона, ако е истина, много сте примерни!! :help:

Само за информация: При последното пътуване до Калояново за събора, средната скорост по магистралата на колоната беше 100 км/ч, а максималната - 120. Става въпрос за огромната колона в петък.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 17 Юни 2008, 19:35

А националния събор в Пловдив ли беше? Каква беше там скороста?

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Юни 2008, 21:36

sk. написа:А националния събор в Пловдив ли беше? Каква беше там скороста?

Беше в КАЛОЯНОВО, не четеш ли? Къде точно те интересува каква е била скоростта?
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 17 Юни 2008, 21:51

Turbo_Ted написа:
body написа:Ама и аз да те питам защо се напъваш.Аз принципно като видя колата която ме дразни си преценям мога или не мога да и изляза.И въобще не тръгвам.А аз и никога не тръгвам да дразня и да предизвиквам.Само наказвам разни наглеци и неколегиални на пътя,и то зависи с коя кола съм.

принципно и аз така наказвам,ама от време на време проверявам е46ците... слабост са ми :uups: :uups:
Аз специално с E 46 не се дърпам тъй като е излишно.Просто масово се карат Е-46ци до 150 коня та и 136 масово.А е ясно,че БМВ за да върви подобаващо трябва да е поне 200коня.А такива коли почти няма в България.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 18 Юни 2008, 1:17

body написа:
Turbo_Ted написа:
body написа:Ама и аз да те питам защо се напъваш.Аз принципно като видя колата която ме дразни си преценям мога или не мога да и изляза.И въобще не тръгвам.А аз и никога не тръгвам да дразня и да предизвиквам.Само наказвам разни наглеци и неколегиални на пътя,и то зависи с коя кола съм.

принципно и аз така наказвам,ама от време на време проверявам е46ците... слабост са ми :uups: :uups:
Аз специално с E 46 не се дърпам тъй като е излишно.Просто масово се карат Е-46ци до 150 коня та и 136 масово.А е ясно,че БМВ за да върви подобаващо трябва да е поне 200коня.А такива коли почти няма в България.

за жалост си много прав, ама такива шофьори като автора на тая тема само доказват колко спънати са е46... и после колите по тенекеджии и автоморги :evil: качи се на е46 316 и си мисли че кара летяща чиния, или на 320д и вече се е качил на хипер ултра мега турбо реактивен трактор... и мисли че ABS, ASC, DTC са неща които ще те спасят във всяка ситуация, а еърбега те държи към този живот независимо от обстоятелствата... :evil:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 18 Юни 2008, 8:30

sk. написа:Отдавна ми е ясно, какво искате да кажете, ама гледам колко ще се изкажат че са 'примерни' шофьори и никога като МЛАДИ не са карали бързо. И 100% всички от тях, като карат бързо, свалят приятелите си от колите оставят ги някъде и газ до дупка без тях.
А сега се се

Ае като те гледам грам не ти е ясно,щото определено всички правиме глупости,но ги правиме с мярка :!: а колкото до това дали като млади сме карали бързо,голяма част от нас не са минали 25 години,но доста сме научили :idea: ;) аз, например, последното което научих е че с гумите шега не бива особенно предните :idea:
В един по-преден твой пост написа че действието се развило при макдоналд-са на пазарджик,е да ти кажа там да караш така е чисто самоубийство :!: имам роднини в пазарджик и често ходя до там и магистралата там е ужасна,даже като се замисля то въоще не е магистрала тва там :confused: :!:
за последно ще кажа че не искаме да те убидим,просто искаме да ти кажем че не си постъпил разумно и това може да ти коства много :idea:
и още един мой личен пример, Когато караш с 200 БМВ Пластмаса не усещаш колко бързо се движиш,аз с е34-та със 180 замалко да хвана една отбивка по ебем ти начин точно щото не се сетих за тая подробност,карах и по тъмно,за капак. :idea: Късметлия съм че все пак съм си изградил някви навици и успях да отреагирам навреме иначе можеше сега да не пиша тук ;) за това седни и осмисли какво сме ти написали,както и прегледай линковете които Лекс-а ти даде ;)

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 18 Юни 2008, 11:23

sk. написа:средната скорост е 160-180 на цялата колона

Грешна ти е информацията .. 220-230 беше :mhihi: .. А ти ако си мислиш, че за няколко дни имаш реакции и опит .. в грешка си и то голяма .. и когато стъпиш на километрите и опита на повечето хора които ти пишат (на задна предавка с повече километри от теб), тогава се прай на мъж .. ;)
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 18 Юни 2008, 11:57

sk.

Ама хем си тъп хем си и упорит....

Никой не ти го казва ей така колкото да си чеше езика, не го ли схвана поне малко това ? Проблема няма да е че сам ще се утрепеш а че ЩЕ ЗАТРИЕШ ОЩЕ НЯКОЙ ОСВЕН СЕБЕ СИ !!! Дреме ми на мен кога ще пукнеш и по какъв начин, просто не искам аз да умра само защото ти си малоумно тъп, и с невероятните ти рефлекси от NFS-то ще ме размажеш докато си карам съвсем спокойно...

Един тъп дебил като теб щеше да ме удари и всичко се размина на косъм само защото се усетих че колата която трябва да е някъде близо до мен не я виждам никъде и отклоних само а да може тоя тъп дебил да се размине на 2 сантиметра от мен....SpudeR-a беше с мен и може да ти каже за какво иде реч....

Предполагам че това което ти пиша няма да ти стигне до главата...

о и да ти поясня малко аз също съм млад и знам как да се кефя на колата си без да се опитвам да се самоубивам !!!

И за твое сведение приказките твоя приятел с колко е карал са като приказките за х*я - каквото и да си говорите все е с едни 10 сантиметра отгоре
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 18 Юни 2008, 17:39

Аве имам една идея!
Я някой модератор да затвори темата, защото нищо ново няма да се изпише. Казаното ми е стигнало до главата и съм го премислил. Прави сте, но ме дразни това че сте лицемери!
Защото, редовно си получавам ЛС от хора който са против мен в темата, обаче ме подкрепят на ЛС. Ей така просто! Който има да ми казва нещо може и на лични съобщения.
Никой не ти го казва ей така колкото да си чеше езика, не го ли схвана поне малко това ?

Дали не си чешете езиците, като 100 човека казват едно и също а?

Не се притеснявай, и мен са щели да ме ударят с висока скорост, нищо че карам бавно. И представи си че докато си млад и се кефиш също като мен и летиш с вратите напред, както обичате да се изразявате тук, ТИ станеш ОНЗИ ДЕБИЛ който замалко щеше да удари някой друг??? Макар ти да си знаел че има 10см до него, този отсреща едва ли ще знае.
Айде катинарче, ако може.
И да пишете! :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 18 Юни 2008, 18:26

еи в този форум всички са маистори всеки преценява 10-15см днеска един на паметника левски с комби е39 гледаше като п**** добре се бяха фраснали баси само аз ли съм смотан и немога да преценявам треат ми поне 3 коли разтояние :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 18 Юни 2008, 18:46

Аз съм значи позор за феновете на БМВ не пързалям не карам бързо не се ебавам с хората по пътя и не се бия с тях. Как не са ме баннали още от форума.

Сега крив ще ме напрайте знам аз. :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 18 Юни 2008, 19:23

Крив ще те направят, само ако кажеш че скоро си взел книжка и е имаш малко по-хубаво БМВ от стандартната Е36. А ако кажеш че е имало и момичета с тебе, край с тебе брато! По-добре направо излизай! :P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 18 Юни 2008, 19:29

Ако беше с Е36 сигурно щяха да те нахранят повече :mhihi:
Иначе са прави, няма смисъл и аз да коментирам, всичко е ясно :!:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории